AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Gidenin cesareti kalanin sabri ile olculur aşk. Neden yazdim Bilmiyorum ama... aldatan sucludur.
aldatan hıyar suçlu tabi. ayrıl öyle yap ne b. k yapıyosan.
Aldatanın yaptığını hiçbir şey açıklayamaz...
Aldatacaksan eğer ayrıl sevgilinden ne halt yiyorsan ye.
Olayın sonucu belli değil mi? Kız bozuk. Cocuk sadece ihtiyacını gidermek icin devam ediyo suandan sonra baska bir amacı yok emin ol
Ilgisizlikten aldatmis olsa bile affedilir bir sey degil. Cok istiyorsan ayril git o zaman ne yaparsan yap yani
Her zaman aldatan suçludur. Ya oturup konuşursun ya da ayrılıp ne b*k yersen yersin. Aldatmak çözüm olamaz, olmamalı. Kimse kusura bakmasın midem geniş değil...
A ve B şıklarını birlikte hediye paketi yaptırabiliyor muyuz?
Aldatan karaktersizdir.
İlgi gösterilmiyorsa ayrılık gerekir, aldatmak için bir haklılık gerekçesi değildir ilgisizlik.
aldatan suçludur. eleman bir de özür dilemiş ha? ulan genişliğe bak türk olmadıklarına şaşırmamalı.
bence her ikiside sen mutlu edemiyosanm aldatır oglanda sorunda varsa yine aldatır yapcak bişeyt yok o yuzdn
Bence aldatan eğer bir eksiğini görüyorsa onu düzeltmesini söylemesi gerekir istemiyorsa da bitirir duygularıyla oynaması iyi değil. 😒
Herikiside suclu. Cunku ealdatan sevmedigini dusunur baskasinibbulur. Aldatilanda gider soguk. davranir kizi kendiddn sogutur kiza sahip cikmaz
aldatan suçludur tabi ki ancak aldatılanda kendine bir bakmalıdır ben neyi eksik ya da yanlış yaptım ki beni aldatma gereği hissetti diye eğer hiç bir hatası yok ise o zaman aldatanın bir problemi vardır
aldatanda aldatılan da karaktersiz. ama şöyle bir durum da var. bence çocuk kızla ciddi düşünmüyor. ben ciddi düşünmediğim kızın beni aldatmasını takmazdım açıkçası. ihtiyacım olduğunda yanımda olsun yeter, başka zaman ne b*k yerse yesin derdim.
Bazı durumlar da iki tarafta suçlu olabilir. Yeteri kadar değer vermiyorsa aldatilanda azda olsa bir suç olur. Aldatan elbette suçlu.
Aldatan her halükarda suçlu.
Esin ilgi mi göstermiyor , eskisi gibi
fantastik mi değil, oturup konusacaksin.
Derdi ne anlayacaksın, çözüm bulacaksın.
Çareyi haramda aramayacaksin. Ne demişler;
Haramdan huzur ararsan huzur sana haram
olur.
böyle mallar var mı hala, onları bulup nesillerinin çoğalmaması için kısırlaştıralım mk ekmeğimizle oynuyorlar.
Yasamadan bilemezsin
Herkesi Kendine göre doğrusu vardır
Hic bir sey sebebsiz olmaz
Bu bunu aklından cıkarma
İkiside karakter meselesi.
Aldatan eğer doyumsuz bir karakter ve şıpsevdiyse suçludur.
Aldatılan eğer sevgilisinin ihtiyaçlarını karşılamıyorsa suçludur.
Tabii ki aldatmaya karşıyım olmuyorsa, söyle ayrıl. Ama aldatılanda hata vardır.
Aldatmanın hiçbirşekilde haklı yanı yoktur. Eğer sevmiyorsan ayrıl ama aldatma bu kadar net ! Aldatan adam değildir çünkü.
Eğer aldatılan yeteri kadar değer gösterseydi aldatan aldatmazdı fakat bir şey daha var eğer aldatan durup dururken aldatıyosa o zaman hata aladatandadır ve affedilmezdir
Aldatan başka şekildede intikam alabilirdi saçmalık adamın kabul etmesi kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartması gerekdi
Aldatılan suçlu bence diğerinin bunu yapıcağını tahmin edemeyeceğin için aldatana zaten söz yok o yargısız infazda direk
Pez. venk kılıf uydurmuş g. tüne, aldatan ve aldatma unsuru yani karşı cinsten olan kişiler suçludur.
aldatan karektersızdır, net. Erkek kızı çok sevıyor belliki suçu kendınde arıyor. İste adaletsızlıkki böyle bır kızı sevmış.
kesinlikle aldatan aldatılan ilgi göstermiyosa aldatan ayrılsın o zaman
Seven s*k*lir s*ken sevilir, aldatanin ici orospuysa suc aldatilanda deger vermeyeceksin.
Çok memnun değilse ayrilsin her türlü aldatan suçlu.
aldatan karaktersiz aldatılan ondan dahada karaktersiz
suç tek tarafta olmaz ama cogu zaman aldatan suclu oluyor
aldatanda suc var karaktersızlık yapmıs aldatılanda suc var karsı tarafa sahip cıkamamıs
o erkeğe bende selam söyle en hızlı kargoyla bir çift boynuz göndereceğim ona adresini versin erkek müsvetesi o kızada selam söyle o... luk yapmaktan vazgeçsin kaltak
Ikiside suclu aldatan aradıgını bulamadıgı icin aldatır, aldatılanda karsısındaki icin birseyler yapmadıgı icin. Ya herkesi oldugu gibi kabul edeceksin ya da cekip gideceksin.
aldatan tabikide eger sevmiyosan begenmiyosan karşındakini boşan ayrıl..
aldatan kesinlikle karaktersizn teki.. ama aldatılanda suçluu.. kabul edilemez bişi bu bence..
suçlu olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu dostum
Ne olursa olsun eğer ki biri ile iken başka birini hayatına sokuyorsa. Karektersizdir
Zaten onlar noktayı koymuş. Aralarında bulmuşlar suçluyu. Bize de mutluluklar dilemek düşer.
Ne yaşadıklarını bilmeden üstün körü cevap verilecek bir soru değil.
Ilgi göstermiyosa ayrılsın illa aldatmasımı gerekir saçma
Aldatmak hata değildir. Kimse yanlışlıkla soyunup, sevişmez.
Aldatan suçlu. Yapamıyorsan söylersin aldatmak insanlık değil
ilgisizlkten sıkıntı duyuyorsa ayrılsın bukadar basıt
orospulugun ne luzumu var?
erkekte yapsa kadında yapsa o* ruhludur
aldatmanın gerekcesı falan olmaz...
aldatan suçludur ama onu aldatmaya iten sebepler de vardır. o malum sebebin yanında diyorum. ama tamamen karşıyım tabii ki yanlış anlaşılmasın. A diyorum
Durustce kiz erkekten ayrilabilirdi aldatmasi gerekmiyordu aldatan kesinlikle insan degil onu geri isteyen erkeginde midesinden suphe ediyorum bir yoklayin belki olmayabilir yerinde
Aldatma olayına göre değişir.
Her aldatmada suçlular aynı taraf olacak diye bir şey yok.
Her iki tarafta olabilir.
Aldatmaya ne gerek var insan gibi konuşur ayrılırsın. Bu kızın yaptığı kahpelikten başka birşey değil.
Aldatanin bahanesi coktur her turlu uste cikar ama gercegi degistiremez
öyle erkeğim *mk ben aşkından gebersede güzel bir dayak atıp ayrılması gerekir ve ne olursa olsun kimse haketmez aldatılmayı
Aldatan insan dışı aldatılan da kör kütük aşık senin durumunda.
Aldatmayi nasıl algılıyosunuz da aldtilana boyle bir pay düşünebiliyorsunuz...
Madem aldatacak kadar uzaklaşmış erkekten. Ayrılsaydı da öyle yapsaydı. Ben aldatan kişileri aşağılık kişiler olarak görüyorum.
Ben eger aldatılsaydım sucu kendimde aramaz kısasa kısas yapar aldatır fotografınıda direkt gonderirdim Sucluyu cezasız bırakmak Suca Ortak Olmaktır
Aldatan psikolojisi bozuk kişiliktir okadar. Net yani
aldatılanın hatası vardır belki ama bu aldatanı haklı çıkarmaz.
Ben o erkegin kalıbına tüküreyim boynuzlu pezevek kılıbık böyle modellerdemi varmış ya
kimle aldattığına bağlı olarak oldukça değişken bir konudur.. kesin ve net bir cevabı yoktur..
Çok saçma bence ilgisizse ayrılması gerekiyor aldatması değil.
Kesinlikle aldatan suçlu. Sevmiyorsa bıraksın ne hali varsa görsün. . s
Çocuk kafayı yemiş bence Olayın Etkisi onu manyaklaştırmış...