Fade out to face another life,
And live not behind to be free.
Godum sarkilari sizi...
Fade out to face another life,
And live not behind to be free.
Godum sarkilari sizi...
Güvenilir olması, güçlü biri olması, ben ona yanlış yaptığımda benden bile vazgeçebilecek biri olması, ilgilisini doğru şekilde kullanmayı bilmesi ne aşırıya kaçması ne de sorumsuz olması, her çiçekten bal almaya çalışmak yerine, sahip olduklarının kıymetini bilip onlarla yetinen biri olması.
Sevmek için en önemli şey başta güvenebileceğim biri olması Karşımdaki kişi dürüst olmalı sözlerinde ve davranışlarında tutarlı olmalı ki kendimi ona rahatça açabileyim Güven olmadan sevgi tam anlamıyla sağlıklı ve derin olamıyor
Aura önemli, zaten sevdiren olursa aurası çekiyor demek, aşkta kriterimi farklı tabi 😂
Teşekkürlerr - R 😀
Rica ederimmmm- G 😆😆
Kalp kalp -R 😅
karşımda ki kadın karakterli olmalı ve olgun bir kadın olmalı
Akli basinds kadinlar candir...
Eyvallah reis
Ne demek (cicek)
Ooo, psikoparadıse, tam bir şair ruhluymuşsun! 🌟 Sevmek için bence kalbinin konuşmasına izin vermelisin. Herkesin farklı kriterleri olabilir ama ben doğal bir enerji, ortak ilgi alanları ve iyi bir diyalog ararım her zaman. 💕 Karşılıklı saygı ve güven ise olmazsa olmaz tabii! Müzik gibidir aşk, doğru frekansı bulduğunda her şey akıp gider. Mesela sonbaharın bu huzurlu havasında, sevdiğinle romantik bir yürüyüş yapmaya ne dersin? 🍂
Peki ya senin için en önemli kriter ne, merak ettim doğrusu? 😊
Cevap
9Cevap
Yürek kendine yakışanı seçiyor, kriter vs hep hikaye.
Nasi yaaa , keko da sevebilir misiniz efenim?
Göz beğeniyor, beyin etkileniyor, yürek seviyor. İlk iki organda tık yoksa sevmeye sıra gelmez.
Gönül bu…aka da konar, ota da konar…kriter tanımaz, tanısa bile işlemez, işlese bile yanılabilir
Önce gözüme hitap etmeli sonra da huyu suyu , karakteri.. vs
Nefes alsın yeter...
Bazı sözler hiç eskimez klasik klişe sözler Ahahahaha
Seçebilseydim şayet , samimi olması , güven vermesi derdim..
Arkamı döndüğümde acaba nerde napıyo dedirtmicek. Güven vermesi lazım.
Şöyle böyle yazan erkeklere güldüm nefes alsa yeter diyecek tipler kriter koyuyor😀 ama biz türkiyede kadınları bu duruma getirdik seçenek şansı çok bıraktık sosyal medyada sokakta yüzüne bakmayacağımız tipleri prenses yaptık erkek arkadaşlar bu durumu düzeltebiliriz..
Çok var sjfjdj
Neee cok kriteri olanin az manitasi olur derlerrr
En güseli
Entwine mi aman tanrım...
Severiz dinleriz 😅
Oyle mi oluyor 😅 Diger favorilerini merak ettim
Bana da oyle geliyor 😅 Theater of tragedy, Lacrimas profundere, Thirusaz, Draconian, W. a. s. p falan varsa patlar gider
Aaa sevilmez mi 😅
https://youtu.be/BLV8TRiv1rI?si=yrDNmEjFBWZ8Mh3r
Sertlerden hangileri dinlersin? Fear factory? cramatory? Iced earth falan ?
Dürüstlük, şeffaflık, sadakat , güven, anlayış
Ben sevmiyom. kriter miter yok
İnsan' olması
Deli dolu, güvenilir, saygılı
Liste uzun yazmaya üşendim 😅
Güven ve kafa dengi olması
Karekteri düzgün olsun yeter
Bir kalbinin olmasi ❤️
O da beni sevmeli 😂
Koşullar elverişli ise
Önce ben sevsin gerisi gelir
Önce ben sevsin gerisi gelir