Alman vatandaşıyım, erkek arkadaşım vatandaşlığım için mi benle evlenmek istiyor?

Arkadaşlar merhaba dediğim gibi Alman vatandaşıyım zamanında dedemler gitmiş yerleşmiş kendi ailem orda ben ise İstanbuldayım. Şimdi şöyle ki erkek arkadaşımla 2 senedir beraberiz. Son zamanlarda ciddi düşünüyoruz. Ama aklımı bir şey kurcaladı. Birgün otururken bana evlenince Almanya’da yaşayalım zaten senle evli olduğum için bana sorun çıkmaz gibi sorular sordu. Ben Türkiye de mutluyum işim var çalışıyorum. Dedim fark etmez canım bakarız felan yaptım bi modu düştü. Geçenlerde ise evime geldi yemek yedik oturduk bana babanlar kaç Euro emekli maaşı alıyor, benim oranın vatandaşlığına geçmem için ne kadar evli kalmamız lazım, Almancam pek iyi değil sorun olur mu, baban bize yardım eder dimi ev araba yaşama konusunda diye yaşam soruları sordu. Biliyorum ben onu seviyorum oda beni ama çok işkillendim arkadaşlar. Sanki benle değilde Almanya’da yaşam kurmak için benle evleniyor gibi. Sizce böyle bir ihtimal olabilir mi?
Alman vatandaşıyım, erkek arkadaşım vatandaşlığım için mi benle evlenmek istiyor?