Karıma fake hesaptan merhaba yazdım?4 gündür bekliyorum tepki vermedi? sonraki mesajım ne olmalı?

Fake hesaptan eşime merhaba yazdım. Ve istek attım. İsteği bana çaktırmadan sildi. İstekler kısmına düşen mesajı silmedi. Zannediyorum ki görmedi. Eşimin Instagram şifresi bende. girip bakıyorum sürekli. 4 gündür böyle bekliyorum. Attığım mesaj hala duruyor ve silmedi. förmemiş olabilir mi? Sizce ne yazmalıyım merhabadan sonra. Not:şüphe ettiğim birinin ismiyle merhaba yazdım. Öyle bir şey yazmalıyım ki, eşimin verdiği cevap, verdiği tepki, önceden tanışıp tanışmadıklarına dair ipucu versin bana. Sizce ne yazmalıyım ikinci mesaj olarak? Yani adam yeni hesap açmış izlenimi vermek istiyorum. Ve eşimin tepkisinden cevabından bir ip ucu yakalamak istiyorum. Ne yazmalıyım ikinci mesaj olarak?

Güncellemeler
1 yıl
Yani isteği sildi mesajı silmiyor onu anlamadım 4 gündür. Görmüyor mu acaba
Güncellemeler
1 yıl
Bugün ikinci isteği attım. 2 3 saat sonra sildi. Yazdığım mesaj hala duruyor. İki istek geldi ikisininde sorgusuz sualsiz sildi. Bu adam yabancı olsa, insan merak edip sormazmı. Kimsin dese öyle silse. Tanışıklık var mı acaba? Ne düşünüyor sunuz?
Karıma fake hesaptan merhaba yazdım?4 gündür bekliyorum tepki vermedi? sonraki mesajım ne olmalı?