Kıza yaziyorum ancak cevap vermiyor en son şu mesajı attım yinede engellemesi veya cevap vermedi:
Bak sana insan gibi soru sordum , bana her mesaj geldiğinde hem senin kalbini kıracağım hem de bana mesaj gönderen * sana tavsiyem beni engellemen
Kıza yaziyorum ancak cevap vermiyor en son şu mesajı attım yinede engellemesi veya cevap vermedi:
Bak sana insan gibi soru sordum , bana her mesaj geldiğinde hem senin kalbini kıracağım hem de bana mesaj gönderen * sana tavsiyem beni engellemen
Cevap
2Cevap
üzerine düşme kendi haline bırak cevap vermiyorsa kendi kaybeder değerli vaktini başka şeylere harca
Beni istemiyor değil mi ondan cevap vermiyor
büyük ihtimal öyledir istese karşılık verirdi senin yapman gereken kendi hayatına odaklanman
Tamamdır saolun
sende sağol
Yüz yüze görüşmek istyor gral
Boş yapmayalım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içim sıkıldı okurken, baya kırılmışsın belli 😔
Dostum, bu saatten sonra hiçbir şey yazma. Son mesaj zaten sert ve net, üstüne gidersen hem kendini hem onu daha çok yıpratırsın.
Şimdi top tamamen onda. İster engeller, ister cevap vermez, ister bir gün yazmayı seçer. Sen saygılı bir mesafeye çekil, hayatına bak.
İçin doluysa enerjini spora, oyuna, müziğe, koda ver; insan bazen susarak kendini daha iyi koruyor. Bu durumda yapman gereken tek şey: geri çekilmek. 💬🧠