AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olayın bu şekilde karşılanması doğru değil ve bu çocuğun yaptığı bana göre g. vatlık hiç kusura bakma tabi kadın da aynı şeyi yapsa onunki de...
aldatan ya kusura bakma ama eger o kız gercekten sevseydi aldatmazdı küs olsalar bilen
Aldatan kişinin hiçbir hakkı yok kesinlikle karaktersizdir
Yuh ama hem aldatilacak hem suçlu olacak yok öyle bir dünya.
Ben kızda suç buluyorm aldatilmak kolay birsey degil erkek seviyorki suçu kendinde arıyor. Böyle insanlar yüzünden artık karşımzdaki kişilere güvencemiz sarsılıyor
Yeterince ilgi göstermedim ne ya. Ayrıl gitsin o zaman. Ne diye sahtekarlık yapıyorsun? Yani bu durumda aldatan suçlu.
Aldatilan suçlu diyenler söyle bir yamacima gelsin. Onlarla isim var. Sadistlikte nirvanaya ulaşmayı planlıyorum
Hahaha hiç güleceğim yoktu. :) Desene erkeğin işi zor evlense bile kızın başka erkeklerle yatma olasılığı %100.. Sırf az ilgi eksikliği olunca başkasının kucağına oturan demek ki kucaktan kucağı kaç kere oturmuştur kim bilir :D
Bir konuda tek taraf suçlu değildir...
Tabii ki aldatanın yaptığı yanlıştır ama aldatılan da bir tavır bir sözle aldatmasına neden olmuş olabilir de...
Bir de böyle düşün...
Aldatan suçlu tabiki ama aldatılan da ilgi göstermediğinden olabilir ama yine de bu ona çıkıyorken onu başkasıyla aldatma hakkı vermez tabiki:)
arkadaş kendi de aldatmış olacak ki öyle demiş. o olayda ikisi de suçlu. aldatılmamalı. yazık değil mi?
kesinlikle aldatan
madem sikilmis ayrilsin, bosansin
sen nasil karsindakinin gururunu hice sayarsin serefsiz :@
Aldatmak hoş değil biliyorum. Eşimi aldattım ben pişmanda değilim ayrılmak istedim ayrılmadı zorla olurmu? Başka seçenek bırakmadı bana yine istemedi ayrılmayı olmadı tabiiki mecbur ayrıldı.
Ikiside bence aldatan kişi durup dururken aldatmaz ya canı yanmıştır ya da beklediği sevgiyi görmemiştir
karşı taraf ne durumda olursa olsun, kişi aldatıyorsa kendisi suçludur. hem aldatılacak, hem de suçlu olacak. geçeceksiniz bu mantaliteyi. aldatmanın hiçbir mantıklı açıklaması olamaz.
herif sağlam genişlerdenmiş yanlız hea :D:D modern çağdaş olacaz diye g*vat olmanın alemi yok hiç
Aldatan kisi karaktersizdir. Eger ilgi gormuyorsa ya da baska bir sebebi vars ayrilsin o zaman bunlar bahane degil. Erkek de fazla asik olmus duzgun dusunemiyor bence.
yeterince seviyorsan aldatmak aklının ucuna geldiğinde kendinden utanırsın
kız hatalı erkekte ne kadar seviyorsa bunu kabullenmiş gibi ama patlaması olacaktır kabullenemz
yok artık ebesinin ki. o erkek arkadaş bir daha ilgilenemediği zaman kendi elleriyle götürür herhalde
aldatan tabi ki suçludur. ama aldatılan kendine neden aldatıldım diye sorması lazım. ve bu soru sakin bir şekilde aldatana da neden yaptın denmesi lazım.
Aldatan suçludur. Aldatılanda kabahat aramak ahmaklıktır.
Onlar tam tencere kapak olmuşlar ya, bunlar suçlu değil geniş meshep herseye müsait
Ayrılmak bir seçenek olduğu sürece aldanan masum, aldatan ise onur suçu işlemiştir.
hayatından 2 kadın varsa bu 2 si 1 kadın etmediği içindir ya da ettiği içindir.
Bazdn erkelerin gozu okdar koreliyoki sirf kaybetmemek icn onun yaptigi karaktersizligi ustleniyo buna bende cok sahit oldum.. ama bir kiz bir kere bir erkegi aldatiosa.. karaktri bozuk namus algisi kapalidir kisa ve net
türk degılse normaldır ama dıs ulkede ılgısızlıkten oluyo
Bunu sorman bile hata ciddiyim. Tabiki aldatan şerefsizin önde gidenidir.
Hiç sevmemiş gibi aldatmış çok sevmiş gibi özür dilemiş yok öyle yağma!
madem ilqi göstermedigini acıkca söyleseydı adam ilgi göstermedini söylemiş zaten
Her ikisi. Aldatan elinde tutamamıştır aldatansa sadık değildir.
Ne alakası var elinde tutamamakla bu ne genişlik böyle. Biri seni elinde tutamazsa aldatıyormusun. İnsan gibi konuşur ayrılırsın ne halt yiyeceksen ondan sonra yaparsın.
Aldatılan * elinde...
dikkatini çekerim aldatan sadık değildir dedim yani aldatmak yerine partnerinde bir sorun varsa onunla çözebilirdi ya da ayrılabilirdi.
Kendimi ifade edememişim :)
Elbette aldatan sucludur. Aldatilan ne yalarsa yapsin bu aldatmayi meşru kılmaz. Bir halt yiyeceksen ayrıl öyle ye.
Aldatan tabikide adamin ya kendine guveni yok ya da cok anlayislu
Babam aldattığı için suçlu annem güvendiği için söylenecek bir şeyim yok.
Şaşırdım kaldım ciddi beynim yanıyor bu sitede. aldatan seviliyor, hayat kadınlarıyla evleniliyor felan filan...
Beraber olduğun kişiden memnun değilsen ve aklına çözüm bulmak ya da ayrılmak yerine aldatmak geliyosa karaktersizsin, yollusun, serefsizsin. Net.
aldatan madem kafanda biri var ayrıl öyle aldat ayrıca beni aldatsa bırak o özür dilemeyi annem babam affet dese bile affetmem
o nasıl erkekki kız onu aldatıyo ama özür dileyen erkek ne geniş meshebi varmış veya oda kızı sevmiyo kullanıyo olabilir bu nasıl bir anlayış dünyanın çivisi iyce çıktı kıyamet yakındır...
Valla 2 kere aldatildim.. bana gelip. anlatsa direk birakirdim.. o cocugu tanimiyoruz ama intikam peşinde olmasin..
bu tamamen bakış açısıyla.. hangi orjinli baktığınla ilgili..
abi o değilde aldatacak kızı nerden buluyor biz daha çıkacak kızı bulamamışken O. o Lükse bak aldatıyor :D
EGER KI BIRKERE ALDATILDIYSAN ONUN SUCU
BIRDEN COK KEZ ALDATILDIYSAN BU SENIN SUCUN
SADAKAT OLUM GIBIDIR CIZGIYI GECENIN GERI DONUSU YOKTUR.
aldatan suçludur fakat aldatılarında biraz payı olabilir. Ama kimse aldatılmayı haketmez gerçeğini değiştirmez.
Aldatan suçlu tabi ki. Aldatacağını gidip konuşsun ya da ayrılsın. Çok mu zor?
Bu kızın sevgilisi biraz garip gibi
Aldatan kesinlikte suçlu tabi de.
Aldatılan için...
Bu olaya, kişiye ve yere göre değişmez mi sence?
Her zaman aldatan şerefsizdir. Ya ayrılacak ya da aldatmayacak. İki insan'ı bir arada idare eden'e insan demem.
Aldattigini anlatan kizin ve aldatilmasina ragmen kizdan ozur dileyen erkegin kafasindan istiyorum. . .
Aldatilan suclu ilgi ve sevgi gosterse aldatilmaz net
Haklısın
her ikisiide suçlu o neden aldatmıs o neden aldatılmış neye göre?
Aldatan aldattıgı ıcın, aldatılan da ona ınandıgı ıcın sucludur.
Aldatmak yerine önce ayrılmalı sonra ne halt yiyecekse yemelidir ama bu devirde kimsenin bir yerleri kolay kolay bunu yemez.
Aldatan karaktersizdir tabiki bugun ozur dileyen erkeke sesleniyorum ya yarın yarında ozur dilicekmisin?
Her şekilde aldatmak doğru değil. Yeteri kadar ilgi gormuyorsan konuşurduk bunu, ya bir yolunu bulursunuz ya da ayrilirsiniz sonra istediğini yaparsın.
Aldatmanın birden çok nedeni olabilir. Ama bende karşı cinsin eksikliği olarak düşünüyorum.
Güzel bir yorum yaparım da kız arkadaşına söylersin hemen ve benim yaptığım yorumda ki gibi çıkar olay. 😊
Ben olsam afetmezdim... belki cok fazla ilgi gösteriyorsun gene aldatıyor...:)
Zaten aldatmaların büyük bir coğunluğu duygusal açlığın karşılanmaması sebebiyle.
Şaşılacak birşey yok.
Kadınlar erkeklerini duygusal tatmin için de boş bırakmamalı.
Aldatılmış biri olarak bu soruyu esefle kınıyorum..
Affeden adamin son tokadi olacaktir elbette. Filmin devamini izle bence
Aldatan kişiye firsat ve olanak sagladigi için aldatilan suçludur uzgunum
Erkek mezhepsizin teki bence.. o erkekse biz neyiz? Kız. rospu erkek de çocuğu