Aşk İlişkileri 38 yaşında müdür erkek neden 27 yaşında çalışanına yavrum der erkekler yavrum sözünü kime neden kullanır beğeniyor mu beni? Nilgunes20 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 38 yaşında müdür erkek neden 27 yaşında çalışanına yavrum der erkekler yavrum sözünü kime neden kullanır beğeniyor mu beni? Güncellemeler1 yıl Tamam yavrum bakarız yavrucuğum vs 38 yaşında müdür erkek neden 27 yaşında çalışanına yavrum der erkekler yavrum sözünü kime neden kullanır beğeniyor mu beni? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
beyazzenci27 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Genelde manitslarıma yatakta yavrım derim 0 5 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız? İşyerinde tamam yavrum evet yavrum bakarız yavrucum böyle kullanıyor Yorumla beyazzenci27 1 yıl Ben kullanmam. Yavrum biraz sahiplenme belirten bir kelime Yorumla Nilgunes20 1 yıl Beğeniyo mu diyorsun yani Yorumla beyazzenci27 1 yıl Bence evet ve daha ilerisini istiyor Yorumla Nilgunes20 1 yıl Peki benden etkileniyorsa hangi hal hareketinden anlarım başka? Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı. Vay terbiyesiz sapik herif 0 12 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Kesin kötü niyetle midir ki Yorumla Nilgunes20 1 yıl Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Kesin seninke yiyismek istiyor Yorumla Nilgunes20 1 yıl Nasıl eminsin sadece bu kelimeden Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Ben de çok kullanırım yavrum Yorumla Nilgunes20 1 yıl Beğendiğin kızlara mı sadece Yorumla ahhbukizlar 1 yıl İçinde birşeyler var senin herhal Yorumla Nilgunes20 1 yıl Merak ettim Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Yorumla Nilgunes20 1 yıl Peki benden etkileniyorsa hangi hal hareketinden anlarım başka? Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Sen de dünden meyilliymişin hea. Yorumla Nilgunes20 1 yıl Ciddi söyle ya Yorumla
angarali_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Söyleniş şekline göre yorumlanır 0 2 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor Yorumla Nilgunes20 1 yıl Peki benden etkileniyorsa hangi hal hareketinden anlarım başka? Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. O müdür yav. Şaktır haberin olsun 0 3 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyorAbilik lafın gelişi olamaz mı kesin arzulamak mı Yorumla Oxseli 1 yıl O müdürler herkese yürür sana özel sanma Yorumla Nilgunes20 1 yıl Ama belki kötü niyet yoktur Yorumla
DreamChaser Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Çok arzuladığı için yatağa atmak istediği için 0 6 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız? Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor Yorumla DreamChaser 1 yıl Mümkün değil tek nedeni var yatağa atmak Yorumla Nilgunes20 1 yıl Nasıl eminsin tek kelimeden Yorumla DreamChaser 1 yıl eminim. hiç şüphen olmasın bile Yorumla Nilgunes20 1 yıl Peki benden etkileniyorsa hangi hal hareketinden anlarım başka? Yorumla DreamChaser 1 yıl Siri seninle konuşmak ister dokunmak ister gözlerini senden ayıramaz Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Seni istiyor 0 4 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız Yorumla sk_34 1 yıl Yok izin verip vermediğini tartıyor şu an Yorumla Nilgunes20 1 yıl Peki benden etkileniyorsa hangi hal hareketinden anlarım başka? Yorumla sk_34 1 yıl Yakınlaşmasına şzin vermelisin. Sana temas ederse hoşuna gittiğini belli et Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evladım manasında 0 2 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Herkes yürümek demiş sence hangisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben fikrimi yazdım Yorumla
Lunariss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Sapıktır 0 1 Yorumla Nilgunes20 1 yıl Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız? Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde manitslarıma yatakta yavrım derim
Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız? İşyerinde tamam yavrum evet yavrum bakarız yavrucum böyle kullanıyor
Ben kullanmam. Yavrum biraz sahiplenme belirten bir kelime
Beğeniyo mu diyorsun yani
Bence evet ve daha ilerisini istiyor
Peki benden etkileniyorsa hangi hal hareketinden anlarım başka?
Vay terbiyesiz sapik herif
Kesin kötü niyetle midir ki
Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor
Kesin seninke yiyismek istiyor
Nasıl eminsin sadece bu kelimeden
Ben de çok kullanırım yavrum
Beğendiğin kızlara mı sadece
İçinde birşeyler var senin herhal
Merak ettim
Sen de dünden meyilliymişin hea.
Ciddi söyle ya
Söyleniş şekline göre yorumlanır
Nerde müdür market mi
Yok şirket
O müdür yav. Şaktır haberin olsun
Abilik lafın gelişi olamaz mı kesin arzulamak mı
O müdürler herkese yürür sana özel sanma
Ama belki kötü niyet yoktur
Çok arzuladığı için yatağa atmak istediği için
Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız? Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor
Mümkün değil tek nedeni var yatağa atmak
Nasıl eminsin tek kelimeden
eminim. hiç şüphen olmasın bile
Siri seninle konuşmak ister dokunmak ister gözlerini senden ayıramaz
Seni istiyor
Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız
Yok izin verip vermediğini tartıyor şu an
Yakınlaşmasına şzin vermelisin. Sana temas ederse hoşuna gittiğini belli et
Evladım manasında
Herkes yürümek demiş sence hangisi
Ben fikrimi yazdım
Sapıktır
Farklı bir anlamda olamaz mı abilik vs kesin böyle mi kullanırsınız? Tamam yavrum bakarız yavrum şöyle yap yavrucum vs şeklinde kullanıyor