Dün akşam 3 kere 20 dakika boyunca aramış duymadım yemekteydim. Tartışma çıkardı ben seni saatlerdir arıyorum diye yok öyle bir şey dedim beni aradıktan 3 dakika sonra geri dönüş yapmışım üstelik. Hâlâ savunuyor. 19.28 de konuşmuş kapatmışız 19.40-20.09 arası 3 kere aramış sadece 30 dakika yani ama saatlerdir aradım diyor. Bu çocuk neden böyle arkadaşlar ne yapmalıyım bu durum karşısında en son aşağıdaki mesajları yazdım asla cevap vermiyor bana ne yapmalıyım sizce yazar mı?
Sevgilim mesajlarıma dönüş yapmıyor ne yapmalıyım ve sizce yazar mı?
Aklınca sana erkeklik yapıp kendini baskın göstermeye çalışıyor sen yazdıkçada ne yazık ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bence bırakta biraz o çabalasın
Yani bana defalarca aradığını söylüyor diyorum 3 defa aramışsın ben de 3 dakika sonra dönmüşüm diyorum yok diyor daha fazla aradım tamam diyorum madem aradın ss at eğer bana düşmediyse arama haklısın dicem tamam atıcam diyor ama atmıyor
Vermedi sinirlerim bozuldu aradım tartıştım ukala ukala konuştu ben mesajlar yazmıştım sinirli sinirli hepsini sildim onu da bütün her yerden sildim biyografimden baş harfini falan da sildim sinirlerim baya bozuldu
Cevap vermedi ben de aradım tartıştım sinirli sinirli şeyler yazdım baktım ukala cevaplar veriyor son yazdığım mesajları sildim onu da her yerden sildim profilimden baş harfini falan sildim hep sinirlerim bozuldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aklınca sana erkeklik yapıp kendini baskın göstermeye çalışıyor sen yazdıkçada ne yazık ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor bence bırakta biraz o çabalasın
Napayım şu an hiç yazmadım bu mesajlardan sonra
Yazma da canım zaten ortada senin haksız olduğun bir durum yok olsa neyse diyeceğim ama umarım narsist bir erkeğe denk gelmemişsindir
Yani bana defalarca aradığını söylüyor diyorum 3 defa aramışsın ben de 3 dakika sonra dönmüşüm diyorum yok diyor daha fazla aradım tamam diyorum madem aradın ss at eğer bana düşmediyse arama haklısın dicem tamam atıcam diyor ama atmıyor
Çünkü öyle bir şey yok seni suçluluk psikolojisine itiyor resmen manipüle ediyor
Ayıp yaptığı bir de babam yeni vefat etti beni soktuğu hâllere bakar mısın
Başınız sağolsun
İnanın halden anlamayan kız erkek farketmez o insanla ömür geçmez biraz kafanı dinle hem bu ara ilişkini de gözden geçirmiş olursun
Kime ne anlatıyorum ya diye mesaj yazmalı mıyım
Yazma canım diyorum ya hiç bişey deme o zaman daha da bir zaten haklıyım ondan bu kadar savunmaya giriyor kafasına girecek
Canım naptın cevap verdi mi
Vermedi sinirlerim bozuldu aradım tartıştım ukala ukala konuştu ben mesajlar yazmıştım sinirli sinirli hepsini sildim onu da bütün her yerden sildim biyografimden baş harfini falan da sildim sinirlerim baya bozuldu
Çok açıklama yapmışsın bırak diyeceğini demişsin sonrasında yazarsa yzar yazmazsa bitti yaz yoluna bak
Mesajları geri almalı mıyım sence
yok kalsın sona ben kime ne analatıyorum ki ya yaz istersen
Kaç gün bekliyim ki
sen onu unut bence yazarsa yazar
Bu dediğini şu an yazsam mı sence
Yaz yaz kalmasın bi yerleri
Anlamadım
Yani yazdıklarını okuyunca kendini bişey sanmasın yaz son dediğimi
Yazıp numarasını falan silsem mi
Yok sen biraz sakin ol yaz sonra beklemeye geç o mesaj atıncada geç bak
Yazdım da keşke yazmasaydım ya kalkmasın bi tarafları
HAYIRR kızım sen anlamıyon mu yazacağın şey şu “ben anlatıyorum da kime anlatıyorum” yaz
Ben kime ne anlatıyorum ki ya yazdım
Heh süpersin
Cevap vermedi ben de aradım tartıştım sinirli sinirli şeyler yazdım baktım ukala cevaplar veriyor son yazdığım mesajları sildim onu da her yerden sildim profilimden baş harfini falan sildim hep sinirlerim bozuldu
iyi yapmışsıj sona da bitti uğraşamam senin çocukluklarınla yaz
Yazmadım ama tartışırken dedim çocukluklarından bıktım falan diye
acıklamaya calısmasan keske ınsan bı noktadan sonra bununda anlamsız oldugunu anlıyo sen bısey yapamazsın yapma da yazma da
Yok yazmam da mesajlarımı geri almalı mıyım acaba?
Alma kalsın xaten gormus gerı cekmen manasız olur
Üzüldüm haline uzun uzun yazmışsın
S@lağım galiba
Valla öylesin ama sklenmemişsin
Napsam bu olay tersine döner sence?
Scıp sıvamışsın Bi bok olmaz senden afedersinde
Abart
Öyle kanka napim aw
Abla boşversene mesajları düzenlemiş birde kdgjjf
Dkmsdxks virgül falan koydum anlamıyor çünkü
😂😂
Aman boş ver strese degmez. Hic umursama