2 yıl önce marmariste tatilde alman bi kızla tanıştım. Uzun bir arkadaşlık sonrasında sevgili olduk. Kendisi kısa süre önce evlenme teklif etti bana 😃 ne yapmalıyım?
Dip not : Doktorum. Evim ve arabam yok. 350 K Borcum var. Tip orta şeker. 😅
Almanya vatandaşı birinden evlenme teklifi aldım. Kabul etmeli miyim?
Gerçekçi olmak gerekirse ben kabul etmezdim başka bi ülkeye gitme düşüncem hiç olmadı… ben yapamam evlilik ayrı başka bi şehirde bile zorken başka ülke… gerçi erkek olarak belki daha kolay gözüküyordur anksiyetem var benim siz çok da şey yapmayın bana mutluluklar… 😅
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Avrupada yaşamak metal açıdan zor çünkü kültür çok farklı insanlar soğuk oradaki turkler de seni dibe çekmek için uğraşıyor diploma denkliği almak ise çok zor bunca yıl okuman boşa gidebilir ben avruada yaşamaya başladım 2 sene olacak hala daha alışamadım maddi olarak neyse ama manevi olarak yoruyor insanı
Ben de 6 aydır Singapurlu bir bayanla tanıştım konuşuyorum. Her gün akşam sabaha kadar canlı sohbet Şubatta Türkiye'ye geliyor İkimizin de Niyeti ciddi. Kısmetin ne zaman nereden geleceği belli olmaz Dağ dağa kavuşmaz İnsan insana kavuşuyor Hayırlı olsun ne diyelim Allah utandırmasın
Doktora Almanya da zaten ihtiyaç var, adamlar gelin diye yalvarıyor. Bunun için biriyle evlenmeye ihtiyacın yok. Turist vizesi ile bile gidebilirsin. orada manavdan seçer gibi kendin seçersin. 🤭
Kendi gitme imkanın var zaten evlenmene gerek yok ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Niye soruyorsun ki? Belli ki birlikte zaman geçirecek kadar seviyorsun. Vatandaşlık var işin ucunda her türlü mantıkta uyuyor sende doktormuşsun sana yararı olacak bas nikahı bas basss