2 bucuk yillik sevgilim var ilk zamanlar full hergün gorusurduk mahalle olsun ya da gezmeler olsun şimdi sevgilim mahalle istemiyorum diyor cocuk değiliz artk insanlar bakiyor laf atarlar diyor hep başka yerlere bişi demiyor gidiyoruz da fakat tek sorun ayda 1 görüsmemiz 3 haftada bir falan parası olmadigini biliyorum kendisi de söyledi ama yani paran yoksa gel mahallede oturalm çimende falan dedigimde yok diyor hep yukarda açıkladigimi soyluyor hep herneyse ben cok sktm yani üzerine gittim bulusma konusunda istemiyorsun falan dedim gecen gun arkdsindan para almis benim için gidelm die tabi istemedm ben kavgaliydk bu sebepten ben cunku hep diyorum seven insan gormek ister hergun falan yani oturmus ciddi bir iliskimizde var sevdiginj yanyanayken hissedebiliyorum msjda flnda hissedebiliyorum ama ayda 1 olması benim kafami cok karistiriyor sizce normal mi 2 bucuk 3 yillik bir iliski icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
En başta bu kadar sık görüşen kişilerken
Ilerleyen yıllarda ayda bire düşmesi kesinlikle normal değil
Evet maddi içinden asla zora sokmayın birbirinizi
Ama arada çıkar bir yürüyüş de yapabilirsiniz yani
İllaha maddiyat gerektiren buluşmalar yapmanıza gerek yokta ayrıca...
Bunları bilmesine rağmen yine de seninle buluşmak istemiyorsa kesinlikle anormal bir şeyler var..
İnsan sevdiğinin yüzünü görmek için deli olur bir yürüyüş , bir yerde oturmaktan bile zevk alır
İllaha restorana, kafeye gitmeye gerek yoktur
Zaten sürekli buna para harcarsanız batarsınız.
Her şey para değil birini görmek için
Ayrıca aynı şehirde yaşıyorsunuz uzak mesafe ilişkisi yaşayan insanlardan bir farkınız yok resmen.
En azından 2 hafta da bir görüşebilirsiniz
Hiç yoktansa bu bike çok daha iyi
Ama o istiyor mu?
ya da sakladığı başka şeyler de olabilir mi
Ya da senin maddi yönden onu daha önceden zorlamış olma ihtimalin var mı?
Her şeye o para bulmak zorunda değil karşılıklı bulun.
Birbirinize yardımcı olun.
O seninle buluşmak istemediği için mi seninle buluşmuyor yoksa cidden seninle buluşabilmek için parasız olmayacağına mi kanaat getirmiş?
Eğer o da seninle buluşmak isteyip buluşamıyorsa bu yüzden sevgiline bir yürüyüş yapabileceğinizi bir yerde sadece oturabileceğinizi net olarak hissettir
Ve buluşmalar için sen de para ayarla sadece ondan bekleme.
Ama eğer seninle buluşmak istemiyor seni görmek istemiyorsa orada bir terslik var
İnsan sevdiği kişiyi görmek ister
Görmemek değil.16 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim cok iyi konusmussunuz benim elimi cebime atmaya bile izin vermiyor bizim sehir kucuk bide gidilecek yer yok hep toprak skcı yerler bunu o gunde dedi gidilecek yer yok diye
- +1 yıl
eskiden ilk zamanalrdi ben onu o kdr sevmiyordum demekki onu sevmem icinde cok sey yapti bide buyudukce fikirleri de degisti demekki sevmiyormu acb sizce ya
- +1 yıl
isterseniz ozelden konusabilirmyz
- +1 yıl
ozelden konusabilirmyz ozm 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılBence de az ama imkansizlik durumunda normal . Senin siteminde haklı. Başkasından borç alacak kadar seviyor , erkekler için zor bu durum. herkesin maddi durumu aile ici yaşantısı maalesef yerinde değil.
Onunla gezerken maddi olarak destek olabilirsin, bir ondan olsun hesap bir senden. Haftada iki görüşürsünüz05 Yorumla- +1 yıl
haftada bir gorusmeye olumlu bakmiyor bende anlamadim cok guzel konussmusunuz buarada
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Ayda iki kez demek istedim , haftada yanlış olmuş
- +1 yıl
ozelden mesaj atarmisiniz cok iyi geldi konusmaniz ordan da yardimci olur musunuz
- +1 yıl
Takip attım danışmak istediğiniz bi konu olursa yardımcı olurum cekinmeyin 🌸
- +1 yıl
mesaj atamiyorum atablrmsnz
Bence değil ne alakası var ki parası yoksa bile çimlerde falan otururuz demişsin ee ne var bunda oturulur mahallede istemesinin nedeni ne kız olan sensin senin babamlar görür falan demeni beklerken o neyden kaçıyor tamam mahallenizde görüşmeyin bir alt üst mahallede falan görüşün yürüye yürüye gezin falan...
00 Yorumla
+1 yılBence normal ama sana yetmiyorsa bir buluşmada sen bir buluşmada o parayı ödesin hem kendini rahat hissedersin hem 2 haftada bir buluşmuş olursunuz 🌸 orta yolu bulun böyle sebeplerden tartışmayın adamların boynuna da kendinizi yük etmeyin kambur gibi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlaması zor bir durum. Çünkü içinde bulunduğunuz ortam mahalle nasıl bir yer. Aileler nasıl. Nasıl zaman geciriyordunuz. Nasıl tanıştınız bunları bilmeden cvaplamam zor ama biraz zorlayayim.
Her türlü sebep olabilir.
Parası yoktur kendisini senin yanında aciz hisseder.
Mahallede başka biriyle ilişkisi vardır ama seni de bırakmak istemiyordur.
Senden sıkılmıştır ama seni bırakmak istemiyor yanlız kalmaktan korkuyordur.
Dedim ya her şey olabilir. Bunun sebebini senin bulman lazım. 3 yıllık bir ilişki kısa değil sonuçta bir zaman geçirmişlik var senin bunu tanımlıyor olman lazım değil mi?10 Yorumla
+1 yılÇocuk seviyor bence seni. Lâkin yokluk mertliği bozar. Ne yapsın çocuk parası yok. Ayda bir görüşmeye yetiyor demek ki. Emin ol parası olsa o çocuk seninle her gün görüşür. Bence biraz zaman tanıyın birbirinize ve bu zor günlerde birbirinize destek olun.
12 Yorumla- +1 yıl
keske cevap verseniz :(
- +1 yıl
attım mesaj
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. ayrı sehirdeyseniz ayda bir gorusmeyi anlarım ama bu durumda anlayamam , ayda bir gorusulmez cunku cok az. en azından haftada 1-2 gorusulur sevgiliyle, illa para harcanan aktiviteye gerek yok yuruyus yaparsın, sahil dolasırsın , az harcamalı aktiviteler yaratırsınız yeter ki beraber olun. kusura bakma ama iliskiniz bitebilir bence
00 YorumlaBence seni sevmediğinden değil. Ben de sevgilimle 2 ayda falan görüşüyoruz ama bizim illerimiz farklı. Görüştüğümüzde de çok güzel vakit geçiriyoruz. Şu an her şey aşırı pahalı yaşınıza baktığımda sanırım okul çağındasın parası olmayabilir bu normal. Sen ona maddi olarak destek çıkabilirsin bence. İlla o ödeyecek diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen iyi misin yaa adamin parasi yok cani sıkkın daha beni sevmiyosun istemiyosun derdindesin. Hicbir erkek canı sıkkınken parasi yokken sevgilisini düşünmez senle alakasi yok ama sende de anlayış yok nasil evlenip gecinmeyi dusunuyosun adam arkadasindan para alıp geliyo gormek icin çocuğu düşürdüğün hallere bak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani eğer uzak mesafe ilişkisi değilse yakınsanız sakladığı bir şeyler olabilir ilişkinizi gizlemek istiyordur duyulmasını istemiyordur seven insan her türlü yanında olmak ister parasi olsun olmasın biz sevgilimle buluşmadığımız gün bile saatlerce görüntülü konuşuruz hep arar özledim diye garip bir durum...
03 Yorumla- +1 yıl
nezmdan beri berabersiniz
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl olmak üzere
- +1 yıl
bizde ilk zmnlar öyleydik sonrasi cok degisiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizimde bir ara böyleydi işyerindeki arkadaşı arkadaşımın abisi çıkmisti erkek arkadaşım meğer hiç izin almayıp çalışıyormuş sorunları vardır burada senden soğumuş diyenleri anlamıyorum aynısını yaşayıp aynısını bana diyorlardı işten çıktı eskisinden sık görüşüyoruz şu an
010 Yorumla- +1 yıl
kac yillik sevgiliydiniz bizde maddiyattan skntıları var buaralar bide bizim yasadigimiz yer kucuk gidilecek yer de yok kendisi de soyledi bunu sence beni istemiyormu
Cevap sahibi+1 yılBizimde aynı 3 senelik sevgiliyiz bizde
Cevap sahibi+1 yılAyrıca hergun buluşması veya haftada buluşması sevdiğini göstermez tahminim maddi sıkıntıdan aile sıkıntısından kaynaklı buluşmak istememesi bu ülkedeki ilgi açlığını anlayamıyorum
- +1 yıl
insan ister istemez kafaya takiyor hep yaninda olmaya calisiyorum hep ilgi insani skar ztn peki siz Şu an hangi sklkla gorusuyorsunuz
- +1 yıl
sanirim sabretmem grk bu zamanlarda yaninda olursam belki düzelir öylemi dersiniz
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yılHer istediğini yapma sabret o bazı şeyler isteyince izin verme depresyonda olan insan cinselik v. b şeyler istemez
Cevap sahibi+1 yılVe o sıra zarfında sende kendinle ilgilen sakın evde durma daha çok baglanirsin benim öyle olmuştu bulusmadigimiz halde daha çok bağlanmıştım ondan başka kimseyle gorusmedigim için
- +1 yıl
peki ilgili davranmalimiyiz sevecan mutlu sekilde yaklasmalimiym yoksa soguk mu davranmalym
Cevap sahibi+1 yılNe sıcak ne soğuk normal davran
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani ayda 1 görüştüğün insan sevgilin değildir. Ya senden geçmiş ya başkalarına çoktan yelken açmış. Sevgililik para olsun kızı bir yere götürden ibaret bir şey değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılYaw salla gitsin kolpa yapmış param yok ne ya otur biryerde çay iç onuda mı yapamıyorsun evde demle çık ulan bir insanın durumu müsait olmayabilir bak anlayışla karşılamışsın ama bu aşmış
20 Yorumlanormal değil bencede , para yoksa ne olmuş , şehirde sahil varsa sahilde gezmekte mi para ile , senki sen onu para için sevmişsin izlemini veriyor çok saçma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence para falan hikayeee, buluşmak isteyen iki su alıp yine gider bi yerde oturup vakit geçirir önemli olan yan yana olmak değil mi?
Çok az görüşüyorsunuz bana hiç mantıklı gelmedi yani..00 Yorumla
+1 yılNormal degil bizim aramızda 4 saatlik yol var çok yoğun olmazsak hafta bir kez bir o gelir Bi ben görüşüyoruz. Sizinki gibi olmaz öyle ya
02 Yorumla- +1 yıl
siz nezmdan beri berabersiniz
- +1 yıl
1.5 sene
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka Kadınlarla ilğileniyorsa çok bile.
Ayda bir görüşmek sadece Cinsel ilişkiyi karşılar.
Buda doğru olanmı10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik oldumu? var mı?
Yoksa emin ol erkeklerin yedekte beraber olduu biri vardır. Seni seviyor olabilir ama başkasıyla cinsellik yaşıyordur eminin. Yani bu ihtiyaçlarını gidermeleri lazım bi şekilde sen gidermiyorsan gideren vardır11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkca bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin boku çıkar, normaldir.
10 Yorumla Mahalle baskısı var çocukta aileden kaynaklı. Senden falan kaynaklı değil yani. Toparlanması lazım çocuğun. Mahalle baskısını üzerinden atması lazım
10 Yorumla
+1 yılSürekli sokakta buluşulmaz çocuk haklı ve buluşmak için illa paranız olmasına gerek yok ki. Parka gidin oturun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen herkes baska biri bar demis. Ne alaka cok da normal ve ayrica baska biri olsa arkadasindan borc alir mi senin icin. Cok üstüne gitme bu konu ile alakali.
021 Yorumla- +1 yıl
ayda bir gorusmek 3 yllk bir iliski icin normal mi peki
Cevap sahibi+1 yılBiraz sükretin ben uzak mesafeli 3 yillik iliski yürütüyorum ve hic bulusamadik.
Cevap sahibi+1 yılNormal den kastin ne nasil imkan barsa öyle yapmis cocuk
- +1 yıl
herkes normal degil diyir benimde kafam karisti iste
Cevap sahibi+1 yılYani güveniyorsan bu öyle bi büyük problem degil ki. Yani zaten hüvenmiyorsan her gün görsen de bisey ifade etmez. Borca girmis düsünsene sirf senle bulusmak icin. Bunu gören niye hic yok hep olumsuz yönden bakiliyor anlamiyorum.
- +1 yıl
evet istemeditim icin geri verdi ztn parayi kabul edemezdm
- +1 yıl
guveniyorum tabiki bana ztn diyor bulusma o dkr onemli degil bu kdr sknti yapiyorsun kavga ediyoruz hergun skdlgini soyluyof
Cevap sahibi+1 yılBence huzursuz olduysan söyle yani sey de mesela illa mahalle de gezmek zorunda degiliz ormanlik alanda doga yürüyüsü de yapabiliriz ya da piknige filan da gidebiliriz de.
Cevap sahibi+1 yılBulusma önemli yani bence arada gerekli hep degil cünkü yazisarak bi yere kadar.
Cevap sahibi+1 yılHmm cok da üstüne düsme bence bunlari acikca dedikten sonra.
Cevap sahibi+1 yılWow sikildigini söylüyorsa onu bi kendi haline birak. Sonucta el oglu hemen öyle havalanmış. Özlesin seni biraz. Mesajlara da pek bakma bence yani kendi hayatina odaklan o zaman bulusmanin önemini anlar
- +1 yıl
teşekkür ederim canım yani ilgili olmayayim biraz soğuk mu davranayim yoksa hersey normal yazinca guzel davraym ama biraz gec bakaym msjlarina sizce
Cevap sahibi+1 yılAynen canim ilgisiz degil simdi belki cocugun kötü bi niyeti yoktur sadece gec dön ama tripli yazma.
Cevap sahibi+1 yılCanim istek attim kabul eder misin
- +1 yıl
ettim
Cevap sahibi+1 yılGeri takip eder misin
Cevap sahibi+1 yılMesaj azmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha dogrusu benuer bi durumun icindeyim ve akil fikir alisverisi yapariz arada diE düsündüm
- +1 yıl
tabiki
- +1 yıl
atin mesaj
Cevap sahibi+1 yılGeri takip etmedigin icin maalesef atamadim, uyari veriyor
+1 yılBence saçma herkes kendi ihtiyacini karşilasin kendi yemeğini yesin yani herşeyi o karşiliycak diye birsey yok sahilde yürüyüs yapin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Benimde 2 yıllık ilişkim vardı son zamanlar az buluşuyorduk sonra ayrıldık. RIP
05 Yorumla- +1 yıl
sen sevmedigin icinmi az bulunuyordunuz baska nedeni var mı yoksa
- +1 yıl
?
- +1 yıl
istek attim
Mesafeniz uzaksa normal ama yakinsaniz anormal bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanks başka birine gönlü kaymış, seni cepte görüyo, bu ilişki çoktan bitmiş. Resmi olarakta bitmesi çok uzun sürmez. Kendini hazırla. Laf olsun diye yazmadım bahaneleri ne inanma tecrübe konuşuyo.
10 Yorumla
+1 yılSıkılmış olabilir. Ayrılık yakındır, daha fazla uzarsa ikinizden birinin canı yanar.
10 YorumlaO nasıl bir sevgili öyle nasıl idare ettin 3 sene helal olsun sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da normal gelmedi. Ama ısrar etmeyi bırak bence. O istesin buluşmayı. Bakalım senin tepkisiz kalman ne etki yaratacak. Bide takipte kal. Nerelere gidiyor diye
00 Yorumla
+1 yılBana göre normal değil üç yıl çok az bir zaman değil ayda görüşmek çok az
00 YorumlaEvlilik dışı/ öncesi
3 yıllık süre normal mi
Önce bunu sormak lazım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıradanlasmis olabilir ilişkiniz umarım evli olup da başkalarına bakan birileri gibi değildir
00 Yorumla
+1 yılMesafe ilişkisi değilse normal değil. Ki mesafe ilişkisinde bile 14-15 günde bi görüşmelisiniz bence
00 YorumlaFazla muhabbet te zayrilik getirir. Evlenin sevhili olamk caiz değildir. Harama bualsmayin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkıp yürüyüş yapın falan. Kendi mahallenizde oturmak zorunda değilsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal değil biz nişanlımla haftada iki kere falan görüşüyoruz bazen 1'e düşünce bile çok özlüyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
kac yillik sevgilisiniz
Cevap sahibi+1 yıl1,5 yıl
- +1 yıl
bizimde 1 bucuk 2 yildan sonra boyle oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil sanki en azından haftada bir görüşülmeli
00 Yorumla
+1 yılPek normal değil yaptığı. yeterincw sevse hergun buluşmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil sizin haftada en az 3 kere falan görüşmeniz lazım ayril bence sen bundan hem parası da yokmuş napican parasız birini sen
11 YorumlaSeni üzmek istemem ama başka biri var hayatında seni seviyor olabilir ya da alışkanlıktan devam eden bir ilişkiniz olabilir ama biri mutlaka var normal değil bu durum parayla veya saydığı bahanelerle de alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParası olmadığından gocunuyor herhalde.
Ayda iki kere buluşun en azından bir seferin parasını sen üstlen.00 YorumlaEğer onun için başkasının olmadığından eminsen normal gibi. 3 yıl boyunca her gün görüşmek sıkar adamı. Ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş. Ama biraz da bastırsan iyi olur görüşmek için. Ayda 1 de az biraz
00 Yorumla
+1 yılNormal değil sende buluşmada çocuğa hesap ödetme biliyormuşsun zaten durumunu ona yardımcı ol vir yerde bi çay içseniz bi park da buluşsanız bile yeterli bence ama şöyle bir şey var buluşmak istemeyene de bahane çok
00 Yorumla
+1 yılBence sen ısrar etmekte sonuna kadar haklısın. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama daha uzaktaki bir parkta da oturulabilir yani olay para değil sana vakit ayırmak istemiyor gibi duruyor.
10 Yorumla
+1 yılGarip yanı o kadar zaman uzun bir süre ama en son arkadaşından para bulmuş demişsin yani başka bir şey değil bence cidden disarda buluşmak istemiyor ve parası yok bekle bence zamqnla düzelir
10 YorumlaÇocuk gidip arkadaşından borç almış sırf seni mutlu etmek için ve sen onunla buluşmayarak saygısızlığın daniskasıni yapmışsın çocuğu gram haketmiyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence normal değil, benimki şehir dışında birimiz batı birimiz doğu gibi düşün ona rağmen ayda iki defa gidiyorum
10 Yorumla
+1 yılE biz sevgiyiz. ailem yüzünden hiç gorusemiyoruz aynı yerde çalışıyorduk ben çıktım. 5 aydır görüşmüyoruz telefonda konuşuyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz
00 YorumlaBelli bi zamandan sonra ilişki monotonlaşıyor fazla uzatmamak gerek aslında ne kadar uzarsa vagalar tartışmalar soğumalar başlıyor hayırlısı olsun sizin için
00 Yorumla
+1 yılillaki çıktığınızda fazla para harcamak zorunda değilsiniz. Seven her türlü görmek ister sevdiğini yani her gün buluşmak sıkıcı olur ama ayda bir görüşmede olmaz ki
00 Yorumla
+1 yılBence İlişkide Özlem ve ya Biraz uzak mesafe iyidir. Cünkü heo yan yana olursanz belli bir zaman sonra bıkarsnz
10 Yorumla
+1 yılBelki çalışıyordur ya da ailevi şeyler vardır BELKİ de başladı vardır başkasıyla evlidir ya da sevgilidir belki de imkanı yoktur
00 YorumlaMahallede dolaşmak istememesi şey gibi geldi bana biri sana bir şey söyler biriyle beraberdir ortaya cikmasini istemez gibime geldi
00 YorumlaAyda bir görüşmeye anlam veremedim uzak mesafe iliškiside değil hem başkası olabilir duyulmasın diye seninle görünmek istemiyor
00 YorumlaUzun ilişkilerde normal aslında ilişki oturmuş oluyor ondan öyle olmuştur
02 Yorumla- +1 yıl
yani beni sevmiyor gibi dusuncelere girmeyeyim oylemi dersiniz
+1 yılParası yoksa napsın? Kendini ezik hissedecek doğal olarak... Yeterince zengin olmasam nişanlanmazdım
10 Yorumla
+1 yılGayri meşru muhabbetin neticesi merhametsiz azap çekmektir.
10 Yorumla
+1 yılParasının olmamasını sorun etmeyen süper insan sen, bu süper kızın kıymetini bilmeyen o.
10 Yorumla
+1 yılHiç üstüne gitmeyin, ısrar etmeyin. O istesin bulusmayi..
00 YorumlaBu kadar sık görüşmek çok anormal senede 1 gün yapın siz bunu
00 YorumlaHayatım senin paranda mı yok? Madem üsteliyorsun bu kadar sen yap bişeyler
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafa iliskisi degilse sayet ayda 1 görüşmek sacma geldi bana. İnsan sevdigini görmek ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılHiç iyi değil güvensizlik oluşabilir bence
20 Yorumla - Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği