Babamı 2 yıl önce kaybettim, bu yüzden düğün değil sade nikah istedim. Nişan öncesi herkes (nişanlım ve ailesi) kabul etti. Şimdi annesi laf arasında düğün istiyor, nişanlım da sessiz.
Bugün resti çektim: “Ya sözümüzde dururuz ya da bu iş burada biter.”
Çok mu sert oldum sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet sert olmuş. Her kes bir gün ölüp gidiyor zaten. 2 yıl yas mı tutulur? Bir çok kızın hayali güzel bir dügün. İstemesi qayet normal. O zamanlar daha acın taze diye bir şey dememişdir.
Bu çocuk oyuncağı mı? Her şey ona göre planlanıyor
Zaten sen sevsen bu kadar kolay vazgeçemezdin. Empati yapamıyorsun. Ayrıl. O kızı üzersin sen.
Allah senle evlenecek adama yardım etsin ne diyeyim, daha olay döngüsünü bilmeden karşı tarafı haklı buldun.
Evlenme
Teşekkürler
Gerek yok cidden günümüzde evlilik kadının sigortası telefonla tualte girsen bosnamada tam kusurlu sun karın telefonu eline alip senden kendine tehtit mesajları atsa seni kimse kurtaramaz hapiste başına ne gelir bilemem evlenme boş ver
Benim arkadaşın eşiyle arkadaş ısrar falan iyi görüşelim dedim. Baktım uyuşuyor iyi gidiyor, ciddi duruma gelince bak böyle böyle falan oda gönüller bir olsun dedi ama şimdi bunu yapan ilerde ne yapar. Yüzüğü de masaya bırakmıştım senin dediğin de mantıklı hayatımı mahvedeyim
Aynen öyle hiç gerek yok imzayı atınca hayatin kararır gitsin kimle evlenirse evlensin
Hocam özel girmek gibi olmasın da başından geçti sanırım tecrübe?
Yok geçmedi ama kanunlar belli yaşanan orneler ile dolu etraf gerek yok en güzeli bekarlık mus mutluyum iş yerinde arkadaşım boşandı iş gezismde resim cekinyor bunuda fake hesaptan takip ediyor eski eşi mahkemeye veriyor nafakanın artmasi ile ilgili kaznaiyor mahkeme iş gezisinde demiyor gormuyor kanunlar bu halde
Çok haklısın, iş dolayısıyla bazı temaslarım oluyor. Evli olduğunu olaylar sonrası öğrenmiştim bir tanesi kocasını telefonda kardeşim diye tanıtmıştı. Baskı baskı valla senle konuşmak iyi geldi
Eyvalalh iştersrn yaza bilirsin
at nişanı
Dediğin gibi olacak
bu bildiğin satın alma ve gösteriş
abim sen evi düzdün mü? bozma o eve yerleş hayatına gelene yedek anahtar ver olsun bitsin
valla gerek yok
Teşekkürler benim hocam ufak tefek değişikli olacaktı ama sen ve diğer arkadaş önerisiyle düşünürsen aradı net cevabın ne diye dedim Allah yolunu açık etsin bu iş bitti.
hayatına devam et bak büyük meseleden kurtuldun bunlar hayırlı işler
taviz verme asla
Verilen sözden dönülmez.
Evet hani ne oldu da anlamadı
Dugunu yapsan bile olmazdı o iş
Bugün böyle yapan yarın başka değil mi
Evet ve omrun boyunca sürer
nişanlın anlayışla karşılaması gerekliydi
Başta öyleydi şimdi değişti anlamadım
ailelerin dolduruşuna geliyordur biraz zaman tanı ona
Teşekkürler altta gizli üye hemcins otomatikman onu haklı buldu valla teşekkür etmem lazım sana
Haklısın
Teşekkürler
Hayır iyi yapmışsın
Teşekkürler