Mesaja cevap vermeyen kıza karşı ne yapabilirim?

Şimdi Perşembe 21.40 da bizim sınıftan bir kıza mesaj attım. Kız o sıra çevrim içi değildi. 23.30 gibi kız çevrim içi olmuş ve mesajı görmüş bende ''Kızın önemli bir işi vardır sonra cevap verir'' dedim. Sabah oldu okula gitmeme daha var kızdan hala bir cevap yok neyse okula gittim ilk 2 ders boştu. Bizde arkadaşlarla okulda boş boş geziyoruz.

Tabi o sırada cevap vermeyen kızla da yüz yüze geliyorum. Ama kız hiç bir şekilde bir şey bile demiyor. Neyse biz derslere girdik 6. dersteyiz dersimiz müzik hoca bizi serbest bıraktı. Bu kız benim ön sıramın sağ tarafında ben kendi sıramın sol tarafında oturmaktayım. Hoca bizi serbest bırakınca herkes telefonlarını çıkardı. İnternet açıp paylaştı falan ön sırada oturan arkadaşıma da neti paylaştım. Ben kankam ile mesajlaşırken bana bağlı cihazları görünce şifreyi değiştirdim 4-6 cihaz falan bağlanmıştı. Şifreyi değiştirdim ön sıradaki arkadaşıma da verdim.

Neyse ben kankam ile mesajlaşırken ön sıradaki arkadaşım ''Kanka şuna da şifreyi girsene'' dedi. Bende girdim telefonun sahibi o kız ama ben bilmemezlikten geliyorum. Bana bağlı 2 cihaz vardı ön sıradaki arkadaşıma ''Kanka wifiyi kapatıp açsana'' dedim. Arkadaşımın hangi cihaz olduğunu anladım sonra ''Diğer cihaz kim la?'' dedim. Arkadaşımda o kızı gösterdi.

Kızdan ne bir cevap ne de bir teşekkür aldım :D Böyle olması beni baya sinirlendirdi. Neyse bu kız ben sorulara kalkarken, sınavda kopya çekeni görüp onla eğlenirken, veya sohbet ederken ayağı kalkınca kız sadece bana bakıyor. Tabi o sıra sıra arkadaşımla arada bir yer değiştiririz öne doğru ayağı kalkınca kızla aramda 10 cm falan olur ve kız gülümseyerek bakar. Bu kızdan hoşlanıyordum ama bir tek ben değil sınıftaki erkeklerin bir çoğu neyse bir de ben dersi dinlerken bir şey ile oyalanırken veya arkadaşlarla sohbet ederken kız çaktırmadan bakmaya ya da saçını arkaya atıp bana bakmaya başlıyor ve uzun süre bakıyor bende ''Ne oldu?'' diyince az daha bakıp önüne dönüyor :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kız sevgilisi olmadan ve olduktan sonrada hep bakıyordu. Bende sevgilisi olduğunu için kıza y*vş*mıyordum. Şerefim ve gururum var. Bu kıza karşı arkadaşça bakmaya başladım ama o kız mesaja cevap vermeyip ne de teşekkür etmeyip. O arkadaşlığı düşmanlığa çevirdi. Benim içimde bir kıvılcım var ve onu tetikleyecek bir şey olursa o küçücük kıvılcım büyük bir ateşe döner.

O attığım mesajdan beri kızla hiç konuşmadım. Sizce ne yapmalıyım?
Mesaja cevap vermeyen kıza karşı ne yapabilirim?