AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
saçmalık bizim türk olsa ağzının üstüne şamarı oturtur aşığınıda komalık eder o aldatan kızıda utanmadan birde söylüyor ben seni aldattım mışmış şimdi klavyeye yumrugu vuracam ya sinirlendim bak şimdi :)))))
acaba ekrana kafa atsammı?
Sebep her ne olursa olsun aldatan suçludur. Eğer ilgi göremiyorsa ayrılır sonra başka biriyle yoluna devam eder. Yine eğer sevgi bitmişse bu ayrılmak doğru karardır. Aldatmak karşındaki kişiye yapılacak en kötü davranıştır.
Aldatan suçludur elbette.. Ayrılık hakkı verilmişken ilişkilerde aldatmak adaletsizliktir.
Kesinlikle..
İhanetin hiçbir gerekçesi olamaz. Lakin çocuk da büyük olgunluk göstermiş. Her iki taraf bundan olumlu ders cikarmissa ne ala.
Yine de başıma gelse aldatacagina gelip ilgisizsin desen daha iyiydi diyerek affetmezdim muhtemelen.
Kız karaktersizce davrandığı için suclu ve bunun sevgisinden şüphe duyarım erkeğin de tek suçu belki yeterince ilgi gostermemesi ama ilgi gösterip deger vermişse buna ragmen aldatilmis sa bunun affı yok kızın gözü baska şeylerde
Erkek suçlu, bu kadar karaktersizlik olmaz.
Aldatan suçludur, sevmiyorsan keyif almıyorsan, beklentini karşılamıyorsa ayrılacaksın sonra ne halt yiyeceksen yiyeceksin.
Tamam aldatılanın suçu olabilir, ancak bu aldatmayı meşru kılamaz.
Sebebi ne olursa olsun aldatan taraf suçludur. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa ve başkalarına ihtiyaç duyuyorsan medeni bir şekilde ilişkimi bitir, herkes yoluna baksın. Aldatmak niye? Neden böyle bir şeyi tercih ediyorlar?
Sebep ne olursa olsun bunun karşılığı aldatmak olmamalı. Adam olan aldatmaz direk ayrılır zaten. bir de o beni aldattı ben de onu aldatıcam intikam alıcam olayları var. Yanlış bence çok yanlış. Madem ilgisiz buluyorsun onu; konuş hallet. Konuşup çözemiyorsan ayrıl. Ayrılmak istemiyorsan içine atıp bununla yaşar kendini üzersin o zaman her daim. Her zaman aldatan suçludur.
Aldatan karaktersizin önde gideni. Ama erkeğin dediği de çok saçma yani suç bende ne demek ne olursa olsun çocuktan ayrılıp başkasıyla görüşürdü ama yetmiyor mu ya elindeki yetmiyorsa defolsun
hopladı yine sinirler
Aldatan bariz suçlu. Yani diyorki ; senden yüz bulamiyorum soguksun matsın hoş ddegilsin sıktın beni diğeriyle cikayim beni iki fik fiklesin. Aldatanin mantigi bu
Her ne olursa olsun kimse aldatilmayi haketmez ve aldatan tekrar aldatir bnce erkegin sucu yok illa ilgi gstermese hemen aldatmakmi lazim yani kisaca aldatan karaktersiz
Aldatan suçludur. Kesin ve çok net. Eğer böyle bir niyeti varsa başkasından hoşlanıyor ya da olmak istiyorsa ayrılır. Ne karşısındakini incitmez ne de gururuyla oynamaz
Bu ne genislikdir yav biri aldatiyor biri kzur diiyor ilgi gosteremedigi icin oldu olacak baskasindan hamile kalsa anlatsa erkek ayaklarina kapinip goge cikaracak heralde bu olayda sistem komple yanlis :D
Kesinlikle aldatan suçlu, aldatılan salak. Ilgi sıkıntıysa söyleseymis sevgilisine, yok illa baska boroyle olma ihtiyaci hissediyorsa once ayrilsaymis. Aldatmak buyuk saygisizlik, cirkinlik.
O kadarını anladık Türkiye'de böyle bişey olamaz kan dökülür ;)
:))
Nereli olursa olsunlar ilgisizlik ten dolayı aldatacağına karşısına alıp konuşması daha iyiydi ne kadar seversem seveyim aldatılırsam affetmem eğer aldatılıyor san zaten sevilmiyorsundur demektir
ya ne her ikisi de suçlusu. kimse ne kadar hata yaparsa yapsın aldatılmayı haketmez. aşağılık bir şey bence. sevgin bittiyse adam gibi ayrılırsın. sonra yenisini bulursun.
Aldatan da aldatılan da suçlu olabilir... Mesela adam evle sorumluluğunu kestiyse, ilgilenmiyorsa ve bu durumdan karşı taraf hoşnut değilsen sevgiyi dışarda arar.. Aynı şey erkek içinde geçerlidir.
Ne olursa olsun kimse aldatilmayi haketmez.
Ilgisizse oturur rahatsızlığını dile getirirsin.
Ayni şekilde devam ederse yolunu ayirirsin. Aldatmak neyin nesi?
Hiç bir durum haklı çıkarmaz aldatan kişiyi.
şimdi herkes aldatan demiş de, burdaki kimse aldatmadı mı ya da bir anlığına bakmadı mı kimseye, herkes bu kadar çok mu karakterli.. iç dünyanıza dönün ve bir empati yapın kendinizle
Fazla genislik buda ya ne sacma ben birini aldatsam sonra ustune bide ozur alsam onu hic birakmazdim heralde saf salak derdim hatta seven biri zaten aldatmaz
saçmalık ya.
erkek nasıl affetmiş ben anlamadım bu olayı.
aldatmak sonuçta. ilgi konusu konuşularak halledilebilirdi.
bir kız nasıl yapabilir bunu?
Tencere kapak birbirlerini bulmuşlar.
Öteki de yemiştir bir haltlar vicdani oradan kabul etmiştir..
Aldatilmaya asla tahammülüm olmaz gözüm döner yani !..
Aldatan suçlu değildir. Şeref yoksunu ve özgüven fukarasıdır. Aldatılan da kurbandır. Onda bu konuda suç aramamak gerekir. Aldatacaksanız ayrılınız. Şerefsizliğin lüzumu yok efendim.
Bence aldatan %80 aldatılan %20 suçlı. Eğer aldatılan kadın/erkek karşı cinsin ihtiyaçlarını (hem maddi hem manevi) olarak karşılayamıyorsa ve aldatanın kişiliği zaten bozuksa ve aldatmaya meyilliyse bu olar gerçekleşir. Ama bir insan ilişkiye başlarken karşısındakini iyi analiz ederse bu tür sorunlar yaşamaz zaten.
şimdi aldattıranın ne yaptığına bağlı eğer soğuk davranıyor ilgisiz se yapacak bişe yok hak ediyor derim ama hayır bunları yapmıyor tam tersine ilgili sıcak kanlı sevecen davranıyorsa ve aldatılıyorsa aldatan karaktersiz şerefsin ezik büzüğün kazma küreğün hıyarın önde gidenidir yani biraz daha yazarsam küfredecetim :D
Ben aldatilmadim ama aldattim.. bir insan bir seylerden mahrum kalirsa aldatir.. Ben sadece ilgi istiyodum.. Ama oda yoktu konusmuyodu ara vermistik 5 ay hic konusmadik :( .. Bunu bitmis gibi say dedi tamam dedim bir kizla konustum.. şu an onunla konusuyorum.. Ama hala onu cok seviyorum.. O aklima geldikce surekli agliyorum.. Ayrildik ama odanbeni seviyor hala..
Madem ilgisizlikten şikayetçi basıp gitsin aldatmak biraz şerefsiz işi. Bu arada çocuk fena salakmis.
Erkek bildiğin boynuzlu çıkmış.
Aldatan her türlü suçludur.
Bir insana kendine değer verdireceksin, onun kalbine gireceksin, gelecek hayalleri kurduracaksın belki çocuklarının olduğunu bile düsüneceksin, bir de geleceksin bir kansız uğruna ilişkiyi bozacaksın. Acısı da olacak ilişkinin tatlısı da, herşeyiyle katlanacaksın. Fedakarlık bunu gerektirir.
Böyle insanla evlilik yoluna değil, ayak yoluna gitmem.
Aldatan suçludur bence başka bir açıklaması olamaz ki bunun. Aldatan kişi aldatmadan önce ayrılsın ilişiğini kessin ondan sonra ne yaparsa yapsın. 2 kişiyi idare etmek şerefsizliktir.
Aldatan nefsine hakim olamadiysa aldatilanon sucu ne? Aldatip anlatmak yerine aldatmadanda problem neyse konusulabilirdi...
++++++++++++++ sana.
Tesekkur ederim @__srdr__
her iki tarafın da suçu vardır. tek taraflı olmaz bu. aldatan belki de eşinden memnun değil. aldatmaya iten neden var. aldatılan için de öyle. ama her ne olursa olsun onaylancak bişey değil bu.
Hic bir şey aldatmak için bir neden olamaz. O beni andatti ama dersen bile aldatmazsin. 3. kişinin sucu ne?
Aldatan suçludur. Aldatılan suçlu olsada bunun değişik çözümü var. En olmadı ayrılır evliyse mahkemede boşanma davası açar. Ama aldatamaz.
Ne olursa olsun kimse aldatilmayo hak etmez beraber olduğun kisiden memnun degilsen hayatindan cikar niye yaninda tutuyosun git kimle olmak istiyosan takil yani
Aldatan aldattığı için Suçlu, Aldatılan Affettiği için Suçlu... Sen ise O kızı tanıdığın için suçlusun.. Ben ise buraya yorum yaptığım için suçluyum.. Diğerleri ise benim yorumu okuyup +1 yapmadıkları suçlu... Hepimiz suçluyuz :)
Güncellemeyide gördükten sonra kesinlikle A şıkkı diyorum.." aldatan karaktersizdir. net"
Çnkü bir erkek, özellikle türk erkekleri.. bu durumun menfaatini fırsat bilip, kızın iyi niyetini mutlaka suistimal eder..
Hayatımda kimseyi aldatmamış biri olarak şunu söylebilirimki ,
Bazen gerçekten başka kollara doğru itiyolar fakat her zaman karakterli, güçlü ve nefse hakim olmayı seçiyorum.
Hiçte büyük konuşmayı sevmem ama inşallah bu huyum hiç değişmez.
Aldatılan kişi ilgisizse aldatılan suçlu ama aldatan karaktersizse o suçlu çok geniş ve ince bir konu
burada suc %50 %50 dir. Neden diye sorucaksiniz acikliyorum, oncelikle aldatmak tabikide cok kotu bisi ama eger aldatilan kisinin bitakim yanlislari vardi mesela ilgisizlik! Insan neden aldatir? Cunku kendi esinde veya partnerinde bulamadigi seyleri baskasinda buluyodur. Tabikide 4 4 luk bir insan yok ama sonuc olarak iki tarafinda yapmasi gereken seyleri tam olarak yapmasi gerekir.
az önce yazdım tekrar yazıyorum
bu ihtiyaçtır
yemek gibi su gibi
diyelimki evinde güzel gir akşam yemeği yedin
dışarda yemek yemek aklından geçermi?
bana hiç olmadı sizi bilmem
kadın erkeğini doyurursa
erkekte buna rağmen dışarda bidaha yiyorsa doyumsuzdur
diğer yandan buna güç lazım
kadınımla seks yapsam gücüm biter bide dışarda yapayım diye asla düşünmem
Aldatilanda ezik psikolojisi oluyor genelde o sebeple kendinde kabahat ariyorlar.
Yapmayin; aldatilmak icin hicbir sebep olamaz.
Esim beni aldatsa ilk basta sucu kendimde ararim eger bulamazsam her ne olursa olsun aldatan karaktersizdir. Baska aciklamasi yok..
anlattigin durumda ikiside suclu, ilgi gostermiyorsa ayrilmaliymis sonra istedigiyle birlikte olsun, aldatilanda affetmemeli bence suc aramak faydasiz
ya evli çiftlerin birbirlerine karşı sorumlulukları var eger bir taraf bunu karşılamazsa aldatılan suçlu
Aldatan sucludur. Bende aldattim 2 kere. Ama erkek agir salakmis bunu kabul ederek.
Ve kizda salakmis aldatiyosan niye soyluyosun :D direk ayril
Aldatan tabi ki, aldatılanın hatası olabilir, ama aldatan da aldatmak yerine ayrılsın, akıl var mantık var...
Aldatan karaktersiz onu o sekil kabul eden ya amsalak ya da oda cok karaktersiz bunun baska aciklamasi yok nasil bir gururu varda yedirebildin onu kendine
Erkek ilgisiz olduğu için suçlu , ama bu kızın yaptığını doğrulamıyor. erkeğin affetme sebebi ise kızın dürüstlüğü ve kıza olan sevgisi... yoksa başka hiç birşey bunu affettiremez.
Ne için aldattığına bağlı
Eğer ilgisiz ve aldatan tarafın ayrılalım teklifini kabul etmeyn biri ise, iki taraf da suçlu.
Değişiklik olsun diye aldatiyorsa, tabiki aldatan suçlu..
bence aldatan hatalı anlaşamıyorsa bir insan karşısındakini aldatarak kandırmamalı aldatmak çok yanlış bişe gerekirse terketmeli ama aldatma olmamalı
Bence ikiside suclu hem aldatan hem aldatilan..
Ama bu aldatanin özür dilemek zorunda oldugu anlamina gelmez!
Aldatmak degıl çözüm, ne kadar haketmıs olsa da., erkegın affetmesıne gelınce ona kalmış bıse mıgdesı alıyorsa başkasını ılgılendırmez
ya sen ne diyosun adamlar aldatan karılarını affediyor boşanmıyor çocuğum var ayağına hayatını değiştirmek zor geliyor bu ne ki sevgili...
bir erkek bu kadar aciz olmamalı bir kadın da bu kadar ucuz
Kadinin sebepleri vardir ama erkegin yoktur ancak aldatma isi kabul edilebilir birsey degil aldatan suclu
oyle bir soru sordunki direk kiyaslama yaptim tecavuzcumu suclu yoksa ozgecanmi
gibi bir soru oldu bu. yanlis anlama artik aklimda hep o haber. ama tabiki aldatan suclu
Genellemek yanlış olur ama kendini sevmeyen kişiyle birlikteliğe devam edemlerin midesizliği de sinirime dokunur.
Aldatanın kansızlığını o masuma yüklemek ne haddimize. affetsem bile devam etmem. Herkes ektiğini biçer. o adinin yüzünden Onu aldatmak bana nasip olmasın.
Aldatılan şuçlu olabilir ama bu aldatanın yaptıklarını haklı çıkarmaz.
Sadakatsizlik = karaktersizlik benim gözümde net.
Elinde tutamamistir gibi yargilar var. Bence saçma.
bir insanin boyle bir dusuncesii vvarsa onun kims onune geceemzz yapacak kisi her yerrde yapar !