Evlenicem ama daha istemeye bile gelmeden ailesi bana düsman oldu?

Dün tüm gün aglamama neden olan seyler yasattilar bana, gezmemizi tozmamizi, aile yaninda neseli, gülen, sevgilimin gözlerine bakan biri oldugum icin genis, rahat damgasi yedim. olmadik laflari isittim.
Ruh hastasi bile dediler bana dün, dirdir yaparmisim oglu beni idare edemezmis, nefes almadan konusup yoruyomusum, ilk basta cok soguk davranmisim diye diger gelinini övüyodu bana o cok samimi, cok cana yakin, icten diye simdide genis gevsek dirdirci damgalarini yedim. hayvanin cocugu bile dedi annesi olcak zeka yoksunu.. ogluyla ailesiyle gecinemiyo, cümle alem kadinin hakkinda kötü seyler diyo ama kadin bana düsman kesildi oysaki cok cabaladim gözüne girmek icin.. simdi seni ogluma asla almam falan diyo ama sevgilim cok istiyo beni ve ilerde ailesiyle görüsmiycegini söylüyo evlendikden sonra. napicam ben sizce napmaliyim bu durumdu moralim kac gündür yerlerde gülümseyemiyorum bile sevgilimle görüsmiycez bir süre bulusmiycaz annesi ablasi biraz sakinlessin diye ama sizce nasil gider bu böyle benimde bir ailem gururum hasiyetim var yediremiyorum bu laflari utaniyorum ayrilmak tek care mi sizce?
Evlenicem ama daha istemeye bile gelmeden ailesi bana düsman oldu?