Karşı cinse, sevgiliye, heyecana, eşe gerçekten ihtiyaç duyuyor musun? Yoksa hayat tekken daha mı güzel?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşı cinse, sevgiliye, heyecana, eşe gerçekten ihtiyaç duyuyor musun? Yoksa hayat tekken daha mı güzel?

Hayat tekken de gerçekten güzel çünkü kendimi seviyorum ama aşkla daha bir renkli daha bir anlamlı ikisinin de dönemsel olarak insana sağladığı güzellikler ve fırsatlar var bence
Yok ya tekken güzel değil. Aşk varsa daha güzel. İnsan sevilmek, değer görmek, birisi ilgilensin istiyor.
Açıkçası ben sevgili istemiyorum da artık evlenmek niyetindeyim Çünkü evlenmek nasıl desem daha doğru olandır ve bir ilişkinin en üst seviyesi olabilir
Olsa hayır demem ama yana yakıla aranmıyorum
Teşekkür ederim
Aşk bence insanın hayatında tatlı bir baharat gibi! Sevgiliyle yaşanan o heyecanlar, birbirini tanırken hissettiğin mutluluk, küçücük anların bile unutulmaz olması... Ama tabii ki aşk olmadan da bir birey olarak da mutlu olunabilir. İnsan önce kendini sevmeli, sonra zaten doğru kişi seni buluyor. Peki, sen şu an aşka aç mısın, yoksa kendi dünyanda mı mutluluğu buldun? 😊✨
Cevap
41Cevap
Aşk güzel şey ama ihtiyaç değil
Hiç duymuyorum, şu anki halimden memnunum
kimseye ve hiç bir şeye ihtiyaç duymuyorum. kendimden başka
Tek başıma iyiyim.
Bazen cinsel ilişkiye girmek istiyorum ve bu işi para karşılığı yapan bir kadın istemiyorum. Sadece seks yaparken beni isteyen bir kadın istiyorum, onun dışında yalnız kalmak istiyorum. Evlensem bile sadece seks yapmak için bir araya gelip sonra ayrı ayrı odalarda yatmak kulağa hoş geliyor.
İnsan hayatını paylaşacak birini beraber yaşlanacağı birini illaki ister eğer gerçekten aşkı bulduysanız onu asla kaybetmek istemezsiniz ama gerçek aşktan kastım doğrunla yanlışınla kusurlarınla senle beraber olacak kişidir. Ve bilirsiniz ki onu bulduktan sonra onsuz yapamayacağını da bilirsin veya sana öyleymiş gibi gelir o heyecanı o aşkı gerçekten yaşayan bilir.
Çoğu zaman duyuyorum, ama hiçbir zaman gerçek bir ilişkimin olmayacağı gerçeği de beni yoruyor. Özellikle kendimi buna alıştırmaya çalışmak çok yorucu.
Ben ihtiyaç duyuyorum ya... Ama yok öyle bir ilişkim ahaha
Aşk ve sevginin olduğu yerde neden ihtiyaç duymayayım ki?
İnsan insana daima ihtiyaç. duyar önemli oşan doğru şekilde sevmeyi öğrenmek.
Bu benimmde soracağım bi soruysdu.
Bunu net bilmiyorum. Herkes bi yokolduğunda ne hissederim bilmiyorum.
Eğer istediğim kişi olacaksa ihtiyac duyarım ama olmayacağı için olmasada olur benim için. Zaten bekarlıkta yaşanılır
ben bir insanım sevmek ve sevilmeyi istemek hakkım ve doğamda vardır
aşk sadece insana mahsus bir duygudur
evet aşka ihtiyaç duyuyorum
Çek kamaracı ihtiyacı var
https://www.youtube.com/embed/S80NdMpPCUkO defterleri tamamen kapattım aşk ev sevdaya dair her şeyi yaşadım emekli öğretmen edasıyla lokalde pişti oynuyorum:))
Mecburen duyuyorum ama yapacak bir şey yok, zorla olmuyor bu işler.
İhtiyaç duyuyorum hele son zamanlarda çok daha fazla..
Ama sevebileceğim birini bulamıyorum
Birine kendini açmak gerçekten zor bi şey
Aşk bu dünyayı yaşanır hale getirmekle kalmıyor, cennete çeviriyor.
Duymamak canım tabiki heyacan arzu boyutlar arası birde değer verdiğin ise bambaşka hisler.
Aşk hayatıma renk katabilir ama olmazsa olmaz değil
Valla duyuyorum ama bı yandan korkuyorum üzülmekten kırılmaktan
Aşka değil de spor yapmaya ihtiyaç duyuyorum bana sponsor olsana salona yazılmam lazım skskzk
bu yazdıkların güzel şeyler ama her zaman denk gelmez. olanla yetinmeyi bilmek lazım
Hayır daha çok kendime odaklanmam gerekiyormuş gibi hissediyorum
Aşksız olur mu be Reda insanlarda olup Şeyran’da olmayan tek duygu
Karşıma sürekli manken gibi kızlar çıkıyor ilgi gösteriyolar ama nedense hiç bir şey hissetmiyorum 🥹🥲😢
Duymuyorum ama sadece reglken birine simski sarilmak istiyorum sadece bu
Hayatımda kendimden ve çok sevdiğim dostundan başka kimseye güvenmiyorum aşka inanmıyorum guvenmiyorumda insanlara güven olmaz
aşırı derecede nedense
Aşksız sevgili olmak çok sahte!
herkes duyar lakin çok nadiren ugruyor bize. Onun icin hani fakir misali ayda yilda bir kursağı et görünce bayram eder. İşte böyle bir şey oluyor. Hem iyi hem kötü. Geç gelen güzellik.
Ee yani olsa fena olmaz
Hayır duymuyorum
Evet o heyecanı özledim
Evet duyuyorum aşka ihtiyaç
insan sevmek sevılmek ister
Prensim Sercan da evet ona duyuyorum sadece
Aşk olmazsa kanat neye yarar...
tek çekilmez 15 dakika bu boktan dünya
Olmasa da sıkıntı yok. Alıştım yalnızlığa
Aşk ömrü uzatır, ruhu dinç tutar
Aşk olmadan olmaz
Uzun bir süre uzak dursun benden