Nişanlıma fake hesaptan mesaj gelmiş?

Nişanlıma fake hesaptan biri yazmış. Benim hakkımda kötü ileri geri bazı şeyler yazmış. Ben nişanlıma geçmişimle ilgili herşeyi zaten anlatmıştım ve bu yola öyle çıktık biz. Biz nişanlanalı altı ay olmuş düğün hazırlıkları ile uğraşıyoruz. Elin oğlu gelmiş hayatımı mahvetmeye çalışıyo. Üstelik eski sevgilim olduğuna eminim. Benim korkum olaylar daha da büyümesin. Adam nişanlımın evinin altına kadar gelip orada içip saçma sapan şeyler konuşuyomuş güle güle benimle ilgili nişanlım en sonunda dayanamıcak saracak diye korkuyorum. Nişanlım bana bu mesajları atınca başımdan kaynarsu döküldü sanki. Bi insan hayatıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nişanlıma olaylar geçmişde oldu ve tek tek anlattım sana bu şekilde yola çıkmadık mı? Ben seninleyken seni üzücek hbişi yapmadım. En önemlisi bu değil mi senin için dedim. O da bu yazılanları zaten umursamadığını söyledi ama sonuçta bana güveni kırıldı hissediyorum bunu. Çünkü benim yapma dediğim şeyleri yapmanı istemiyorum. Seni koruyabilmem için. Yapma dediklerimi yapma dedi. Daha öncede telefon numaramı değiştirmiş olmama rağmen yabancı bi numarAdan mesaj gelmişti. Bende tanımıyorum diye engelledim meğer eski sevgilim artırmış mesajı arkadaşına. Bunu da nişanlım evinin altına geldiklerinde yanında o adamı görünce anlıyo. Ben napcamı şaşırdım. Nişanlımı üzecek onu incitecek hiçbişi yapmam onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum. Bu adam benim başıma bela olacak. Benim başıma olmasa nişanlım başına olacak. Olayları aileme arkadaşıma zaten anlatamıyorum. Çıkmazda gibi hissediyorum. Evlenince de bu saçmalıklar devam eder mi bilmiyorum. Nişanlıma ortak hesap açalım kendi hesaplarımızı kapatalım dedim o da tamm dedi. Daha ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum.
Nişanlıma fake hesaptan mesaj gelmiş?