Karakteri sağlam, içten gülen, tatlı, empati kurabilen birisi etkiler doğrusu..

Karakteri sağlam, içten gülen, tatlı, empati kurabilen birisi etkiler doğrusu..

Karakteri oturmuş biri olmalı.
Ben' cil olması lazım. Bunun tanımı iletişimde empati kurma yeteneğinin üst düzeyde olması ve benim kalbimi önceliği yapması. Ben de e On'cul olursam iletişim kurarken birbirimizi daha güzel tamamlamış oluyoruz. Dürüstlük ve samimiyet benim için çok önemli net insanları seviyorum. Hisler de karşılıklı olduğunda her şey daha güzel ilerler.
Net olması, adam gibi yanımda durması, zekasının yüksek olması, çoğu işten anlaması tamir vb, çok iyi araba kullanması lazım etkilenirim fenasal sjsjjs bir dediği diğer dediğini tutmalı, ciddiyet sahibi olmalı. Erkekleri bir kalıba sokmak istemem, sadece görürsem etkilenirim anlamında dedim
Herhangi bir şey yok açıkçası tamamen enerji ile alakalı olan bir durum
Karakterli olması önemli
Eigler için teşekkür ederim 🌺
Cevap
4Cevap
Merhaba,
Merhametli kanaatkar fedakar ve vefakar olması! 😅
Olgun kadın olması tabi ki de ve karakterli güzel kalpli bir kadın olmasıdır
Düşünceleri derin, ama kalbi sade bir insan…Hayat karmaşık olabilir ama yanında huzur bulduğum, beni ilk gün değil, 20. günde bile hâlâ tanımaya çalışan biri etkiler.
Fiziksel olarak cevaplarsam gözlerinin içi gülüyorsa, orada kalırım ben.
.
Önce herseye ve herkese saygılı olmalı, kendini sevmeli, esprili güler yüzlü olmalı, kendini bilmeli, hayvan sevmeli, doğaya deger vermeli, büyük küçük adabını bilmeli, nerde ne konusacagını ne giyecegini bilmeli, aklına hayran bırakmalı, gözlerine asık etmeli, sözlerine kulak vermeli, ögrenmeye açık olmalı şimdilik bunlar var aklımda
Duruş, beyin, espritüel kişilik, yerine göre davranış ve kendisine her anlamda saygısı olması etkileyebilir beni. Bu arkadaş seçerken de böyle. O yüzden nadir insan alımı yapıyorum hayatıma her alanda.
Etkilendiysem yamulur kalırım. XD Etkisi geçinceye kadar düşünmem başka bişe. :D
Bir cümle okumuştum kadınlar artık aşık olacakları insanları değil boşanabilecekleri ayrılabilecekleri boşandığı ya da ayrılmak istediği zaman katledilmeyecekleri insanı istiyor diye bu cümleye istinaden de saygı derim
Saygi sevgi zeka bilgili olmasi bir de kitap okuması
Dış görünüşe çok önem veriyorum
Karakteri olmayan bir kişiyi sevemem..
Enerji güven ilgi sadakat saygı dürüstlük
Kedi sevcek😡
Bakışları
Zekâ.
Samimiyet
Bakış gülüş bana olan ahlaklı güzel yaklaşımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?