Hoşlandığım çocuğa instagramdan mesaj attım merhaba nasılsın yazdım mesajı geri alsam mı sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alma, bırak kalsın.. belki cesaretin mutluluk kazandıracak sana nerden biliyorsun?:)
Cevap verdi. İyiyim teşekkür ederim yazdım şimdi tekrar cevap verirse "Birkaç gündür kafam çok karışık. Belirsizlik içinde olmak istemiyorum kafan netleşsin istiyorum artık. Seninle konuşmak benim için çok değerli ve seni daha yakından tanımak istiyorum eğer sende istersen tabi. Yazmayı düşünüyorum yazsam mı sence
İletişim durumunuz nasıl? Yani konuşuyor musunuz sık sık?
Bizim durum biraz karışık ya hatta baya karışık yani
Durumunuz nasıl bilmiyorum ama içinden geliyorsa yaz bence, sana bir şey kaybettirmeyecek sonuçta, belirsizlik yorar insanı, aklında da soru işareti kalmamış olur.. cesaret gerekli bazen
Şimdi şöyle bizim burada salı pazarı var orada çalışıyor 1 ay önce pazarda ondan alışveriş yaptım o ilgilendi çok güzel bakışı vardı çok güzel bakıyordu bide bizim pazarcıları az çok tanıyorum dişi sineğe bile yürüyecek kadar şerefsizler 😂 ama o yürümedi sadece işini yaptı o çok hoşuma gitti sonraki hafta gittim yoktu tezgahı açmamıştı bende sosyal medyasını buldum önce arkadaşımın hesabından ekledim herkese yazan bir tip mi diye düşmesini bekledim ama düşmedi. Fake hesaptan yazdım arkadaşım senden hoşlanıyor ama hayatında biri var mı yokmu bilmiyo eğer yoksa kendisi seninle konuşacak dedim hayatımda kimse yok dedi daha yazmadı. Bu arada da arkadaşımın hesabındanda hikaye atıp kendimi etiketliyorum ki beni bulsun diye 😂 buldu takip etmeye başladı şu an takipleşiyoruz sonra ben bir daha fake hesaptan yazdım arkadaşım sana yazdı mı dedim yok dedi 1-2 gün sonra tekrar fake hesaptan mesaj attım arkadaşım cesaret olarak hazır değilmiş konuşmak için kendisini hazır hissettiğinde konuşacakmış seninle dedim tamam kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yazar dedi 😂 1-2 gün sonra kendi hesabımdan merhaba yazdım konuştuk beni pazarda gördüğünü ondan alışveriş yaptığımı söyledi 3 hafta geçmiş ve 3 haftadır pazara gitmiyorum ona rağmen hatırlamış beni aklında kalmışım 😂
Sonra ben geçen hafta iş görüşmesine gittim orada beklerken instagramdan konuştuk şanssızlığımdan bashettim. Bundan sonra şansımız güler belki bakalım dedim o da güler ya niye gülmesin dedi bir kere gülmeyince gülmüyor ya ondan dedim ben güldürürüm yüzünü o zaman dedi sonra belki ben sana şans getiririm sende bana şans getirirsin belki dedi. Benim şanssızlığım sana da geçmezse dedim o da Ya sıkıntı yok nolucak ha şanslı ha şansız dedi. Bunları söyleyince ilgisi var diyorum ama bazende sanki beni kırmamak için cevap veriyormuş gibi hissediyorum çok arada kaldım yani
14 şubatta yazdım konuştuk. Böyle sürekli yazıyorum ama rahatsız etmiyorumdur umarım dedim yo sıkıntı yok yazabilirsin dedi iyi o zaman sevindim dedim sonra bilmiyorum sen nasıl hissediyorsun ama seninle konuşmak iyi geliyor bana günlük stresimi alıyor dedim o da bana da iyi geliyor dedi öyle diyorsan sevindim o zaman dedim o da öyle bende sevindim dedi Bu arada hep ben yazıyorum ama arada sende yazabilirsin dedim tamam dedi cevap vermedim sadece mesajını beğendim o kadar. Son konuşmamız o oldu ne o yazdı ne de ben yazdım bugün yine ben yazdım bu belirsizlikler içinde yoruldum artık kafam bi dünya o yüzden artık netlik istiyorum
Tatlı bir şekilde anlatmışsın:) şimdi daha net birşeyler söyleye bilirim galiba.. bir erkek bence konuşmak istiyorsa bir kadınla, duymak dinlemek yazmak, o iletişimi istiyorsa ne olursa olsun, ulaşır ve yazar, bence böyle.. sürekli sohbeti sen başlatmışsın diyorsun, bu biraz sana karşı pek ilgisinin olmadığını gösteriyor şimdilik.. ama sen yine de içinden geldiği gibi davran, yaz sor.. çekingen bir yapıya sahip biri de olabilir, yanlış anlaşılmak da istemeyebilir.. netleşdirmek istiyorsan sor,, insan yaşadıklarından çok yaşayamadıklarının pişmanlığını çeker, derler.. o yüzden nasıl içinden geliyorsa öyle de yap:)
Çok klasik yazmışsın biraz daha doğal içten bir şey yazsaydın keşke
Ne yazsaydım
Bildirim gitti alsanda bı şey olmaz
Niye alıyorsun yazmışsın bekle
Almaa
Bilmiyorum ya bindim bir alamete gidiyorum kıyamete 😂
Seviyorsan konuş en azından içinde kalmaz
Cevap verdi
Oooo
Ya ben aslında ona "Birkaç gündür kafam çok karışık. Belirsizlik içinde olmak istemiyorum kafan netleşsin istiyorum artık. Seninle konuşmak benim için çok değerli ve seni daha yakından tanımak istiyorum eğer sende istersen tabi. Yazmayı düşünüyorum yazsam mı sence
Hayır bence yazma belki sevgilisi var ya da sevdiği bunu yazarsan reddedilebilirsin bunun için birbirinizi tanıyın zamanla zaten sana duygusu olur
Hayatında biri yok
Tamam o zaman arkadaş olarak konuşun ona kendini alıştır zaten o ilk adımı atar sakın sen atma
Ayrıl
Niye devam çekme.
Al gitsin
Görmedimi