Sevgilimle nerdeyse 2 ayda 1 görüşüyoruz ve aynı şehirlerde yaşıyoruz görüşmeme sebeplerimiz genellikle onun işi ile ilgili oluyor ikimizde çalışıyoruz. Hergün telefonda 3-4 saate yakın konuşuyoruz ama bütün bu durum bana telefonda çok iyi anlaştığım sevdiğim ama gerçek hayatta gördüğümde bu kim dediğim bir kişiyi doğuruyor. Sizce bunu onunla nasıl konuşmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana kafayı yedirtecek bir durum ne yazık ki. Sevgilim sevdiğim insanla zaman geçirmek isterim telefonda bi sesten ibaret bir insan benim için. Tabi ki onun yeri ayrı ama. Onunla zaman geçirmek bi çay kahve içmek el ele yürümek aynı şeylere gülmek aynı havayı koklamak aynı denize sarılarak bakmak bana çok şey katar. Üstüne gitmen gereken bir durum olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek adam kadına göre daha rahat fırsat bulabilir benim eşim askerdeyken bile gelir beni görürdü evciye çıkardı. İl dışına çıktı eğitim gördü en geç ayda bir görüştük. Pandmeide sokağa çıkma yasağı varken bile apartmaların arlarından evime kadar yaya gelirdi. İş bahane ediyorsa bahane etmediği başka biri vardır gerçekten bunu kötü bi niyetle yazmıyorum kardeşim ama gözünü aç lütfen
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini düşünmüyorum aynı şehirde haftada bir ya da iki haftada bir görüştüğüm biri vardı mesela ama sevmiyormuş sonradan anladım hep meşgul oluyordu bana gelince ve son ilişkim uzak mesafe ve yılda bir görüşme oluyordu onda da sevgi yoktu yani karşı tarafta
00 Yorumla
+1 yılNormal iki ayda bir çok da abartmayın her dakika sizinle mi uğraşacak adam böyle yaparsanız damdaki güvercin damdaki güvercin diye evdeki serçe de uçar gider 😀 ideal bir ilişki de buluşma 3 ayda bir olmalıdır araya özlem duygusu girmeli ve aşkı harlamalıdır mız mızlanmayın yani olumlu yönden bakın. :))
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılO sıra 6 gündür buluşmadigimiz için krizler geçiren ben😄😄
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır normal değil.
00 Yorumla Normal değil tabii ki. Farklı şehirde yaşasan anlarım da aynı şehirde olup görüşmemek çok mantıksız. Bir şeyler yanlış gidiyor demek. İnsan sevdiğini her saniye görmek ister. 5 dk da olsa yüzünü göreyim diye elinden geleni yapar. 3-4 saat telefonda görüşeceğine yüzyüze 1 saat geçirir ama kaliteli geçirir. Açıkça biz neden yüzyüze görüşmüyoruz, neden bu kadar az, bir sıkıntı mı var diye sormalısın.
26 Yorumla- +1 yıl
Benimki de yılda bir geliyordu sanki yurtdışında yaşıyor oysa 8 9 saat alt tarafı sizce sevmiş olabilir mi
- +1 yıl
Çalışıyor yani çalışmıyorken bile daha çok geliyordu diyebilirim ben bu kişinin beni sevmiş olabileceğini düşünmüyorum nedense
- +1 yıl
En komik olanı evlenmek istemesiydi siz sizi sevmeyen saygısız bir adamla evlenir miydiniz ve hayallerinizi sizi küçümseyen?
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Normal falan değil, tamamen saçmalık. İlişki yaşadığınıza emin misin?
Benim de işim çok önemlidir, ama biriyle sevgili olup 2 ay görmemezlik yapmam.
Ya az da olsa vakit ayırırım ya da eğer vakit ayıramayacaksam hiç sevgili yapmam.20 Yorumla
+1 yılbirgün yüz yüze geldiğiniz zaman kırıcı olmadan kaygılarını dile getir ve sevgilinin tepkilerini gözlemle, seni manipüle mi etmeye çalışıyor yoksa kendisinde fark etmediği bir alışkanlığını mı fark edip göstermişsin işte o zaman ortaya çıkar ve dikkatli ol ya da olma, eğer bile isteye yanlış biriyle menfaat üzerine bir ilişki kurduysan ve devam ettirmeye can atarsan sonucu söyleyeyim, seni gazetelerin üçüncü sayfasında görürüz
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafede uyum ile.. reeldeki uyum farklıdır. Telefonda.. hiç bir erkeği ya da 2 ayda bir görüşme ile.. evllige yürümeye uygun bir eş adayımi.. degilmi.. tanımana imkan yok. Bu konunun üzerine mutlaka gitmelisin.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılAynı şehirde iseniz aksam cikip 3 saat bile konuşsanız ilişkiye çok şey katar. Hadi hafta sonu buluşun yine 4 saat bile olsa daha iyi 2 ayda 1 görüşmekten. Bu uzak mesafe değil ki. Uzakta mesafe ilişkisi olan bile sizden sık görüşüyor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şehirdesiniz ve iki ayda bir anca mı görüşüyorsunuz☹️☹️☹️
Ne kadar işi olursa olsun haftada ya da iki haftada bir sana ayıracak üç dört saati yok mu bu nasıl iş 🙄21 Yorumla- +1 yıl
Gizlinin yerinde olsam ilerde ah vah dememek için şimdiden kapıyı gösterirdim o sevgiliye benim tecrübe ağır oldu ordan biliyorum
+1 yılUzak mesafe ilişkisi olsaydı olurdu ama aynı şehirde birbirinizin hayatında öncelik olmayıp haftasonu bile buluşamıyorsanız ilişkiyi gözden geçirin. Açık açık söyle ben daha sık buluşmak istiyorum diye, sevgili olduğunuza göre artık planlarınızı da birbirinize göre yapmalısınız. Seninle buluşma fırsatı varken gidip arkadaşlarıyla vakit geçiriyorsa mesela vakit geçiremediğiniz için seni tercih etmesi de gerek.
10 Yorumla"telefonda çok iyi anlaştığım sevdiğim ama gerçek hayatta gördüğümde bu kim dediğim bir kişi" diyorsan bir yalan yaşıyorsun kendinide çocuğuda kandırma bırakın bu işi
12 Yorumla- +1 yıl
Bende diyordum ama deli gibi seviyordum ve arzuluyordum çünkü kalp hisseder karşısındakini sadece sen kulak vermezsin
- +1 yıl
@Baharın_Kraliçesi kalp hissi vs bunlar hikaye işine gelmiyor boşta kalmak kendine bahane üretiyorsun sadece olmayacak şeyler için zamanınızı harcamayın. Kolay tanışıp kolay ayrılın bakın herkes daha mutlu olacak.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Telefonda görüşmek de güzel ama kopuk bir ilişki olur yüzyüze görüşmek duyguları pekiştirir. Her Allahın günü buluşulmaz ama ayda iki , üç olmalı özledikçe..
00 YorumlaAyrıl bu durum normal değil uğraşma çocuk büyütmüyoruz neticede kendini bilen bir insan ile birliktelik kurmalısın.
20 YorumlaBen askerdeyken bile 2 haftada bir izin aliyordum. 2 ayda bir nedir ya. Hic sevmedigim akrabalarimi daha çok goruyorum ben 😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmediği içindir çünkü
- +1 yıl
@Baharın_Kraliçesi olabilir ya da baska biri vardir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan ne olursa olsun kalkıp geliyor nerden bildiğimi sorma
20 Yorumla İşi bahane etmek sebebiyle görüşmemek de bir manipülasyondur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ayda 1 ile nasıl ilişki yürüteceksiniz hiç izin gününüzde buluşmuyor musunuz böyle aşk olmaz ki
00 Yorumla Arkadaşlar özel sektörde çalışıp evli olup sevgilisi olanlar bile sevgilisine zaman ayırıyorken bekar adam size zaman ayırmiyorsa siz düşünün
00 Yorumla
+1 yılTelefonda üç dört saat geçireceğinize neden görüşmüyorsunuz ki? Normal değil bence aynı şehirde min ayda iki görüşülmeli
00 Yorumlaİlişkinizin selameti için bir an önce bu durumun zarar verdiğini ve ilişkiyi bitirebileceğini, rahatsız olduğunuzu açıkça söyleyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. 2 ay çok uzun gibi geliyor bana 🤔 bunu onun ile konuşmanı tavsiye ederim, bir de sen ne iş yapıyorsun o ne iş yapıyor meslekleriniz nedir 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisiyse normal ama yakınsanız çok anormal. Bu ilgisinin ve sevgisinin azaldığı anlamına gelir.
00 Yorumlamaalesef sewgililik kanunlarina gore en az ayda 1 gorusmeniz lazim. Siz ayrilin. Soruya bak ya kafalara bak...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlduğu gibi anlat. Bu arada günde 4 saat telefon konuşması çok. Kafayı mı yediniz? Her gün konuşuluyorsa en fazla 15-20 dk olur o bile çok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 5 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadım iki haftada bir onu görmeye gidiyordum ve düşün 5 yıl boyunca hep ben gittim çünkü ben ayağıma çağırmayı doğru bulmadım hiç aynı şehirde olsak ben şahsen her gün görüşürdüm
017 Yorumla- +1 yıl
Peki mesafe ne kadardi? Merak ettim
Cevap sahibi+1 yılOtobüsle 7 saatlik bir mesafe vardı aramızda ayrı şehirlerdeydik
- +1 yıl
Çalışıyor muydunuz izin mi kullaniyordunuz ve günübirlik galiba birde aşık miydiniz
- +1 yıl
Bizimde o kadar saat mesafe vardı ancak iznim yok çalışıyorum diye senede bir geliyordu telefonda aşk yaşıyorduk diyebilirim sizce bu kişinin beni sevmiş olma ihtimali nedir? Hoş onda da benim tribim etkili olurdu sen beni sevmiyorsun deyince tamam geleceğim gözlerimin içine bakıp anlarsın sevgi var mı yok mu diyordu
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyordum çalışmam onun yanına gidip onu görmeme ona olan aşkımı söylememe engel değildi hiçbir zamanda öyle bir şey olmadı zaten hatta bir keresinde dedi ki sana çok ihtiyacım var sabah gittim akşam geri döndüm ama zaten ben ona normalde gittiğimde en az üç gün kalırdım ve çokta güzel vakit geçirirdim onunla onu mutlu ederdim öyle mutlu olurdu ki gözlerinin içi gülerdi mutluluktan göz bebeklerinin içi parlardı ve evet ona deliler gibi aşıktım zaten şu ana kadar hayatımda bir tek o kadın oldu ne ondan önce kimse ile beraber oldum ne de ondan sonra bir hatunla sevgili olmadım neden ayrıldınız öyleyse dersin belki onunda cevabını vereyim bizim aramızda yaş farkı vardı ve bu onun için sorundu ne yaptımda bir türlü aşamadı o sorunu o benden yaşça büyüktü ama hiçbir zaman benim için sorun değildi hatta onunla evlenecektim ama o bana sen benden çok daha iyisine layıksın deyip ayrıldı
- +1 yıl
Sizin gibi bir adam karşıma çıksaydı asla terk etmezdim öyle ki düşünmez gözüm kapalı evlenirdim kıymet bilmemiş demek ki bizim de yaş farkı vardı hiç sorun etmedim ama senede bir iki geliyordu bu beni yipratiyordu sana ihtiyacım var gel deseydim gelemem çalışıyorum diye cevap verirdi heralde zaten benden başka her şey için izin ayarlayabiliyordu mesela akrabalarının düğününe nişanına ancak bana gelince yoktu en sonda yakınıma kadar gelip beni görmeden geri gitmiş memleketine o zaman tamamen bitirdim sonsuza dek hem evlenmek istiyordu hemde saygı duymuyordu gelmiyordu görmüyordu beni kendinden mahrum bırakıyordu ve bunu bile isteye yapıyordu
Cevap sahibi+1 yılİnanın ki bu dediğiniz şeyi herkes söylüyor bana çünkü ben çok başka bambaşka sevdim onu öyle çok sevdim ki bana hep sen beni hayatımda tanımış olduğum en güzel seven adamsın derdi daha önce beni kimse senin gibi sevmedi derdi bana ki öyle de oldu hayatta ona hiçbir zaman kızmadım ona karşı saygısızlık etmedim her zaman yanında oldum onun en şiddetli kavgalarımızda bile ona bir kere olsun bile bağırmayı çağırmayı bırakın kızmadım bile çok büyüktü ona olan sevgim ve sizinde dediğiniz gibi herkes bana o senin kıymetini bilemedi diyor canı sağ olsun ne yapalım demek ki bu aşkın sonunda kavuşmak değil ayrılık varmış ☺️ Şahsen benim için aşkta yaş farkının hiçbir anlam ve önemi yoktur yeter ki sevip aşık olayım yaş farkını hiçbir şekilde sorun etmem aşkta lafı bile olmaz benim için ama sizinkisi ne yazık ki sizi sevmemiş seven adam ne yapıp edip zamanı yokken bile zaman yaratır sevdiği kadına aksi halde sevmiyordur ki yakınınıza kadar gelip sizi görme gereği duymayan birisinin sizi sevmesinden asla söz edemeyiz üzgünüm ama öyle.
- +1 yıl
Bu çok acımasızca sarsıcı oldu teşekkür ederim gerçekler can acıtırmiş
- +1 yıl
Merak ettiğim insan sevmediği bir kadınla neden evlenmek ister?
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim ama sizinde dediğiniz gibi gerçekler can acıtır maalesef. Bir gerçekten evlenmek istemek var birde karşı tarafı elinde tutmak için yalanından sözde evlenmek istemek var sizinkisi ikinci grupta yer alıyor maalesef kandırmış sizi yalandan evlilik vaadiyle
Cevap sahibi+1 yılİlişkinizi ne zaman bitirdiniz bilmiyorum ama size naçizane tavsiyem eğer onu unutmak ve yeniden bir sayfa açmak istiyorum diyorsanız ona dair ne var ne yok telefon numarası, mesajlarınız, yazışmalarınız, ses kaydı fotoğraf vs hepsini yok edin ve hiç olmamış gibi yeniden bir sayfa açın derim aksi halde hayatınızı kendi elinizle zorlaştırmış olursunuz
- +1 yıl
Yoo hayır gerçekten evlenecekti kandırma değildi ben istemedim ayrıldım ailem karşı çıkıyordu ancak yaşadığı şehirde benimle bir hayat kurmak istedi fedakarlık yapmadı hayat pahalı oraya gelip seninle yaşamam mümkün değil diye
- +1 yıl
Sorun şu ki kim olursa olsun evlenirdi yaşı geçiyor diye yani ben onun için özel biri değildim ailesi de kız bakıyordu bu kişiye
- +1 yıl
Hepsini sildim üç aydır ayrıyız. Ancak dün ulaştı yazdı mesaj attı hayatım yolunda mı nasıl diye sordu o kadar. Sevmediğini adım gibi biliyorum ama ne istiyor hâlâ benden bunu anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsanız eğer size istek atabilir miyim acaba buradan her şeyi yazmak istemiyorum kötü bir niyetim yok baştan belirteyim bunu.
- +1 yıl
Tamam iyi olur 👍
Cevap sahibi+1 yıl🙏 Teşekkür ederim takip attım size
Telefon konuşmalarını azaltıp raal sıklaştır hafta sonu görüşelim olmuyor eksik bazı şeyler sana karşı bende de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsızlığını dile getir. Çare üretmek için çabala. Baktın olmuyor yol ver.
Telefonda görüşmeyi azaltmakla işe başla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan bende niye kafam rahat diyorum
Aaa sevgilim yok 😅🤣😂🤣🤣
Varlığı dert yokluğu yara ne biçim bir iş bu yaaa?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmaalesef biz de ailem küçük yerde yaşıyoruz diye izin vermiyor çok sık bulusmamiza 6 7 ayda bir görüşüyoruz birburmizi görüyoruz çok zorlanıyoruz ama aşkımız bu mesafelerden büyük çok şükür ama çok zor oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ona bile razıydım ama benimki senede birdi onda da gönülsüz benim triplerimle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olduğunuza eminmisiniz bir yanlışlık olmasın?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ayda 1 görüştüğüm kişiye sevgilim demem. Zaten 2 aydan fazla da sürmez. İş yoğun olsa bile insanın mutlaka zamanı vardır. Bana ayırmıyorsa zamanını gtüne soksun.
00 Yorumla
+1 yılO sırada okulda her gün onu gören ben 🥰 ajajjaabja
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılpek normal olmadıgını düşünüyorum
bunu onunla bi görüş bence00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cezaevindeki insanlar bile haftada 1 kere görüşüyor.
00 Yorumla
+1 yılBence yılda 1 görüşmek daha güzel monotonlukta olmaz en temizi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Bence de az göüşüyonuz bu kadar fazla konuşmayın belki buluşmak ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı şehirde olup bu kadar az görüşmek sıkıntı oluşturur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOtur ve ciddi bi şekilde konuş aynı şehirde yaşıyosunuz sonuçta uzak mesafe değil daha fazla görüşelim de ama öyle bi şekilde de ki sanki ayrılma arefesindeymişsin gibi söyleme ama hissetir, zaten seni seviyosa bi çözüm bulur. Benim sevgilimde çok çalışıyo ama yinede haftada 2kez görüşmeye çalışıyoruz bazen iş yerinde bile görüştüğümüz oluyo yoğunluk yüzünden ama telefondan hep mesajlaşır konuşuruz her gün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok normal değil ona dersinki seninle sanal takılmak istiyorum reel değil
00 Yorumla
+1 yılHiç normal değil. Sık sık görüşülmeli. Başka ülkeye normal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşi gereği şehir dışına çıkıyorsa normal derim ama onun dışında pek normal gelmedi bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlensen hic tanimamis olacaksin
Telefonla insan taninmaz
00 Yorumla
+1 yılİlgi manyağı olursun.. Uzatın süreyi biraz daha az bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yıldirek böyle değil ama farklı şekilde dile getirebilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ayda bir görüşmek f*ckbuddyler için bile normal değil, sen düşün
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmaman hata, ben sırf az görüşüyoruz diye kocamla sevgiliyken ondan kaç kere ayrıldım. Görülmeyeceksen niye sevgili oluyoruz ki?
14 Yorumla- +1 yıl
Peki sonunda nasıl evlendiniz ve ne kadar sıklıkla buluşuyordunuz uzak mesafe mi
Cevap sahibi+1 yıl@Baharın_Kraliçesi ben sağlık çalışanıyım eşim polis, işimizinse nöbetleri oluyordu. Ben nöbette bir dk uyumazdım yasak olduğu için ama eşim uyurdu yani nöbetten çıkınca dinç oluyordu ama uzaklığı yorgunluğu bahane edip gelmezdi. Valla aptallığıma geldi de evlendim. O zaman her şeye bahane bulan insan şimdide aynı, benimle bir yere gitmez ama herkesle her yere gider. 2.5 senede 5 yıl yaşlandım, dört duvar arasında kafayı yemek üzereyim. O yüzden sevgiliyken böyle yapan evlenince bşn beterini yapıyor. Sevgiliyken bir hatasını görünce yol verin
- +1 yıl
Yol verdim zaten beni sevmeyen sevgisi sahte bencil bir adamla evlenecek değildim Allah'a havale ettim onu
Cevap sahibi+1 yıl@Baharın_Kraliçesi evet iyi yapmışsın. Keşke bende yapsaydım şuanda bu surumda olmazdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkin olduguna eminmisin? kızlar lütfen kendinizi böyle hırpalamayın bırakın gitsin
20 Yorumla
+1 yılBir insanın gözlerine bakmadan anlayamazsın onun için yüz yüze görüşmek daha faydalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz gibi ben olsam tavır yapardım
17 Yorumla- +1 yıl
ben uzak mesafe yaşadım ayda bir görmeye geliyordu mk
- +1 yıl
@justlookin5 ne kadar mesafe vardı ki
- +1 yıl
@Baharın_Kraliçesi otobüsle 23 saat
- +1 yıl
@justlookin5 ciddi misin her ay mi geliyordu düzenli olarak
- +1 yıl
@Baharın_Kraliçesi evet. arkadaşımın da uzak mesafe ilişkisi vardı o da 2 haftada bir gelirdi. ama o zamanlar uçak biletleri otobüs biletleri pahalı değildi, 48 liraya uçak bileti bulduğumuz olmuştu
- +1 yıl
@justlookin5 parasını bırak çalışan bir insan için çok değildir neyse artık gerçekleri kabullenmem gerekiyor galiba
Cevap sahibi+1 yıl@Baharın_Kraliçesi benim sevgilimde eskiden her ay gelirdi ama 1 hafta kalırdı aramızdaki mesafe 19 saat ti şimdi başka şehire yerleşti aramızda 5 saat var bu aralar maddi konuda biraz sıkıntılı ocakta gelicek insallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnormal tabi şehirdışında ya da il dışındaysa ayrı! Ama öyle sevgilikte zor !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç değil en azında haftada bir görüşülmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal degil 2 ayda 1 kez görüşmek olmaz haftada 7/24 görüşmeniz lazım sevgilisiniz
00 YorumlaBunu onunla açık açık konuşmalısın farklı şehirde olsanız bir şey demem ama aynı sehirdesiniz birde
00 Yorumla
+1 yılNormal biz 10 yillik sevgilimle iki sene de bir gorusuyoruz uzun mesafe iliskisi :( iki sene sonra evlencez insallah tekrar bulustugumuzda 😍
00 Yorumla
+1 yılÇok az. Bence açık açık konuşmalısın ve onun bu halinden memnun mu onu da sor eğer memnunsa bu jste başka şeyler vardır
00 Yorumla
+1 yılYa isteyen günde bir saat boş vakti olsun uyku uyumasin yinede seni görmeye geliyor emin ol eminim yani
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bende ayrıldım... Ama bir ses kaydı lazım bayanim bu arada
10 Yorumla
+1 yılAbla sevgilin ne iş yapıyor pardon da? Mahkumların bile her hafta görüşü oluyor :D
00 Yorumla
+1 yılAynı şehirler de olup 2 ayda. bir bana pek mantıklı gelmedi.
00 Yorumla
+1 yılTelefonda bu kadar konuşmak yerine birkaç haftada bir yüz yüze mi gelseniz
00 Yorumla
+1 yılBence bu bir nromal iliski değil bu oylesine bosverms bir iliski
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem