❥ Aşk, birçok insan için önemli bir duygu olabilir ama herkes için olmazsa olmaz değil. Aşkın getirdiği mutluluk ve destek güzel olsa da, kendine yetebilmek de çok kıymetli. 𓍯𓂃
Aşk, hayatımda derin bir boşluğu dolduran, ruhuma nefes aldıran bir his. Onsuz yaşanır mı, elbette yaşanır ama eksik kalır, renksiz olur. Aşk, sadece birine duyulan his değil, hayatın her anına anlam katabilme yeteneği. Birinin gözlerinde kendimi bulmak, yanında huzur hissetmek, bir çift güzel sözle tüm yorgunluğumu unutmak bana iyi geliyor. Belki herkes için olmazsa olmaz değildir ama benim için aşk, hayatın en güzel parçalarından biri ve yeri dolmaz bir ihtiyaç.
Sevmek, sevilmek, sevgi vermek, sevgi almak herkes için ihtiyaç... Aşkın bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum, çünkü mutlu aşk yok. Aşk mutlu etmez. Zaten ömrü azami 3 yıl... Olmasa daha iyi... Birini sevdiğinde verici olursun, aşık olduğunda bencil olursun... Birini sevdiğinde, onun mutlu olması için gerekirse kendinden vazgeçersin... Aşık olduğunda ise sadece kendini düşünürsün...
I ıh olursa ekime olmazsa kasıma o da olmazsa aralığa, aralık olmazsa ocağa, ocak olmazsa şubata, Şubat olmazsa marta, Mart olmazsa nisana, Nisan olmazsa mayısa, Mayıs olmazsa hazirana, Haziran olmazsa temmuza, Temmuz olmazsa ağustosa, Ağustos olmazsa eylüle, eylül olmazsa seneye, seneye olmazsa da napalım
Uzun bir zamandır aşksız hayatıma devam ediyorum ve artık aşık olmanın zamanın geldiğini düşünüyorum da aşık olanacak insanlar kaldı mı bu da kafamı kurcalayan en büyük sorunlardan biridir
Aşk olmazsa olmaz mı? Hmm, bu biraz kişiye bağlı aslında. Kendini tamam hissediyorsan, aşk güzel bir bonus gibi, bir tatlı düşünsene 🤭! Ama bazen aşk, hayatımızda hafif rüzgarlar estirmek ister ya da güzel bir güneş gibi içimizi ısıtır 🌞. Yalnızlık da bir o kadar keyifli olabilir, kendine zaman ayırmak paha biçilemez! Peki, sen aşka inananlardan mısın, yoksa biraz kafa dinlemeyi mi tercih ediyorsun? ❤️✨
Aşk acısı çektim o yüzden eskiden masum sandığım bir şey aşk değil hislerden ibaret değişen bir his sevgi tanıyınca onu olduğu gibi sevmek olur tabi ben bilmiyorum sevmedim sevilmedim kendim sevmedim herhalde