Biriyle sevgili olmak için kriterleriniz nelerdir?

seçici olmak kötü müdür sizce? biliyorum her insan mükemmel olamaz ama hepimizin hayalinde hep bir insan oluyor fakat birinden hoşlanmaya başladığımız vakit onunla aramızda olan bilgi farkı ve meslek farkı bu duruma engel olabilir mi? yakın erkek arkadaşımı reddettim fakat içimin bir yanı da çok kötü sızlıyor iyi ve saf birisi fakat ne üniversite okuyor ne bir mesleği var ben ise üniversiteme devam ediyorum... anneme bana açıldığını söylediğimde nazikçe direkt reddetmemi söyledi. Onu reddettiğimden beri bana karşı çok ters ve ketum davranıyor bu da haliyle canımı yakıyor... onunla arkadaşça devam etmek istiyorum fakat o pek bu durumdan yana değil gibi onunda bu ketum ve ters kıskançlık davranışları da beni üzdüğü için ondan uzaklaştım iyice. Sizce onu reddederek doğru olanı mı yaptım? lütfen beni yanlış anlamayın onu küçümsemiyorum sadece kafam çok karışık ve kötü biri miyim diye düşünmeye başladım... birisiyle arkadaşlığı sürdürmek için onun duygularını illa ki kabul mu etmeliyiz? neden bu kadar suçlu hissediyorum suçlu olmadığım halde? siz olsaydınız ne yapardınız?

Biriyle sevgili olmak için kriterleriniz nelerdir?