Fiziksel olarak eğer bana uygunsa. Sevgili olmamız için duygusal biri olmalı , anlayışlı , kibar , nazik ve cömert olmalı. En önemlisi beraber gülebilmeliyiz ve birbirimizi her koşulda anlayacak kafada olmalıyız. Beraber eğlenebiliyorsak bir şeye bir yere ihtiyacımız olmadan sadece beraberken bunu hissediyorsak zaten o kişi ile sevgili olmamak kaçınılmaz olur :) nasip olur mu beee haha
Tutarlı biri olması. Yani değişken ruh halindeki insanlara güven duymuyorum. Ayrıca gelişmeye açık olmalı. Ve olmazsa olmazı çalışkanlık ve zeka beni en çok etkileyen şey. Kendimden zeki olduğunu hissettiğim kişilerden etkileniyorum diğerleri çocuk gibi geliyor nedense
Ağırbaşlı, anlayışlı, kültürlü, dürüstlüğünden asla ödün vermeyen, hem bana hem de çevresindeki insanlara karşı kibar ve saygılı olan, sevgilisine romantik jestler yapmayı seven biri olmalı.
Dil bilmesi, sigara alkolü olmaması, üniversite okuması, davranış olarak olgun ama kafa dengi olması, nerede nasıl davranacağını bilmeli, empati duygusu yüksek ve duygusal olmalı.
Erkek olmak 25 yaşını doldurmuş olmak ve 32 yaşını bitirmemiş olmak. Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması. (Askerligini yapmiş olmak) Lisans ve üzeri eğitim mezunu olmak. Tercihen lisede sayısal bölüm çıkışlı olmak. ...
Tip: Esmer olsun saci basi guzel olsun Kasi gozu kum gibi olsun Boyu boyuma uygun olsun Karakter: Merhametli, anlayisli, guleryuzlu, enerjisi guzel, caliskan bir bey olsun En onemlisi de surekli ilgi beklemesin benim ustume gelmesin
Bencil olmamalı sürekli kendi dertlerini anlatmalı ( insanlara yardım etmeyi seviyorum derdini dinlemeyi seviyorum ama sürekli hep aynı sıkıntısını dile getirince gerçekten sıkılıyorum) , bir de aşırı kendini beğenmiş biri olmamalı alçakgönüllü olmalı
Ukala ve bencil olmaması, çok kilolu olmaması ve hafif çocuksu ruhu olması
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saygıdeğer hanımefendilerin beğendiği herhangi bir özelliğim olmadığı için ben yalnız ve huzurlu yaşamaya çalışıyorum ama tüm hanımefendilere beğendikleri erkeklerle mutluluklar diliyorum. 😊
Aşka küsme hayatın sana doğru insanı bulman için fırsat verdiğini unutma birinden ayrılıyorsan veya karakterinin kötü olduğunu görüyorsan bu evrenin seni sevdiği ve seni koruduğunu gösterir. Her kriterler vardır ve seninde var biliyorsun. Şu an istemeyebilirsin ama kriterlerini soruyorum ve benim sorumda asıl cevabı vermeden geçemezsin 😄😃
Haydaa iyi soruya cevap olarak merhamet sahibi, eli ekmek tutan, aile penceresine önem veren, saygılı parmak ile gösterilen, eli yüzü düzgün efendi bir adam. :-)
Güçlü demiyorum güçlü duruş diyorum. Güçlü duruştan kastım kendinden emin özgüvenli olması. Mala anlatır gibi anlattım umarım anlamışsınızdır ararat bey.