Fake hesaptan eşime yazdım. Ve takip isteği attım? isteği, Çaktırmadan sildi. mesaj duruyor? sizce ikinci mesaj ne yazmalıyım?

Fake hesaptan eşime merhaba yazdım. Ve istek attım. İsteği bana çaktırmadan sildi. İstekler kısmına düşen mesajı silmedi. Zannediyorum ki görmedi. Eşimin Instagram şifresi bende. girip bakıyorum sürekli. Ama eşimin şifreyi bildiğimden haberi yok. 4 gündür bööyle bekliyorum. Attığım mesaj hala duruyor ve silmedi. Mesajım, İstek kısmına düştü. Görmemiş olabilir mi? Sonuç olarak Sizce ne yazmalıyım merhabadan sonra. Not:şüphe ettiğim birinin ismiyle merhaba yazdım. Öyle bir şey yazmalıyım ki, eşimin verdiği cevap, verdiği tepki, önceden tanışıp tanışmadıklarına dair ipucu versin bana. Ve mesajı atanın o olmadığını anlamamalı. Yani yeni konuş muş larsa falso vermemem lazım. Genel bir mesaj, Sizce ne yazmalıyım ikinci mesaj olarak? Yani adam yeni hesap açmış izlenimi vermek istiyorum. Ve eşimin tepkisinden cevabından bir ip ucu yakalamak istiyorum. Ne yazmalıyım ikinci mesaj olarak?

Güncellemeler
1 yıl
Tekrar merhaba. Bugün ikinci takip isteğini attım. 2 3 saat sonra onuda sildi. Ama 4 gün önce yazdığım merhaba duruyor. Sizce bir tanışıklık var mı bu duruma göre?
Fake hesaptan eşime yazdım. Ve takip isteği attım? isteği, Çaktırmadan sildi. mesaj duruyor? sizce ikinci mesaj ne yazmalıyım?