AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
32 yaşındayım evlenmedim. Annem babam dışında artık herkes baskı yapıyor. Gelen goruculerden ben bıktım. Bir de hepsi benden küçük. Türkay soray mıyım ben bakıp büyütemem 😂😂😂😂
Fındığın daha kırılmadimi 🙂
Ben meraklı değilim şahsen evlenmek isteyene kapı orada.
Evde kaldım bulamıyorum demiyorda meraklı değilim diyor ahahhshshs :)
Tabi tabi evet 😂
Sanki bilmiyoruz hahahdghj :)
Meraklı olduklarını şimdi öğrendim.
Çünkü kadın fıtratı gereği sevmek sevilmek birilerine yakın olmak istiyor o yüzden
Aslında meraklı olduklarından değil Yalnızlık zor geldiği için ve ilgi ihtiyacı
Çünkü hiç bir erkeğin cezasız kalmamasını istiyorsunuz.
😂😅🤣🤣
Benim gördüğüm kadarıyla hiç kimse evlenmeye meraklı değil en azından gördüğüm kadarıyla
Gold diggerlık yapıp süresiz nafaka almak için
Hiç merakım yok işler güçler hayat planlanan daha önemli.
Yuva kurup çocuk sahibi olmak için. Kadınlar en çok kendilerini ve kendinden olanı sever
Zamanında ben merakliydim hiç bi kadın istemiyordu nasıl kadınlar meraklıymış?
Zaten yalan bunlar genelleme yapmaktan hoşlanıyorlar bende istemiyorum mesela
Anca sözde onlarınki bencede herkes her şeyi genelleme yapıyor zaten
Sanmıyorlar bin bir çeşit insan var şu dünyada hepsinin fikri aynı olamaz düşünmek önemli bişey ya aynı fikirde olduğumuza sevindim bu arada çoğusu öyle değil baktığım kadarıyla
Herkes aynı fikirde olsa zaten gelişim olmazdı
f*ck mi takılalım? Erkeklerin beklentisi ortada. 😂😂
aile evinden kaçmak için yapıyolar genelde, ben evlenme taraftarı değilim
Aile. Baskısı olabilir
Baba evinde kaçmak için Bi erkeğin daha hayatını mahfetmek için
bunu size de sormak lazım. düzen merakı olabilir mi
Düğün dernek işlerinin içeriği sadece kadınlara hitap ediyor
Çünkü yuva kurulması gerekiyor sevdiğin biri olunca
Gerçek aşkı bulamadıkları ve sevileceklerini zannettikleri icin
Bende meraklıyım fakat bazı nedenlerden dolayı evliliği askıya aldım yapacak bir şey yok
Yaratılışı gereği diyebiliriz
#Hükümdar
Ben şahsen 21 yaşındayım ama hiç öylr bir hevesim olmadı
Merak ettiği şeyler olduğu için
Sadece merak yaniii
Kadınları bilmem ama sırf kız çocuğum olacak diye bile evlenebilirim
Çocuk yapıp, ömür boyu nafaka almak istedikleri için olabilir :D
meraklı değiller yalnız kalmaktan korkuyorlar
Evlilik Hayatın devamıdır
Evlenemeyen ler boktan bi hayat yaşıyoz🥲
Ney 🙄 kadınlar artık o kadar meraklı değil bence 😂
Kadınlar o kadar ilgi görüyorlar buna doymuyorlar çözemedim
İşi gücü yerinde ekonomik özgürlüğü olan kadınların neden evlenmek istediklerini hiç aklım almıyor tek bir neden olabilir yasal üreme 🤣
Evlilik insanın doğasında var. Yuva kurmak, aidiyet duygusu, mutlu olmak, annelik içgüdüsü, yanlız kalma korkusu, v. s. doğal sebeplerden olsa gerek 🤔
Bana meraklı olan denk gelmedi hiç bence yanlış düşünce kadınlar sadece guvenebilecegi herşeyi yasayabilecegi birini ister tabi para da ister kısacası ister de ister günün sonunda gene bı fazlasını ister...
ya evlenip birine bagli yasamak bana cok guzel geliyor mesela aksam eve geldiginde sarilmak cok iyi hissettiriyor sarılıp uyumak, gozlerinin içine bakmak, yalnız kalmak , onun cocugunu tasimak bence cok guzel umarim karşıma iyi biri çıkar
Bence Allahın rızasından çok toplumun ne dediğimi önemsedikleri ve bir erkeğe kancayı takmayı amaçladıkları için
Kadınlara rahat batar birde kadınlar erkeklere nazaran daha meraklı canlılar merak ediyorlar evlenince ne olacai diye. Birde annelik duygusu var kadınlar da.
Cinsellik için yalnız kalmamak için maddiyat için olabilir
Kadınlar erkeksiz yapamıyor. Bunu en feminist geçinen kadınlar da bile gördüm. Sevgili yapana kadar erkek düşmanı hepsi. Sonra erkek delisi oldukları ortaya çıkıyor
Erkekler kadınsız kadınlarda erkeksiz yapamam kural bu neden erkekler kadınsız yapamıyor gibi bir kelime kullandın iki taraf içinde normal bir durum neden evleniyorlar erkekler neden ilişki kuruyorlar kadınsız yapın😁
@snaçkır0 erkekler kadınsız daha mutlu
Ondan evleniyorlar zaten kalın kafa😂
Erkeğin dırdırını pisliğini temizleyen kadın aslında kadın mutlu olması lazım erkeksiz öyle bir lüksünüz bile yok emin ol💩
Fotoğraftaki kızın Evşenmeye zaten niyeti yok
Ortak kullanma Aracı
Herkes sekse meraklı. Evlilik, doya doya sekse izin veriyor ve kadını koruyor.
Türkiye şartlarında nikahsız yaşamaya karşı geliyorlar açıkçası nişanlımı seviyorum fakat zoraki evleniyoruz yoksa bir süre aynı evde de takılırdık, bir kısmı da ailelerinden kaçıyorlar işte
Ya her şey bittikten sonra senden ayrılırsa, sonuçta evliliğe bişeyler bırakmak lazım
evlilik kadınlar için sigorta gibi bir şey
nafaka, tazminat, kadının beyanı esastır, mehir vs vs bir sürü avantajı var neden meraklı olmasınlar
Meraklı degiliz düzgün bir ilik ve evlilik mutlu bir yuva erkekler kızları oynayıp attıgı için bizde ciddi düsündügümüz için erkeklerin gözünde evlilik meraklısı oluyoruz
Bakıyorlar baba artık para vermiyor ee is güç yok evden habire baski var hemen koca arıyorlar
Sadece kadınlar mı sizce birde neden yarı çıplak kişi resmi evlilikrte anlamadım
Anne olmak istiyorlar yoksa çekilecek sert değil Vallahi
Hadi ya başka bir şey yok mu
Ne alakası var ya kadınlar evliliğe meraklıymış kadına bu dünyada ya baba evi ya da koca evi tanındı kadın evliliğe meraklı falan değil
Marketi mi satın almak istersin yoksa reyondan bi ürün alıp geçip gitmek mi istersin? Market senin değilse geleni gideni çok olur kısacası.
Benden sana gelene
Karşılık verir misin lütfen
😊👍
Yuva kurmak çok güzel ama cinsellik durumu beni biraz soğutuyor ya
Cinsellik durumu derken ne demek istediniz
Özgür kadınlar sevmez baskıyla büyümüşler evliliği başarı özgürlük sanır ama evlenince hayatları biter çoğunun
Çünkü arkadaslarini kiskandirmak istiyor. Kadınlar çok fesat cok
Bir arkadaşını kıskandırmak için neden tüm hayatını yaksın?
Kız akli cidden farklı çalışıyor. 1 dk da olsa o zevki istiyor
Kız olmadan bu düşünceye ulaşman ne garip daha neler duyucsz erkekler sapık diye genelleme yapınca nasıl hopluyorsunuz Buda o genellemeden aferim arkadaşım devam😄
kadınları anlamak o kadar zor degil
Sevgilisi olupta bi an önce kavuşmak isteyenleri anlıyorumda yalnız olmasına ragmen evlilij için can atanları anlamam
aile baskısı olan kadın evlenmeye meraklıdır. aile evinde güzel hayatı olan mutlu olan ve özgür olan hic bir kadın evlenmek istemez.
şahsen hemen kendi ailemi kurup öyle yaşmayı tercih ederdim nasılolsa hergün sevdiğim insanla beraberim
Yok, ben değilim kimse yok ayrıca ekonomik şartları, adaletsizlik vs. sayabileceğim o kadar çok sebep varken ne evlenmesi
Artık mesele yuva kurmak değil sosyal medyada gördüklerinden etkileniyolar evlenmek istiyolar maksat millete evlilikle hava atmak
Herkes değil ailesinden sevgi görmeyen sürekli baskı altında olanlar hemde erkenden evleniyorlar
Bilmem tek esliliktense çok eşlilik daha güzel oysa😍🔥
Dimi
Para onlardan çıkmıyor nasıl olsa, kaybedecekleri bir şey yok
Ben hep mutlu bi ailem olsun istedim o yüzden istiyorum
sevilme ve değer görme ihtiyacı. hepsinde var hemen hemen işte
Bişey söylerdim de neyse