- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet aşka ihtiyacım var aslında her insanın sevilmeye ihtiyacı vardır yani benim düşünceme göre yalnız ve sevgisiz bir insan hayatında mutlu olamaz Sevgi, insanın ruhsal gelişimi ve iyi oluşu için önemlidir. Sevgiyle beslenen bir çevrede yetişmek, özgüvenin gelişmesine, duygusal bağlantıların kurulmasına ve mutluluğun artmasına katkıda bulunabilir. İnsanlar sevgiye ihtiyaç duyarlar çünkü insanlar sosyal varlıklardır. İlişkiler kurmak, sevdikleriyle bağlantı kurmak ve anlamlı ilişkiler geliştirmek insanların refahı ve memnuniyeti için önemlidir. Ancak, her insanın sevgiye olan ihtiyacı ve sevgi dili farklı olabilir. Bir kişi fiziksel temasla sevgi hissederken, başkası için sevgi sözleri veya zaman ayırma daha önemli olabilir. Bu nedenle, her insanın sevgi ihtiyacının farklı şekillerde karşılanması gerekebilir.
Da nerede o aşk işte yok hiç. :D
15 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık Barış 😅
Katılıyorum kesinlikle, aşk her yerde ya da hiçbir yerde yer mekan ve zaman bahane, önemli olan kişiler ve çaba da şarttır şart😅
Ben çok aradım 😅 - +1 yıl
Eyv teşekkür ederim :D kalbi iyi olanlar sevilir umarım kötüler yaşıyor gereçi bu hayatı
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum ve bende teşekkür ederim 😅 Fakat ben iyi olanların sevilmekten çok üzüldüğünü biliyorum iyi olanları sevmiyorlar kullanıyorlar evet kötüler yaşıyor 😂
İyi akşamlar dilerim gönlünce olsun 😅 - +1 yıl
Eyv İyi akşamlar abi görüşürüz :D
- +1 yıl
EyvAllah, görüşürüz Barış 🫡
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu sıralar en çok ihtiyaç duyduğum, aradığım ve tek eksikliğini hissettiğim aşkkk. Aşk dediysem ama öyle zamane aşkı, herkesin aşk sandığı laçkalaştırılmış ilişkiler değil, tamamen kendini adama, teslim olma, birbirlerine sahip olma bağında kurulan Aşk tan bahsediyorum. Ben seversem öyle severim, sayarım ve aynı şekilde sevilmek, sayılmak isterim. Eski aşıklardan kim kaldı? Biz aşkı Yunus Emre'lerden öğrendikkk. Çok mu büyük şeyler bekliyorum bilmiyorum ama tek beklentim bu ve umarım dengim ile gerçekleşir.
23 Yorumla- +1 yıl
Hımm ne güzel kardeşim, çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Bence günümüze bakarak, sanırım çok büyük şeyler bekliyoruz 😅
Cevap sahibi+1 yılBeklenti insanı yorarrrrr 😂
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=63c2KFEi9wg
Güzel bir şarkı 😅 Yorulmadan da olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBedenimizin nasıl oksijene ihtiyacı varsa ruhumuzun da sevgiye ihtiyacı var. Şu an kalbim sadece kan pompalasın yeter.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum 😅 Hımm peki gönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
Sizin de 🙃
- +1 yıl
EyvAllah 😊
Yaşım geldiği zaman var tabi ki sevdiğim değer verdiğim birinin olmasını onun ile beraber evliliğe kadar aşk yolunda gidebilmeyi isterdim
15 Yorumla- +1 yıl
Yaşın gelmesi ne demek ki kaç yaşında gelmiş olur 😅Olur inşaAllah
- +1 yıl
Işık görmek lazım acıkmak için 😅
Gönlünce olsun - +1 yıl
EyvAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk meşk bana boş geliyor. İnsanların ihtiyacı ya da zaafı olan duyguları varmış gibi görmesidir aşk. Keyifli geceler..
13 Yorumla- +1 yıl
Aşk size boş gelebilir normaldir zaten çoğunluk aşkı sevmiyor ya da aşık değil. Ben pek görmüyorum çevremde çok nadir tek tük onlar da çocuk sayılır 17 18 yaşlarında daha mahallemin gençleri. 😅
Ancak ikinci cümlenize katılmıyorum. Aşk küçük bir çocukken de vardı bende, ilk şiirimi dördüncü sınıfta yazmıştım. Sevmek en güzel duygu sevmesini bilene diye başlıyordu. Küçük bir çocukken de sevdiğimi görünce mutlu oluyor onu görmek için bahaneler buluyor mesela cama pencereye çıkar diye camının altında duruyordum. 😅
Tabi herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür, size göre olabilir..
Keyifli Geceler Dilerim 🫡 - +1 yıl
Aşk başkadır sevgi başka.. Herkes sevme yetisine sahip değil maalesef. Sevmenin ne olduğunu bilmeyenler var.. Ya da zarar vermenin sevgi olduğunu zannedenler.. O yüzden ben zaten düşüncelerimin desteklenmesini beklemiyordum. Herkesle aynı fikirde olmak gibi bir derdim yok neyse ki.. Teşekkür ederim.. :)
- +1 yıl
Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir..
İkisi de aynı şey ama aşk daha fazlası uçsuz bucaksız olanı..
Haklısın herkes hatta çoğunluk sevme yetisine sahip değil. Günümüz ilişkileri zati berbat bir halde. Sevmeyi bilemeyenlerin canı cehenneme 😅
Bende beklemiyorum hiçbir zaman buna katılıyorum. Kim ne derse desin bildiğimden şaşmam, savunurum.. 😅
Herkesle aynı fikirde olmayanları severim 😅 Ricalarımı iletiyorum 🫡
+1 yılAşk insanıyız 😀Aşk olmalı tabii , dünyaya daha bir sevgi dolu gözlerle bakılabilir daha bir ponçik 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Bende bende 😅
Her türlü 😅evet evet kesinlikle katılıyorum 😅Okurken bile mutlu oldum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet kokan, kalbimi şendirecek, bir aşka ihtiyacım var.
112 Yorumla- +1 yıl
Samimiyet benim için de çok önemli 😅Hoş bulmadın mı sorumu hiç hoş bulduk demiyorsun 😂
Hımm doğal küçük şeyler aslında herkesin hakkı olan şeyleri istiyorsun 😅Benim de ihtiyacım var aynısından birazcık daha fazlasına 😅 - +1 yıl
Aaa olur mu hiç öyle şey Hoş buldum sefalar getirdim inşallah 😄
Herkesin hakkı, hakkı da o hakkı hakediyorlar mı ediyor muyuz
Not:ben hak ettiğimi düşünüyorum😂😂 - +1 yıl
Bu sitede acayip hakaret ettirmez yazmadığımı yazdırdı ama 😄😄
O dil nedir yaaa ben atmadım ama - +1 yıl
Olur mu olur mu 😂Sensiz olur mu skdjdi nasıl senden vazgeçerim😂
Hoş gördüm 😅Evet evet her türlü 😅
Herkesin de hakkı yok bence sadece iyilerin güzel insanların hakkı 😂Hem herkesten bize ne 😅
Hak etmeyen nicesi var yaşıyor bir şeyler hak erenlerin çoğunluğu üzülüyor yıpranıyor ve tabi ki hak ediyorum her türlü 😅
Düşüncene katılıyorum bence de hak ediyorsun 😅Hiç önemi yok canın sağolsun fark ettim 😅
- +1 yıl
Hak etmeyen nicesi kalitesiz aşk adı altında devam etsinler
Gerçek aşk herkese nasip olmaz ki 🙂
Teşekkür ederim seninde hak ettğini düşünüyorum umarım her şey gönlünce olur 🙏 - +1 yıl
Kim ne yaparsa yapsın kendine yapar😅
Bence de nasip olmuyor, aslında aşkın gerçeği sahtesi olmaz olmamalı ask aşktır ve gerçektir sahte olan kişiler ve kişilerin aşkı ama bu aşkı bağlamaz ki 😅
Aşkın ne suçu var ya djjdjd
Ricalarımı iletiyorum senin güzelliğin sağolasın amin inşaAllah cümlemizin 🫡 - +1 yıl
Asla gerçek anlamıyla mutlu olamayacak kesim işte
Haklısın evet sahte olan asıl insanlar aşkın adını lekelendirenler. 😄 - +1 yıl
maalesef öyle fark ettiklerinde geç olacak, canları cehenneme yahu 😂aşk hep masum gözümde suçsuz 😂
- +1 yıl
Tertemizdir aşk. güzel seven, incitmeyene güzeldir.
- +1 yıl
Bence de her türlü 😅Her daim 😅o zaman başka bir soruda ya da sorunda görüşmek üzere hoşçakal 😅
- +1 yıl
Görüşmek üzere 🙏👍
- +1 yıl
EyvAllah 🫡
Orhan Veliler, Sabahattin Aliler, Nazimlar öldü bitti sanıyordum.
İyi ki varsınız👍✌️11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim abi sende iyi ki varsın 🥰
Gönlünce olsun her şey mutlu günler dilerim 😅
+1 yılHer canlının sevgiye ihtiyacı vardır. Sevilmek ister.
13 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum istemiyorlar ki ben geneli değil kişiye özel soruyorum 😅yani şahsi düşünceniz kendi adınıza
- +1 yıl
Katılmazsan katılma sen katıl diye söylemedim.
- +1 yıl
Katılmıyorum ki ben katıl diye de söylemediğinizi biliyorum. Aksini de iddia etmedim. 😊
+1 yılGerçek, samimi ve masum bir aşka ihtiyacım var.
11 Yorumla- +1 yıl
Sorumu sevdiğin için öncelikle teşekkür ederim Mathilda, Kısa ve öz mükemmel bende hep bunu istemiştim kendimi bildim bileli 😅
Ama nasip olmadı günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor sevgiler yalan dolan gibi hani tam anlamıyla işte bu seviyor dediğim bir çift görmedim çevremde
Olur inşaAllah Mathilda için ölen Leon gibi 😅ama ölmesin ölmeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılıklı sevgi-aşk istiyorum. Tek tarafli olmuyor ama karsilikli da olmuyor.
29 Yorumla- +1 yıl
Bende karşılıklı isterim tabi ki ama bazen karşılıklı da olsa olmuyor 😅 Tek taraflı daha çok mutluydum kendi kendime severken uzaktan 😅 Karşılıklı niye olmuyor 😅
Cevap sahibi+1 yılCogu erkek dış gorunuse bakiyor veya karaktersiz oluyor ya da ben sevince o sevmiyor
- +1 yıl
Çoğu erkek değil kız da değil çoğunluk maalesef öyle, oysa Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene..
Peki sen dış görünüşe bakmıyor musun? 😅
Bu arada kullanıcı adının ilk harfi ne ile başlıyor 😅
Cevap sahibi+1 yılBakiyorum ama biraz bakiyorum daha cok zeka ve karaktere aşık oluyorum ben ve haklisin
B ile basliyor🤣- +1 yıl
Diyorsun 😅Çok güzel zeka önemli zaten ki her şey kişilik ve karakterdir insanı insan yapan şeyler 😅 Kişiliğini sevmediğim biri dünya güzeli olsa ne yazar 😅
Tahmin etmiştim B olduğunu da ondan sordum 🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru. ben de hep karakter Ve zekayi savunurum. Nasil tahmin ettin, 😁
- +1 yıl
Güzel güzel afferim gözüme girdin 😂
Şey😅
Soruma beğeni atmıştın ya ondan 😅 Beğenin vardı ama sen yoktun 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet tahmin yetenegin iyi bence, 😁
- +1 yıl
Kim bilir belki de 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşılıklı sevgi aşk olursa, güzeldir. sevmek/sevilmek insani iyileştirir
19 Yorumla- +1 yıl
Günaydın 😅
Tabi karşılıklı olmalı bence de sevmek sevilmek iyileştirir her türlü 😅
Katılıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yıltesekkürler 😄
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😅Daha uzun olsaydı belki daha uzun bir şeyler çıkardı ama olmadı 😂
Cevap sahibi+1 yılne gibi 😄
- +1 yıl
Görüş yorumu yahu 😅yani görüşün daha uzun olsaydı belki daha uzun yorumlayabilirdim demek istedim 😅
Cevap sahibi+1 yılanladım anladım 😅
kısa ve öz olsun istedim 😂- +1 yıl
Çok anlayışlısınız hamfendi 😅olsun bu da güzeldi 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅 Gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim tekrardan 😄
seninde 🖖🏻- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😅 EyvAllah
Aşka ihtiyacımız var gakat bence herşeyden önce saadet sahibi bir aile ve sadık dostların aşktan daha faydası olabilir diye düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel ifade etmişsin, yüreğine sağlık. Aile çok önemli tabi ki de ama insanın sevdiği de ailesi sayılır ki aile olmak istiyoruz severken de karı koca 😅 eş
Benim hiç dostum olmadı dost da demedim kimseye insanlar menfaatçi ve çıkarcı inanmıyorum kimsenin dostluğuna ve de katılmıyorum. 😅
- +1 yıl
Tabi ki illa ki yani diyecektim de olmayanlar da var 😅asosyal çok ama benim çevrem geniştir hemde aşırı fakat arkadaşım yoktur genelde kardeşlerim vardır hep benden küçükler 😅mahallemin gençleri 😅 aslında ben sahibim ama sarılıyorum ve hissediyorum. Küçükken pek sevilmedik sevgi görmedik belki ondandır. 😅
Aşk her türlü ilaç merhem olur katılıyorum 😅Ayakta durmaya halim olmasa da aşkım için koşarım 😅
+1 yılYok be G... abi ben aşksız da hayatım devam eder
15 Yorumla- +1 yıl
Aşksız hayatın canı cehenneme 😅Niye yok 😅Ayrıca diğer soruda yorum yapmıştım geri dönüş yapmadın alacağım olsun hıh 🤣
- +1 yıl
Ben fazla bakmıyorum bu aralar saat sabah saat 3e kadar evde değilim gelince de uyku falan zor oluyor girip buralara bakmak 😄
- +1 yıl
Canın sağolsun 😅 Herkesin baktığı kendine😅Müsait olunca gel bende müsait olunca gelirim 😅Yazılan her şey emektir emek sjdjdj
- +1 yıl
Jfksjd
- +1 yıl
Sjsjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu anda ihtiyacım yok
17 Yorumla- +1 yıl
Neden şu an da yok ne zaman olur 😅
- +1 yıl
Ben istemediğim için yok ne zaman olur bilmiyorum
- +1 yıl
Hımm peki hayırlısı 😅 Gönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
Sağ olun sizin de
- +1 yıl
EyvAllah 🫡
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Bende 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk karın doyurmuyor. Para lazım 💰💰
17 Yorumla- +1 yıl
Yav biri şu kadına para versin 🤣🤣🤣hiç birinizde mi para yok yahu 🤣
Para şart tabi kanka 😅doyurmaz bence de ama ruhu doyurur da ruhlar aleminde değiliz anasını satiym 🤣 - +1 yıl
Repliği tam oturttun 😂😂😂
Karnı da doyurur ruhu da. 🤑 - +1 yıl
Ayıpsın kanka oturturum🤣
https://m.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc
Saksıya çiçek gibi 🤣
Bence de 😅
- +1 yıl
Hahaha harika 😂😂😂
- +1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin kanki 😅
- +1 yıl
Eyvallah
Sağol 😂 - +1 yıl
Sende sende 🤣
Benden uzak Allaha yakın olsun kendisi
15 Yorumla- +1 yıl
Niye 😅
- +1 yıl
Hiç sevgiliniz olmadı mı? Mutlu olmadınız mı?
- +1 yıl
Hımm, üzüldüm ama herkesin aşkı bir değildir hem menfaatçi yaklaşmamak lazım diye düşünüyorum aşka menfaat mutluluk ise başka 😅
Var ama düzgün bir insan da yok ya da beni bulmuyo
15 Yorumla- +1 yıl
Düzgün insan yok denecek kadar az. Onun seni bulması için hatta birbirinizi bulmanız için sizin de çaba göstermeniz gerekiyor. 😅
Mesela konum mu attınız da size gelsin 😅 - +1 yıl
İyiler azınlık çok az yok denecek kadar az ama var sonuç olarak günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor maalesef..
Aşkın sevginin pek değeri önemi kalmadı gibi pek seven görmüyorum..
Bende istemezdim haklısınız. Pes etmek yok sonuna kadar bastırmalıyız 😅
Gönlünüzce olsun 😊 - +1 yıl
Amin inşaAllah cümlemizin 😊
İyi akşamlar dilerim 🫡
+1 yılşu an gerek yok çok şükür
11 Yorumla- +1 yıl
Her halimize çok şükür de neden gerek yok 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk yok... varsa yemek
110 Yorumla- +1 yıl
Yemek de güzel ve önemli ama aşksız o da tadsız 😅 Neden yok
- +1 yıl
Bilmem neden yok.. aşk bende yan etki yapıyor 😂
- +1 yıl
Hımm bilmemek daha büyük bir sorun 🤣Bende de çok yan etkisi var ama hepsi olumlu 😅
- +1 yıl
Nasil yok senin aşkın vardi noldu 😂
- +1 yıl
Umarim kisa surede evlenirsin artik😂
- +1 yıl
Benim aşkım var mı bilmiyorum ama sevdiğim var 😅 sevdiğini söyleyen de var. En azından şimdilik bakalım gerçek mi yoksa öylesine mi zamanla belli olacak. Aşağı yukarı bir buçuk ay sonra net bir şey olacak ya da olmayacak😅
- +1 yıl
Olsun bence... Hayırlısını isteyiin her daim
- +1 yıl
Hayırlısı ama ben pek hayırlısını istemiyorum şahsen hayırlı hayırsız çok da şey etmiyorum. Sevdiğimi istiyorum isterim hayırlı ya da hayırsız 😅
- +1 yıl
O zaman gönlündekini hayra çevirsin ... dua önemlidir Rabbim gönlündekini sana yar etsin.. iyi akşamlar
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😅ama görünen köy misali Allah akıl fikir vermiş kullan diye öyle değil mi😅İyi akşamlar dilerim gönlünüzce olsun 😅
+1 yılBen kendi kendime yeterim
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl isterseniz, gönlünüzce olsun 😅
+1 yılşu an yok
26 Yorumla- +1 yıl
Nedeni nedir 😅
- +1 yıl
Güvenmiyorum
- +1 yıl
Güvenmemekte haklısınız fakat herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. İyiler de var yok denecek kadar az da olsa
- +1 yıl
İyilere de güvenmiyorum prensip olarak Allahtan başkasına sırtımı dayamıyorum
- +1 yıl
Aslında ben de güvenmiyorum zaten insanlara güvenmek zor tam anlamıyla güvenmek de imkansız. Ne zaman sorsalar bir Rabbime bir de kendime güveniyorum derim. En güzelini yapıyorsun ancak yine de yaşamak lazım diye düşünüyorum..
Gönlünce olsun 😅 - +1 yıl
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Varr
11 Yorumla- +1 yıl
EyvAllah 😅
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır yok
17 Yorumla- +1 yıl
Neden desem 😅
- +1 yıl
Katılmıyorum ilişki yaşamak tabi ki kolay ama bana göre ilişki aşk değildir 😅Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var kolunda ama sevdiği yok aynı şey mi
- +1 yıl
Orası da var şimdi 😅 Katılıyorum gönlünüzce olsun 😅
- +1 yıl
EyvAllah 😅
Aşka değilde doğru insana ihtiyacım var
15 Yorumla- +1 yıl
Hımm 😅aşkı isteyen çoğu kişi zaten doğru insanı istemez mi 🤔 Doğru insan senin gözünde nasıl biridir😅
- +1 yıl
Bende istiyorum 😅Doğru insan arkadaş hayat arkadaşı 😅Himm güzelmiş katılıyorum benim içinde doğru insan olabilir bu şekilde vicdanlı bir insan bana göre güzel insandır. Olur inşaAllah, gönlünce olsun 🫡 - +1 yıl
Amin inşaAllah 😊 Mutlu günler dilerim 🫡
Hayır.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden desem 😅
+1 yılHayır yok
11 Yorumla- +1 yıl
Neden 😅
Aşka inanmıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Aşka hep inandım ama insanların aşkına inanamadım bende genel olarak 😅 Niye inanmıyorsunuz 😅
- +1 yıl
Hımm, bende güvenmiyorum Rabbim ve kendim harici ama yine de yaşamaya çalışıyorum. Azıcık da güvenmeye 😅
- +1 yıl
Sadece yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir ama yalnızken de tekken de canım sıkılıyor 😅Tek kalmak iyi değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var ne yazikki
11 Yorumla- +1 yıl
Neden ne yazık ki 😅
+1 yılBazen oluyor.
19 Yorumla- +1 yıl
Bazen oluyorsa çokta önemli değil o zaman aşk sizin için 😅
- +1 yıl
Yani doğru kişi çıkmadıkça ne anlamı olsun😄
- +1 yıl
Orası da var ama doğru insan da kim bilir nerede ya da seni nereden bilsin bulsun 😅 Konum yok ki kimsenin elinde 😅 İşaret lazım ya da kendimizi her daim fark ettirmemiz lazım sosyal atik atılgan ve özgüvenli olmalı ve de beklediğimiz kişiye yakın ya da onun gibi olmalı 😅
- +1 yıl
Nasip artık 😃
- +1 yıl
Nasipe bırakmamak lazım, nasip kısmet şans kişinin kendisidir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir. Aşk ilişki sevgili evlilik cüzi irade ihtiyari kaderdir.. 😅
Nice insan tanıdım nasip kader diyen ve hiçbir şey yapmayın... 😅 - +1 yıl
Ben bir bayan olarak ne yapabilirim erkek olsam neyse de 😂
- +1 yıl
Bir bayan olarak yukarıda da belirttiğim gibi sosyal atik atılgan özgüvenli olmalısın. Işık gibi kendini fark ettirmelisin. Kişilik ve karakterini ortaya koymalısın. Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafiledir.. 😅
Elinizden ne gelirse o olabilir yani kişiye özgüdür. Şans isteyenlere şans verin ama ince eleyip sık dokumalı dikkatli olmalı tedbiri elden bırakmamalı 😅
Gönlünce olsun 😅 - +1 yıl
Teşekkürler elime fırsat geçerse değerlendirecek😂
- +1 yıl
Ricalarımı iletiyorum 😅 kesinlikle yap yapıştır bul buluştur 😅Azdan az çoktan çok gider babba 🤣 Hoşçakal
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yok
11 Yorumla- +1 yıl
Niye ama 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok harbi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Neden yok 😅
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Yokl
15 Yorumla- +1 yıl
Neden yok bu arada isminizi sorabilir miyim 😅
- +1 yıl
EyvAllah, olabilir, tanıdık geldi de merak ettim bir abi vardı ona benzettim ondan sordum 😅
Gönlünüzce olsun 😊 - +1 yıl
EyvAllah sizde 🫡
Hemde çok
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel benim de😅Peki ne yapıyorsun aşk için 😅
+1 yılYok ya
11 Yorumla- +1 yıl
Niye ya 😅
Henüz yok
15 Yorumla- +1 yıl
Neden🤔
- +1 yıl