3 yıllık sevgilimle ayda bir görüşmek normal midir?

konuya geçecek olursam 3 yıllık sevgilim var eskiden ilk yıllar ilk zamanla hergün görüşürdük her dakika mesajlaşır araşırdık bu son yıl görüşmelerimiz ayda 1 oldu 3 haftada bir oldu bunu ona söyleyince her gün görüsmeye olumlu bakmıyor her dakika görüşmeye biz bide eskiden hep mahallede buluşurduk arada gezmeye giderdik şimdi parası olmadigi icin gidemiyoruz pek gezmeye bende mahallede buluşalim paraya gerek yok diyorum mahalleyi istemiyorum serseriler var rahat edemiyoruz herkes tuhaf bakıyor diyor eskiden bulusurduk dedigimde ozmnlar dha cocuktuk vs diyor simdi buyuduk 3 senemiz oldu surekli bulusmak sacma diyor sonucta artk ciddiyiz gibisinden soyluyor mesajda falan cok ilgili hissettirir sevgisini yanyanayken de aynı sekil hissederim cok mutluyuzdur ama bulusma konusunda ayda 1 2 3 haftada bir görüşürüz parayi skntı etsede sorun yok dedigimde bir cimende otururuz dedigimde mahalleyi istemedigini soyler bu aralar iyi degilim falan der calismadigi icin iş pek bulamadigi icin ailesi uzerine gidiyor yani bu sekil sizce normal mi ayda 1 bulusmamiz onun bu demeleri falan yanyanayken hissediyorum sevgisini ama kafam karisiyir sizce sevmiyormu normal mi degilmi söylermisiniz
3 yıllık sevgilimle ayda bir görüşmek normal midir?