AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Karşındaki ilgisizse insan gibi ayrılırsın.. Aldatmak da neymiş.. Tamamen şerefsizlik..
Aynı şey evliler için de geçerli.. Eşinizle mutlu değilseniz boşanın kardeşim.. "İlgisizdi" gibi bahanelerle şerefsizliğinize kılıf uydurmayın..
Aldatan suçlu nolursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez... adam gibi biter sonra ne halt edilecekse edilir...
2 Tarafta suçludur aldatan aldatmış çünkü yeterli aksiyonu bulamamamış hata yapmış, aldatılan çizgiyi belirleyememiş sahiplenememiş aldatılmış yazık olmuş. İlişki ince bir çizgidir ayağını sürtersen silinir üzerinde düzgün yürümek lazım.
bu erkeğe erkek demek erkeklere hakarettir öncelikle. aldatan suçludur kesin ve net. yok ilgi göstermemişmiş yok bilmem ne. ayrılırsın ne bk yersen yersin. o kılıbık o kadar ezikmiş ki kız bunu ona anlatabilecek cesareti gösterebilmiş.
aldatan nekadar suclu gorunsede, aldatilan tarafta daha buyuk bir suc vardir. cunku partnerinin ihtiyaclarini yani, cinsellik, sevgi, ilgisizlik asiri kiskanclik tarzi problemler karsi tarafi bu yola ittiriyor diye dusunuyorum
çok seviyorsa normal yani benim de sevgilim aldatsa affederim sanırım..
Bu kafayo birak derim.
@CikilatalıDondurma tamam
Her türlü aldatan suçlu. Eğer istediğin ilgi yoksa ayrıl gitsin ulan. Karşıdaki kişiyi üzmeye gerek var mı?
aldatan suçludur. sevgilisi ilgi göstermedi diye aldatılmaz. neresinde bunun aşk, sevgi, emek?
Aldatan niye aldatıyor amaç ne madem aldatıcaktın niye çıktın o kişiyle karaktersizlik bu başka birşey değil ya ..
Aldatanlarr karaktersizliklerine nazar boncuğu takmalı takmalı ki şerefsizliklerine nazar değmesin bu nasıl soru yaaa
Alıp karşısına konuşamamış mı ilgisiz olduğundan rahatsız olduğunu söyleseymiş. En kötü ayrılmak istediğini söyleseymiş. Karaktersiz net...
İlişki yürümüyorsa bitmesi gerekir aldatmak olmaz bence. Hatta bir taraf aldatmissa digeri intikam amacli bile aldatmamali direkt bitirmelidir bu durum bile kisinin kendisine yapmis oldugu saygisizliktir. hicbir sekilme olmamali
Hem aldatande hemde aldatilanda surekli sen beni aldatiyorsun kimle konusuyorsun telefonda o kiz kim bu kiz kim niye ona baktin bu nedenle erkekte veya kadinda istek olusuyor
Aldatan da suçlu aldatılan da çünkü dediği gibi çocuk ona ilgi alaka göstermiyorsa yanında yaklaşmıyorsa kızın gözü dışarı kayar. Evlilikte de bu böyledir.
Çocuk demiş zaten ilgi gostermedigini belirtmis biz kızlarda ilgi alamayınca mutsuz olur başkasına yoneliriz en azından ben öyle ilgi olmazsa sevgi de biter aldatilr
aldatan tabikide vede cocuk onun adını o. falan cıkarıp cezalandırmaylıdı üstüne birde özür dilemiş biz bunu yazana kadar 2. ye pardon 20. ye aldatmıstır onu :D
etinden sütünden yününden faydalanıyor... o dakika itibarı ile fuckbudy yapmıştır kızı kafasında bence... haketti mi kız? evet... erkeğin yaptığı doğru mu? tartışılır
çocuk demek ki çok seviyor kızı ama kız beş para etmezmiş aldatan hep haksızdır hemde karaktersizdir belki yeterli ilgiyi göstermediği doğrudur ama bunun karşığı (sana su tabancasıyla su atanı okyanusa atmak gibi) olmamalı...
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Neler duyuyoruz , hani marjinal bizdik?
affeden adam deyyustur net laldatan kadin da o**pudur. bakiniz terside boyledir. iyy igrebc insanlar
Ilgi görmüyorsa ayrilik denen bise var.. Aldatmaya gerek yok
A dedim. Yetersiz geliyorsa karşıdaki biraz olsun onurluysa ayrılır aldatmak aklına bile gelmez..
Aldatan dünyanın en adi en şerefsiz insanlık yoksunu karaktersizin tekidir
tabiki aldatan suçlu; kadın ya da erkek fark etmez. ALDATAN SUÇLUDUR.
suç kesinlikle tek taraflı olmaz ama aldatmak yakışık almayan bir durum tabi
mutlu değilsen ayrıl kardeşim. aldatma da ne demek? + yalanda aldatmadır bence
Aldatan her daim sucludur ilgisizlikten kaynaklanan bir problem varsa AYRILIGI tercih etmeliydi..
Bu soru şuna benziyor ; etken mi? edilgen mi? :P Neticede iki tarafta etkilenmiyor mu? ;)
“Eğer biri seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.” ramiz dayı
Gerçekten bu soruyu sorman bile saçma sen resmen ş*refsizliğin nedenini sormuşsun.
Aldatılan suçludur. Böyle bir karaktersiz'i Adam yerine koyduğu için.
Bence aldatan suclu. aldatilan her nekadar ilgi gostermemiste olsa boyle biseyi kesinlikle haketmez !
Sasirmana gerek yok yabancilarda dogal sahsen Fransa'da yasiyorum ve erkekler cok anlayislidir
Oğla otoriter değil kılıbık. Kızda bulmuş böylesini kullanıyo. 2side suçlu
Duruma göre değişir. Bazen aldatan bazen aldatilan suçludur bunun üzerine davalar var aldatilan kadınin ya da erkeğin suçlu bulunduğu durumlar var.
Başta aldatan suçluymuş şu an her ikiside suçlu çocuk kıza yine aldatması için yeni fırsat vermiş.
Aldatılan tabiki. bir kere boynuz yemiş ikinciside yoldadır. Aldatan zaten şereften yoksun yani net.
Aldatan tabiki hiç bir gerekçesi açıklaması yok bunun bende aldattım tamamen suÇluydum Kabulde ettim
eger bir kere aldatılmisan o onun sucu ama eger defalarca aldatimisin o senin sucun
Aldatan insan da karaktersiz, bunu kabullenip hiç bir şey olmamış gibi laylaylom yaşayan insan da karaktersiz.
kız iyi seks yapıyordur adamı tatmin ediyordur belki bu yüzden affetmiştir :D:D
aldatılan suçlu ilgi göstermezsen trip atarsan gider başkasını bulur sende neden ben ya diye ağlarsın suçu kendinde aracaksın her zaman
madem erkek ilgisiz kız ayrılsın, o yattıgı kişiyle birlikte mutlu mesut yaşasınlar.
Aldatilan suclu olamaz bence madem aldatan sıkıldı , tatmin olmuyor ayrilsin o zaman sonra yapsin baska insanlarla olmayi..
Karaktersizlik
Bende aldatmis gibi oldum ve ayrıldı affetmedi direk sildi
Aldatan karaktersizdir. Aldatmak yerine ayrılıp başkasıyla olmak çok mu zor..
Tabi bazı eşler var ki, aldatılmayı gerçekten hakediyorlar.. Ve ayrılmalarına izin vermiyorlar.. İşte onlar suçludur.
Sevgileri gerçek değil ortada bir suç yok ama fazla basit ikside
Karsilikli. İkisi de adam olsaydi böyle bir şey olmazdi. Net.
Her iki taraftada suç vardır kimse ben suçsuzum demesin aldatanda suçlu aldatılanda
Aldatan suçlu senin anlattigin hırsızın hic mi sucu yok olayına benzemiş!
%70 lik bir oran cevabi kesinlikle acikliyordur oyle hiyardan bir cacik olmaz aldatmak ne bir erkege nede bir kadina yakismayan asagilik bir hareketdir sahsen
Aldatılan suçlu, o insana suçu atıcağınıza birazda kendinize sorun. Zeki olun. ''Ben neden bunu kaybettim?'' diyin. Kolay geliyor dimi bir insanı kaybedince arkasından laf etmek?
soyle dusun ustune cok dusuyorsun ilgileniyorsun ama o gidip aldtıyor kendine diyebilirmisin ben ilgilenmedim suclu benim o cocugun kafasına sıçayım çok afedersinde
Aldatan karaktersizdir, net
kimse aldatılmayı haketmez.
gerekirse boşan ya da ayrıl ondan sonra ne hali varsa görsün
(her iki taraf için söylüyorum )
duruma göre değişir suçlu konusu ama bunun açıklanıcak bir yeri yok kendını bilen ınsan ya da sevdiğine sadık olan böyle bir şeyi aklından bile geçirmez!
aldatanda karaktersizlik açık ve net ayrıca aldatılanın da bu kadar geniş olması affetmesi hata bence aldatılmış biri olarak bunu açık ve net şekilde altını çizerek söylüyorum
Karşı taraf ne kadar ne kadar ilgisiz ya da suçlu olsun aldatmak ihanettir karaktersizliktir ya ayril ya da aldatma böyle bahanelere sığınmayı kabul etmem hiçbir zaman
Aldatmak karaktersiz veya iradesiz insanın yapacağı iştir, ilk ve en büyük suçlu aldatandır. İlişkide kadın adamı, adam kadını elinde tutmalı;sahip çıkmıyorsa, sahiplenen başkaları çıkar.
Bende sasırıyorum nasıl olurdıye türkiye değilmiş türkiye olsaydı direk bıçaklama sebebi olurdı
Her konuda aldatan suçlu nefsine hakim olup ayrılmayı deneyebilir aldatmak yerine
Aldatmanın hiç koşulda mazereti olmaz Anladığım kadarıyla çocuk kızı oldukça seviyor bu nedenle affetmiş olabilir ama ne olursa olsun bunu kabullenmek Baska bir bedene yerleşmek gibi bir sey