Nişanlım bana Almanya’dan teklif gelince triplere girdi ne yapmalıyım?

Ben psikoloji mezunuyum Almanya’da endüstriyel psikoloji alanında yüksek lisans yapıp Türkiye’ye dönmüştüm burada bir fabrikada çalışıyorum 9600 maaş alıyorum nişanlım 6500 alıyor. İlk başlarda bunu problem ettiğini anlamıştım ama sonra aramız düzeldi normal bir şey olduğunu anladı tam bu konuda her şey yoluna giriyor derken Almanya’dan teklif aldım okuduğum üniversite bir şirkete beni tavsiye etmiş bana ulaştılar mail yolu ile ben de çok mutlu oldum haliyle kur ülke şartları vesaire daha iyi bir gelecek kurabileceğimizi düşündüm nişanlıma söylediğimde aşırı agresfileşti halinden tavrından belli oluyor arada iğneleyici konuşuyor ama ben teklifi kabul edeceğimi ona söyledim beraber gidip düzenimizi kuralım gitmeden hızlı nikahla evlenelim dedim. Ben öyle diyince bana gülüyor alaya alıyor çok bencil olduğumu söylüyor. Kendisi karakter olarak düzgün birisi fakat büyüdüğü aile biraz ataerkil kafa yapısına sahip aramızdaki üç kuruş farkın tribine giriyor beni Almanya konusunda da demoralize etmeye çalışıyor. Ben onunla ya da onsuz gitmeye kararlıyım sizce hata yaptığım görmezden geldiğim anlayamadığım bir nokta mı var özellikle erkek gözünden merak ediyorum.
Nişanlım bana Almanya’dan teklif gelince triplere girdi ne yapmalıyım?