Ailem beni evlendirmek için simdiden çabalara girdi?

Arkadaşlar hepinize iyi pazarlar ben bu sene üniversite bitiriyorum 23 yaşındayım. Annem ve ablam olacak o düşüncesiz benim uzun süreli bir ilişkim olduğunu biliyorlar ve ilk günden beri kendim tanışıp sevdiğim için karşılar ilişkime. Ve saygı duymayı bırak , görücü gelirse çıkarsın gibi imalarda bulunup üstelik babamla abimle tehdit edip beni Zengin sehrimizin yerlisi bir aileye verme taraftarı. Erkek arkadaşım da beni seven değer veren ben den bir yaş büyük ve bir mağazada yönetici olarak çalışmakta. Ama onlara göre dünyanın en ıssız fakir ailesi çingene oysa kafalarındaki on yargılar. Benim ablamın sevgilisinden baskı sonucu ayırdı annem ve görücüye çıkarıp zengin bir talibiyle evlendi. Ama zengin bir yaşantısı yok kendisi maaş kartını adama veriyor ama bu asla görülmüyor. Neymiş o ailesini dinleyip rezil olmamış. Bana geçen ay bir görücü çıktı ve annem ısrarla gelirlerse çıkarsın kahve yaparsın hemen evlendiriyoruz mu seni gibi imalarda bulundu. Bende dedim ben çıkmıyorum çirkeflik yaparım. Daha sonra babama gidip hayır demesini istemediğimi söyledim tamam dedi. Ama bunlar iki kez daha haber yolladı üstelik beni görmemişler bile , ama buna cesaret etmelerinin nedeni o ablam her hafta on tame görücüye giyinip süslenip kendini pazarlamasindan dolayı. Her neyse ablam bana dedi ki sen yıllardır o çocukla konuşuyorsun o yüzden çıkmıyorsun yok cikmazsan derlerki sevgilisi var laf olur , bende dedim ki seni ilgilendirmez bir aydır arama mesafe koydum bana diyor ki abin baban asla kabul etmezler bana da sorarlarsa ben tanımam etmem kendi bulmuş derim dedi bende dedim ki senin desteğine ihtiyacım yok. Her neyse hayır dedik o aileye. Ama okulum bitiyor bunun ardı arkası kesilmiyor. Goruculer eve pat diye gelirse annem beni çıkmak için zorlar evde kaos çıkar veya haber etseler gelin der ben çıkmak istemiyorum ve ben seneye evde olacağım. Nasıl siyrilabilirim? Oysa anneme asla çıkmam dedim ama anlamıyor kadın. Ben boyun eğmek istemiyorum, sevgilimle aramı bozdular o da şimdi evlenmeye gücü yok çünkü altın çok isterler bizimkiler onu biriktirme peşinde. (Doguluyum) boyun eğmek istemiyorum lütfen fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum
Ailem beni evlendirmek için simdiden çabalara girdi?