3 yıllık ciddi bir ilişkim var ben merkezde o ilçede köyde babasıyla çiftçilik yapıyor aramızda 45 dakikalık yol var ama buna rağmen 1 ayda 1-2 saat görüşebiliyoruz gün içinde de yani 24 saat içinde toplasan 1 saat anca vakit geçiriyoruz çalıştığı için 3 yıldır böyle siz olsanız çok işiniz olsa bile sevdiğinizle aranızda 45 dakikalık yol olsa bir ayda bir kere mi görüşürsünüz evet bazen gerçekten çok fazlasıyla işi oluyor ama yinede böyle mi yaparsınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunu açıkça söylemek gerekirse, ben olsam gerçekten böyle bir şey kabul etmezdim. Sevdiğin kişiyle arandaki mesafe 45 dakika, bu kadar kısa bir mesafe varken ve sen gerçekten birbirinizi seviyorsanız, böyle bir durumun sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum. İşin yoğunluğu, tabii ki herkesin hayatında bir öncelik. Ama gerçek sevgi, buna rağmen zaman yaratabilmektir. Buradan tanıştığım biriyle 3,5 yıl boyunca sevgili olduk. O 3,5 yılda İzmir’den Ankara’ya defalarca gittim. Evet, işim vardı, yoruldum, uykusuz kaldım, ama sevdiğim kişiyle bir arada olmak için her türlü zorluğa katlandım. Çünkü sevgi, çaba gerektirir. O çabayı gösterdiğinde, sevdiğin kişinin yanında olmak için engeller yoktur.
Senin durumundaki gibi bir ilişkide sürekli olarak “çok meşgulüm” ya da “işim var” gibi bahanelerle geçiştiriliyorsa, orada bir şeyler yanlış demektir. Çünkü sevgi, mesafe tanımaz. Eğer biri seni gerçekten seviyor ve seninle olmak istiyorsa, o 45 dakikayı hiçbir zaman bir engel olarak görmez. Aslında 45 dakika mesafe, o kadar kolay bir şey ki. O kadar kısa bir mesafe ki, bir şekilde vakit bulup bu yolu kat edebilirdi. Ama 3 yıl boyunca aynı senaryoyu tekrar tekrar yaşamak, bence seni yavaşça tüketmeye başlamış.
Belki farkında değilsin ama böyle devam ettikçe, kendini hep daha yalnız, daha değersiz hissedeceksin. İlişkilerde zaman ayırmak, iletişim kurmak, iki tarafın da birbirine değer vermesiyle mümkün olur. Bu durumda, bir ayda sadece 1-2 saat geçirebiliyorsanız, bu ilişkide sevginin azaldığını gösteriyor. İnsan, sevdiği kişiyle birlikte olmak için bir şeyler yapar. Eğer 3 yıl boyunca bu kadar minimal bir görüşme varsa, o zaman senin duygusal ihtiyaçların bir şekilde göz ardı ediliyordur. Ve en sonunda, kendini sürekli yalnız, bekleyen biri olarak bulursun. Gerçekten değer gördüğün, takdir edildiğin bir ilişki ise bu değildir.
Benim için böyle bir durum, kişinin sana karşı sevgisizliği ya da ilgisizliği anlamına gelir. Zamanla bu durumu kabullenmek, seni duygusal olarak yoracak ve zayıflatacaktır. Kendi değerin ve mutluluğun her şeyden önce gelir. Bunu fark ettiğinde, belki de ayrılmak en doğru seçenek olacak. Çünkü bir ilişki sadece sevgiyle değil, aynı zamanda eşit çaba ve zamanla da beslenir. Bu durumda, o eşitlik ve zaman sana verilmediği sürece, bu ilişkiyi sağlıklı tutmak çok zor olur. Zamanla daha da yalnızlaşmak, daha da uzaklaşmak, seni ruhsal olarak yıpratır.04 Yorumla
Soran1 yılYazınız için çok teşekkür ederim kendisi dediğim gibi çiftçilik yapıyor babsıyla birlikte 9 10 tane tarlaya bakıyorlar bazen 2 3 günlük işi 1 güne sığdırıp geldiği oldu hatta bazen gelemediğinde beni davet etti
Sadece babası ve o çalışıyor bazrn babası yaşlı olduğu için tek başına yapıyor gelemediği zamanlar benden çok o üzülüyor ve bir keresinde yine 1 ayın sonunda görüştük ve ayrılık vakti gelince ona sarılırken birden ağladım normalde yanında pek ağlamamaya çalışırım ama o gün tutamadım işte hiç bir şey diyemedi sonra o da ağlamaya başladı hala sarılıyoruz ama benden özür diledi sana böyle bir hayat yaşatmak istemezdim emin ol sen gibi bende istiyorum ama mecburum geleceğimiz için biz için çalışmak zorundayım dedi ilerde sana güzel bir hayat sunmak istiyorum dedi ve sustu epeyce sustuktan sonra kendimi sana karşı yetersiz hissediyorum özür dilerim dedi ve ağladı o günden beri asla gel diye ısrar edemiyorum sadece gün içinde vakit geçirelim istiyorum en azından
Bir keresinde de eve gecenin 2sinde girmişti yorgun olduğunu bildiğim için kapayalım dinlen dedim o ısrar etti konuşalım uyuyakalırsam kapatırsın dedi ve biraz konuştuktan sonra sesini alamadım ben o uyuduğunda en azından nefesinin sesini duyayım diye kapamam ve öyle açık kaldı telefon sonrasında bende uyuyakaldım ne kadar zaman geçti bilmiyorum birden sıçradım uyandım ekranı hala açık görünce kapatacakken annesi gelip sevgilime seslendi sayıklıyorsun inlemene uyandım noldu dedi sonra kapayamadım telefonu sevgilim ağlamaya başladi anne ben ona istediği hayatı veremiyorum gidemiyorum benden soğuyacak gidecek diye korkuyorum dedi annesi daha sonrasında oğlum derken şarjım bittiği için kapandı gerçekten çaresiz kalan bir erkek ağlar mı o gün bugündür gerçekten gel bile diyemiyorum ona bende çok üzülüyorum napacağım bilmiyorum onsuzluktan çok korkuyorum :(
Soran1 yıl@kasimdağ anlamadım nasıl yani
- 1 yıl
Ayda 1 kere buluştuğun bir ilişkide, evlilik ya da ciddi bir ilişki yoluna giremezsin. Çünkü yeterince yanyana gelemiyorsunuz. Sürekli özlem içerikli bir ilişki olduğu için, o olmadan yapamayacağını zannediyorsun. Ama asıl o olmadan çok mutlu olursun. Acı çekeceğin süre en fazla 2 ay
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Haftada 1 görüşmeniz ilişki için daha iyi olur bence ayda 1 az ben çok özlerdim sevdiğimi dayanamazdım sanırım her boş olduğum vakit yanına gitmek isterdim
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de çok özlüyorum onu
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. benim işimden evime olan uzaklıktan daha yakın mesafede oturuyorsunuz ama ayda bir kez görüşüyorsunuz bunun neresi ciddi ilişki oluyor? haftada bir kez bile buluşamıyor musunuz ne saçmalık bu
03 Yorumla
Soran1 yılEvet 9 10 tane tarlaya bakıyor babasıyla çiftçilik yaptıkları için
Soran1 yılPolis olmahı düşünüyor kendisi sözlü mülakatı bekliyoruz zaten birde 10 ay eğitimi için bekleyeceğim
1 yılaçıkçası her ilişkinin dinamiği farklı bu süreler açıkçası bana yetmez ama ilişkinin içinde ben değilim karşı tarafa haksızlık etmekte olmaz yoğun olduğunu söylemiştin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be canım, gerçekten zor bir durumdasın... Ama üç yıldır bu şekilde devam ettiğinize göre sevginiz baya güçlü, bir alkışı hak ediyorsunuz! 👏 Hele ki bir ilişkiyi mesafeye rağmen bu kadar süre götürmüş olmak bence harika bir başarı. Ama haklı olduğun bir nokta var: İnsan sevdiğiyle daha çok vakit geçirmek ister tabii... Kalp işte, dayanamıyor! ❤️
Bence burada iletişim önemli, belki sorumluluklarını biraz paylaşarak iş yükünü hafifletmesi mümkün olabilir mi? Ya da sana daha çok zaman ayırmak için bir düzen kurabilir mi? Hatta arada sürprizler yapmak da güzel olmaz mı? Gelince tam dolu bir gün geçirmek yerine, ara sıra 2-3 saatlik kısa ama sık görüşmeler ayarlasanız? 💕
Sen ne düşünüyorsun, bu durumu düzeltmek için bir yol bulabilir misiniz? Hadi konuşalım! ✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak dur bence,,
01 Yorumla
Soran1 yılNeden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
1 yılEv ve iş yeri arası zaten 30-40 dakika sürüyor. Adam kalkıp sevgilisini görmeye gelemiyorsa sevmiyor demektir
08 Yorumla
Soran1 yılPeki ya 9 10 tarlaya bakıyorsa ve sadece babası ve kendisi yapıyorsa hatta bazen tek yapmak zorunda kalıyorsa bile mi geçerli bu :')
- 1 yıl
Büyük ihtimalle çok yoruluyor, babasını tek başına bırakmaya kıyamadığı için iş çıkışı gidip dinleniyor. Fakat 1 ay kısa süre değil, 1 ay içerisinde en azından 2-3 gününü sana ayırabilir ve babası işi üstlenebilir.
Soran1 yılGel desemde işleri bırakıp gelemeyecek her zamanki gibi bir erkeğe ne dersen yani ona nasıl konuşayım da gelsin belki siz bilirsiniz
- 1 yıl
Sen git
Soran1 yılÇok dedim gittiğim oldu tabiki ama bazen gelsende görüşemeyiz işleri bırakıp gelemem göremezsin beni diyor hem ilçeye otobüsle gitsem bile köye gidemem neden hiçbir şey olmuyor ki birde annesi korkuyor 2 3 kez gitme fırsatım oldu annesi arabada yolda gelirken başıma bir şey gelir kaza felan olur diye korkuyor sen emanetsin Allah korusun sana bir şey olsa ailene ne deriz diyor benim sevgilime gel dediğimde gelemem dese bile gelmesini sağlamam için ne demem lazım nasıl konuşmam lazım siz bu durumda olsanız gidemeseniz sevgiliniz ne deseysi giderdiniz
- 1 yıl
Ben olsam giderdim bişe demesine gerek yok
Soran1 yılZaten artık görüşemeyeceğiz polislik için sözlü mülakatı kaldı onu geçtiğinde 10 aylık eğitime gidecek birde 10 hiç göremicem üstüne birde meslek olduktan sonrada hemen evlenemezsek yine bekleyeceğim anlaşılan 🙃
- 1 yıl
Hayırlısı
Gizli Üye(36-45)1 yılŞaka gibi, biz İstanbul da her gün 45 dk işe gitmek geri gelmek için de ayrı 45dk harcıyor çoğu kişi yol çekiyor. Sen diyorsun ki ayda bir. Bunun adı ilişki sevgi değil bence
15 Yorumla
Soran1 yıl9 10 tane tarlaya bakıyor babasıyla çiftçilik yapıyor
Cevap sahibi1 yılBunlar hepsi senin kendini inandırmak istediğin için bulduğun bahane. Geldiği zamanda 1-2 saat kalıyor diyorsun insan o kadar zaman sonra akşama kadar vakit geçirir bunların hiçbiri yok bu adamla evlen hayatını karart, karar senin
Soran1 yılAilesi sürekli arıyor hadi gel hadi gel biz eve geçcez diye annesi kalmak istiyor ama babası durmuyor kadınlada çok kavga ediyor babası ben çorumda sıkılıyorum köye gidicem diyip duruyor annesi bu yüzden ağladı hatta
Soran1 yıl@kml52 nasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılAyda 1 bile olsa en azından 1 2 gün ayırır kalırım yani o kadar da değil
07 Yorumla
Soran1 yılPeki 9 10 tane tarlaya bakıyorsunuz diyelim sadece babanız ve siz yapıyorsunuz yinede dediğiniz gibi mi yaparsınız eğer öyleyse sevgilimde böyle olması için bekleyentiye gireceğim🙁
- 1 yıl
İsterse bin tane tarlam olsun öncelik sıramda 2. Planda gelir benim için
Soran1 yılAğlayasım geldi şimdi kendimi garip hissettim keşke böyle olsa görebilsem onu neyse canı sağ olsun yeter ki
- 1 yıl
Köy işleri zordur evet ama ailesine söz geçirip kendi işinde kendine izin veremiyorsa sıkıntı yani
Soran1 yılSöz geçirdiği oluyor ama babası hem çok sert biri hemde sağlığı pek iyi değil o yüzden de gelemediği olıyof :(
- 1 yıl
Siz mutluysanız sorun yok ne diyim 😂
Soran1 yılMutluyum da işte bazen çok mutsuzum aman napalım artık yapacak bir şey yok demek ki Allah'ın bir bildiği var elimden bir şey gelmiyor maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok az görüşüyorsunuz ama köyde olması iyi. Şehirde olsa sıkıntı olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen yedekte olduğun için sıra ancak geliyor canım yedek lastiksin sen
011 Yorumla
Soran1 yılDüşünsenize sevdiğiniz canınızdan çok sevdiğiniz bir kız arkadaşınız var siz ona hep sadıksınız ama işlerinizden dolayı aynı bizim gibisiniz ve sevdiğiniz kadının arkadaşı sizden için diyor ki " Sen yedekte olduğun için sıra ancak geliyor canım yedek lastiksin sen " Ama tabiki sevdiğiniz kıza böyle dendiğinden haberiniz bile yok ne acı olurdu sizin için öyle değil mi
Cevap sahibi1 yılYedek olmak sana üzmesin canım senin de ayda bir kere gönlünü yapıyor işte sen bu kadar Saffet s**** mısın
Soran1 yılEstağfurullah eğer öyleysem kendisi kaybeder kaybeden her zaman kendi giden olur
Cevap sahibi1 yılGerçekten bu kadar saf mısın...
Soran1 yılSaf mıyım bilmem ama karakterimi bozmak ya da sırf kendi aptallıklarım yüzünden kul hakkına giremem yapan yapıyorsa yapar buna engel olamayız ki cepte görür emeklerimi çöp ederse Allah'a havale ederim benim gücüm belki yetmez belki sınırlıdır Allah'ın kudreti halleder yapan yanında da yapar dediğim gibi ben kaybetmem birşeyi o kaybeder ben olsam ben gibi birini kaybetmek istemezdim çünkü lafa gelince herkes sadık birini ister
Cevap sahibi1 yılBu işe Allah peygamberi karıştırma istersen Adam resmen seni aldatıyor aç gözünü de bir kere gerçekleri gör
Soran1 yılCanı sağolsun o zaman ne diyeyim :')
Cevap sahibi1 yılBen Sana bir tavsiyem var 3 ay görüşme hiç yazışmada işlerim var diyeceksin yoğunum diyeceksin ilgilenemem kusura bakma diyeceksin görüşmeyi kes
Soran1 yılBazen anne babamız yanımızda olmaz belki çok uzağımızda olurlar ama sevgimiz ne azalır ne biter hep aynıdır belkide hayatta değillerdir ama bu onların olmadığı anlamına gelmez hatta onları daha çok severiz sevdiğimiz için özleriz özledikçe daha çok severiz ya zaten
O da bende böyle bir mesele işte :')
Cevap sahibi1 yılSen yalnızlıktan buna alışkanlık haline getirmişsin ve sevdiğini zannediyorsun kendi içinde büyütüyorsun başka bir şey değil ama yanlış adres desin bunu bil istersen detaylı anlatırım sana
Cevap sahibi1 yılGelirsen anlatırım tabii ki
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok az
Bir gününü sana ayırsın bu şekilde olmaz ya02 Yorumla
Soran1 yılUmarım bir gün yanyana olacağımız günler gelir ağlıyorum ama bunun içinde dua ediyorum
Cevap sahibi1 yılOlmazsa ayrılırsın
İlgi önemli
1 yılUzun ilişkinin sırrı bu
12 Yorumla
Soran1 yılGerçekten öyle mi dersiniz
- 1 yıl
Evet canım
Maddi durumu nasıl ki
04 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi Allah'a şükür yılda 5-6 milyon
Soran1 yılDaha fazlada olabiliyor
Soran1 yılMesleğe geçtikten hemen sonra evlenelim diyor
Oha, hayatta gelemem öyle şeye
07 Yorumla
Soran1 yılÇok üzülüyorum beklemek özlemek çok zor üstelik işlerinden dolayı saatlerce habersiz kalmak kafayı yedirtiyor
Soran1 yılEvet yok gibi ama var saatlerce ağladığım bile oluyor bazen kendimi asker eşi gibi hissediyorum 🙃
Soran1 yılCiddi misiniz
Kendisi çiftçilik yapıyor babasıyla 9 10 tarlaya bakıyorlar görüşemesekte en azından vakit geçirmeyi çok isterdim siz böyle olsaydınız sevgiliniz yanına gider miydiniz
Soran1 yılBırakın görüşmeyi Allah'a vakit geçirelim en azindan diye dua ediyorum yalvarıyorum 😕
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haftada 1 gün mutlaka giderim. Özlerim onu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 45 km yol mu ya 4 5 günde bir görüşülür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇüş, bu ne ya Türk Ekonomisi gibi😒
020 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani anlamadım durumları çok iyi Allah'a şükür orta gelirden yüksek geliri var
Ne demek istediniz gerçekten anlayamadım :(
Cevap sahibi1 yılBen ilişki durumunuzu Türk Ekonomisine benzer dedim, kıl kanaat sana zaman ayırıyor🤦♂️
Soran1 yılEvet bazen bu yüzden saatlerce ağlıyorum 😕
Cevap sahibi1 yılYapacak bir şey yok o zaman... Ya bir ömür katlanacaksın veya noktalayıp farklı rotalara yelken açacaksın... Kulaktan kulağa konuştuğunuz gibi; Tüm erkekler aynı👉DEĞİL!!
Soran1 yılBen ondan başkasına nasıl giderim o benim herşeyim farz edelim ki bir çocuğunuz var içinizden dolayı aylarca onu göremiyor duyamıyorsunuz o zaman evlatlıktan mı red edecektiniz ya da tam tersi olsa babanızı annenizi mi hayatınızdan çıkartırdınız işte bendeki mesele bendeki sevgide böyle bir şey
Cevap sahibi1 yılCiddi bir ilişkim derken o zaman evlisin galiba? Evli - Bekar belirtmemişsin?
Soran1 yılBekar evlenmek için bile bekleyeceğim kendisi polis olmak istiyor sözlü mülakat kaldı sadece geçerse birde 10 ay eğitimdeyken bekleyeceğim meslek olduktan sonra hemen evlenemezsek dahada zor olacak benim için yine bekleyeceğim sırf bu yüzden bile olmasını istemiyorum ama onun hayatına mani olamam ama sırf bunun için bile hergün üzülüyorum ağlıyorum bunu ona diyemiyorum bile olmanı istemiyorum ama madem ki bunu istiyorsun her zaman yanındayım bunu unutma diyorum ona 🙃😥
Cevap sahibi1 yılSenin işin çok zor, neyse ki bunun için yaşın elverişli ama kendini de şimdiden her şeye feda etmen ileride sürekli ve daha çok ezilmene sebep olabilir. Bazı SINIRLARIN ve KURALLARIN olmalı...
Soran1 yılNasıl bir sınır ve kurallar peki
Cevap sahibi1 yılHer zaman onu mutlu etmek için karşılıksız fedakarlıklar yapmak zorunda değilsin!.. Bu ilişkide bir tarafı beslerken diğer tarafı ise yıpratır.. Denge bozulur... Fedakarlık dediğin karşılıklı olur, orta yolu bulmaya çalışın, sorunları konuşun, masaya yatırın, çözüm üretin ve uygulayın. Bunları birlikte konuşmak ve çözüme kavuşturmak evliliğin de hazırlığı gibi olur. Çünkü evlilik dediğin çoğu zaman inişli çıkışlı ilerleyen bir ilişki yolu... Sen şimdiden her şeyi feda ederek bu yolda paspas halinde serilip üzerinden de sürekli silindirin geçmesine açık kapı bırakıyorsun... Dikkat edersen sana kavga etmelisiniz veya tartışmalısınız demiyorum. Zorlandığın ne varsa konuş anlat masaya yatırın çözüme kavuşturun. Ama mümkünse bu ÇÖZÜM her zaman senin FEDAKARLIĞINLA sonuçlanmasın!.. Çünkü sürekli her şeye 1-2 cümleyle ikna edileceksen beraber konuştuklarınızın da hiç bir anlamı kalmıyor🤷♂️
Soran1 yılBir keresinde yine 1 ayın sonunda görüştük ve ayrılık vakti gelince ona sarılırken birden ağladım normalde yanında pek ağlamamaya çalışırım ama o gün tutamadım işte hiç bir şey diyemedi sonra o da ağlamaya başladı hala sarılıyoruz ama benden özür diledi sana böyle bir hayat yaşatmak istemezdim emin ol sen gibi bende istiyorum ama mecburum geleceğimiz için biz için çalışmak zorundayım dedi ilerde sana güzel bir hayat sunmak istiyorum dedi ve sustu epeyce sustuktan sonra kendimi sana karşı yetersiz hissediyorum özür dilerim dedi ve ağladı o günden beri asla gel diye ısrar edemiyorum
Cevap sahibi1 yılBu iyi bir gelişme ama dediğimi yine de sen unutma... Ona çok çektirme ama kendini de çok ezdirme!.. Bu dengeyi sağlamaya çalış her zaman... Burçlarınız nedir bu arada?
Soran1 yılBen balık o akrep
Cevap sahibi1 yılBalık olduğunu tahmin etmiştim ama emin olmak istedim, şaşırtmadın. Siz balıklar gerçekten çok fedakarsınız. Ama akrepler için pek olumlu şeyler söyleyemeyeceğim. Biraz fazla çapkın ve istekli oluyorlar. Şahsen beni bile kaç akrep kızı işletti gerçekten sayamadım... Aynı günde hem aşkım hem de bay bay diyen... İşletme konusunda adeta sanatçılar diyebilirim. Ben de her kazıktan sonra belki bu sefer ki öyle değildir deyip şans verdim ama birbirlerinden hiç bir farkı yoktu. Aman diyim kör kütük sadece aşka odaklanıp asıl önemli detayları gözden kaçırmayalım...
Soran1 yılAslında kendisi birçok konuda bana benziyor ve benden önce lise zamanında aldatılmış kendisi bu yüzden midir bilmem ama bana hep şükreder hep teşekkür eder ve her gece telefonu kapamadan Allah seni başımdan eksik etmesin inşallah der
Cevap sahibi1 yılBu konuda da şanslısın o zaman, ben hiç düzgününe denk gelmedim :)
Soran1 yılBu arada burçlara çok takılmamak lazım karakter meselesi bence çünkü benim gibi balık burcu bir arkadaşım vardı hemde doğum ayımız yılımız aynıydi sadece o benden 1 gün önce doğmuş ve kendisi hep erkeklerle takılır flört ederdi sevgilisi varken dahi dışardakı insanlara güzel gözükmeye çalışırdı insan kendine yakışanı yaparmiş işte
Cevap sahibi1 yılYok zaten sadece düz mantıkla bakmıyorum ben, öyle baksaydım zaten hayatımda 2. bir akrep burcuna müsaade etmezdim... Sen bile balık olduğunu çok net belli ettin mesela sohbetin başından beri :) Fedakar, Yapıcı, Duygusal, Dişil Enerjin ile 😊
Soran1 yılAllah razı olsun ben Allah'a hep benim gibi birini olmasını istediğim biri için dua ettim öylede oldu umarım sizinde hayatınıza sizin gibi biri çıkar
Cevap sahibi1 yılİnşallah hayal ettiğinden bile güzel sonuçlarla karşılaşır ve güzel anılar yaşarsın. İyi dileğin için çok ama çok teşekkür ederim🙏 Balık burcu gibi dişil enerjiye sahip biri olsun istedim hep hayatımda ama 2 gün önce de bir balık burcunun kendi kararı ve isteğiyle ayrıldık😔 Burada zaman zaman herkesin ilişkisine dair yorum tavsiye yazıyorum ama sanırım bir tek kendime yetişemiyorum. Bir detayı ya gözden kaçırıyorum veya fark edemiyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya hani, benimkisi de sanırım o hesap...
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok az
01 Yorumla
Soran1 yılHemde çok
1 yılSeven görmek ister ya ama belki de zorlamamalısın
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani ne anlamda zorlamamalıyım
- 1 yıl
Bulusması için
Soran1 yılÇalıştığı için zorlayamadım hep zaten :')
- 1 yıl
Ama insan sevdiğine vakit bulur
1 yıl45 dk uzak degil 1 ayda 6_7 defa buluşulmalı
05 Yorumla
Soran1 yılİşiniz çok yoğun olsa bile mi
- 1 yıl
İnsan sevdigine vakit ayırmalı vakti kendisi yaratmalı
Soran1 yılPeki diyelim aynı durumdasınız sizde yaratamasaydınız kendinizi nasıl hissederdiniz
- 1 yıl
Üzülürdümm tabiki de... ama dedigim gibi bircok şey insanın kendi elinde... zaman yaratacaksın..
Soran1 yılYaratamıyor işte bazen onu özledim demeye utanıyorum gelemediği için kendini eksik hissetmesin üzülmesin diye özledim bile diyemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. sev yeter
012 Yorumla
Soran1 yılO benim herşeyim herşeyimin ilki ilk sevgilim elini tuttuğum öptüğüm sarıldığım hatta gözlerine baktığım sohbet ettiğim ilk erkek ona hep sadık bir şekilde bekliyorum
Onsuz olmak çok üzüyor beni dayanması çok zor 3 yıldır böyleyiz ama ben sanki ilk kez oluyormuş gibi alışamadım alışamıyorum bu duruma:(
Soran1 yılTeşekkür ederim
Soran1 yılGerçekten mi neden öyle dediniz :)
Soran1 yılSevdiğin insan bazen annen baban gibidir onlar nerde olursa olsun hep seninledir hayatta olmasalar bile onlara sevgin asla azalmaz hatta aksine daha çok sevmeye başlar özlersiniz sevdikçe özlersiniz ya zaten
İşte benimkide böyle bir mesele 🙃
Soran1 yılEstağfurullah olması gereken bu
Bence büyük bir çoğunluğu olması gerektiği gibi olmadığı işine gelmediği için benim gibi insanlar size geldiği gibi inanılmaz geliyordur
Soran1 yılEğer umudunuz yoksa umudunuzu kaybetmeyin güzellikler eninde sonunda bulur ben hayatıma bilerek kimseyi almadım olacaksa bir tane olsun ona özel olsun dedim Allah'a hep şöyle dua ettim Allah'ım nasibimde biri olacaksa tek o olsun bende onun için öyle olayım yeter ki birbirimize sadık olalım ben yıllarca beklemeye razıyım bana birini nasip ettiğin vakit sana hergün şükredeceğim dedim ve birden oluverdi işte ben hep sevdiğime sen benim kabul olmuş duamsın derim asla inancınızı kaybetmeyin kötülüğün olduğu yerde iyilik hep vardır kayaların arasında açmış çiçek gibidir siz artık o koca kayayı değil o minicik güzel çiçeği görürsünüz
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 yılAz ve normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDenizli’de mi yaşıyor 28 27 yaşında mı
110 Yorumla
Soran1 yılHayır neden sordunuz
Çorumda yaşıyoruz
Cevap sahibi1 yılAynı kişi çıkar diye korktum bir an
Soran1 yılSizde mi bizim gibisiniz
Cevap sahibi1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılO da köyde çalışıyor
Soran1 yılÇok zor seni anlayabiliyorum :')
Cevap sahibi1 yılAslında o kadarda zor değil ama şüphelerim oluyor bazen başkası var mı
Soran1 yılŞüphe varsa bitir şüpheyle yaşanmaz
Cevap sahibi1 yılSende şüphe ediyorsun 🙂
Soran1 yılBen hiç şüphe etmedim 3 yıldır ona güvenim tam Allah'a şükür güven bir ilişkinin en temel taşıdır ev gibi düşün evi ayakta tutan kolonlardır duvarlarda sadece destek olur ilikşide öyle işte ilişkiyi güven ayakta tutar
Gizli Üye(30-35)1 yılPolis olunca hiç görüşemezsiniz
01 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeyi düşünüyoruz inşallah
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal değil bence
10 YorumlaBiz hergün beraberiz
11 Yorumla
Soran1 yılİnşallah bizde öyle oluruz bir gün
1 yılEvet
10 YorumlaEvet
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 yıllık ciddi ilişkimde ayda 1 kere görüşüyoruz. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler