1 bucuk yildir tesetturdeydim ciktim ama yine cok kapali giyiniyorum kisa kol dahi giyinmiyorum. Patronum, mudurum herkes bana karsi cok iyi ve patronum elini elime degdiriyor yakin duruyor felan aşiri enteresandı
Güncellemeler
+1 yıl
Beni kimse taniyamadi
Sorum ozellikle erkeklere patronum sizce neden boyle davraniyor?
Sence evli bi adamın, gerçi evli olmasa bile bu adamın senin eline dokunması saçma değil mi, düşünsene, bu taciz bildiğin. İlgisini çekiyorsun bu çok. Dikkat et, belki de sen çok güzelsin o yüzden sana iyi davranıyorlardır.
Benim ona karşi bir ilgim olsa bile o evli ve 34 yasinda brn 25 yasindayim bu yasima kadar kimse hayatima girmedi bu kadar basitmi bu kadarmi normallesti hersey. Oncedende bakip duruyordu ama bende uzakta duruyordu ilgisi vardi ama yakin degildi bugun ozellikle bakip durdu elini elime dokunduruyor bir sey verdigimde felan
Senin ona karşı bir ilgin olması zaten kötü bir şey olur. Senin ona karşı ilgin var demiyorum, onun sana karşı ilgisi var diyorum. Adam evli olduğu halde başka kadının eline dokunuyor, sence bu normal mi? Adam seni taciz ediyor işte.
Eli elime degiyor biseyde diyemiyorum elimi felan tutsa tabiki tepki gosteririm o an bisey desem yanlislikla degisyor diyecek ben sadece o an cekiyorum elimi
Sen elini çekmeye devam et ve yüz verme, belli ki sana yakınlaşmaya çalışıyor. Göz göze gelmemeye de çalış. Sen de bakarsan eğer bu sefer daha da cesaretlenir. Ne günlere kaldık ya, insan patronuna bile güvenemiyor.
Senin açılmanı fırsat bildi demek ki, sen uzak dur o patron denen züppeden. Belli sana yakınlaşmaya, nabzını yoklamaya çalışıyo. Sen fırsat versen hemen sana sulanacak.
Neyi deniyor benim ona karşi bir ilgim olsa bile o evli ve 34 yasinda brn 25 yasindayim bu yasima kadar kimse hayatima girmedi bu kadar basitmi bu kadarmi normallesti hersey. Oncedende bakip duruyordu ama bende uzakta duruyordu ilgisi vardi ama yakin degildi bugun ozellikle bakip durdu elini elime dokunduruyor bir sey verdigimde felan
İnsanlar artık o kadar basitlesti ki, bak kendin diyorsun eskiden bakardi ilgisi vardı, niçin sende uzak durmuyorsun, ayrıca dokunuyor falan diyorsun, evlinolup her pisliği yapan karakter yoksunu yok mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Patronun evli olsa da bu sapık olmayacağı anlamına gelmez. Belli ki sana yaklaşmaya çalışıyor. Başınk açınca herhalde seni başka bir şey zannetti.
Uzak duruyorum
Müdurum herkes bana karsi asiri iyi asiri
Herkes bana yardim ediyor ilk işe girdigim zamanlarda da boylelerdi bana karsi tesetturluydum o zamanda
Sence evli bi adamın, gerçi evli olmasa bile bu adamın senin eline dokunması saçma değil mi, düşünsene, bu taciz bildiğin. İlgisini çekiyorsun bu çok. Dikkat et, belki de sen çok güzelsin o yüzden sana iyi davranıyorlardır.
Benim ona karşi bir ilgim olsa bile o evli ve 34 yasinda brn 25 yasindayim bu yasima kadar kimse hayatima girmedi bu kadar basitmi bu kadarmi normallesti hersey. Oncedende bakip duruyordu ama bende uzakta duruyordu ilgisi vardi ama yakin degildi bugun ozellikle bakip durdu elini elime dokunduruyor bir sey verdigimde felan
Senin ona karşı bir ilgin olması zaten kötü bir şey olur. Senin ona karşı ilgin var demiyorum, onun sana karşı ilgisi var diyorum. Adam evli olduğu halde başka kadının eline dokunuyor, sence bu normal mi? Adam seni taciz ediyor işte.
Eli elime degiyor biseyde diyemiyorum elimi felan tutsa tabiki tepki gosteririm o an bisey desem yanlislikla degisyor diyecek ben sadece o an cekiyorum elimi
Insanlarin yaninda biraz daha mesafeli
Sen elini çekmeye devam et ve yüz verme, belli ki sana yakınlaşmaya çalışıyor. Göz göze gelmemeye de çalış. Sen de bakarsan eğer bu sefer daha da cesaretlenir.
Ne günlere kaldık ya, insan patronuna bile güvenemiyor.
Aslında bende uzak duruyordu bana karsi ilgisi yine vardi ama bu denli degildi
Senin açılmanı fırsat bildi demek ki, sen uzak dur o patron denen züppeden. Belli sana yakınlaşmaya, nabzını yoklamaya çalışıyo. Sen fırsat versen hemen sana sulanacak.
Bana kotu gozlemi bakiyor acildim diye cunku kendi karisida acik
Önceden kapalıydın, şimdi açıldın. Kapalı birinin açık halini görmek hoşuna gidiyor demek ki. Sapığın hangi tür sapık olduğunu böyle anlarsın.
Deniyor
Neyi deniyor benim ona karşi bir ilgim olsa bile o evli ve 34 yasinda brn 25 yasindayim bu yasima kadar kimse hayatima girmedi bu kadar basitmi bu kadarmi normallesti hersey. Oncedende bakip duruyordu ama bende uzakta duruyordu ilgisi vardi ama yakin degildi bugun ozellikle bakip durdu elini elime dokunduruyor bir sey verdigimde felan
İnsanlar artık o kadar basitlesti ki, bak kendin diyorsun eskiden bakardi ilgisi vardı, niçin sende uzak durmuyorsun, ayrıca dokunuyor falan diyorsun, evlinolup her pisliği yapan karakter yoksunu yok mu
Var tabiki ama beni temiz masum buluyorlardi simdi sirf basimi actim diye bu sekilde neden yaklasiyorlarki
İnsanoğlu işte içinden geçeni bilemezsin
Benden asiri memnun personel olarak kaybetmeyi goze alamaz
Bilemem
Nabzını yokluyor 😉
Evli hic bir sey olmaz
Eminmisin
Benim açimdan olmaz ama o yanasir
Amacıda odur zaten
Benden asiri memnun personel olarak kaybetmeyi goze alamaz
Gözü döndükten sonra alır mı almaz mı görürsün 😉
Ne yapabilirki ben izin vermedikce
Senden bi kıpırdı almasa yaklaşmazdı herhalde