Genelleme yapmıyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Her kız elbette aynı değil. Ama bazı kadınlar çok bence evliliğe meraklı gibi. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Ben de anlamış değilim neden bazilari önüne gelen herkesle ciddi düşünüyor çok ilginç bu erkekte de var, kadinda da var. Asla ayrilmak istemediğin, her yere beraber gittigin, ömür boyu beraber yaşamak yaşlanmak istediğin biri yoksa ne bu evlilik arzusu? Sirf evde kalmışlar takımına katılmamak icin evlenmeye çalışıyorlar. Bir erkekle yasayacagi her iliski de kullanilan taraf pozisyonuna gecmekten korktukları icin oysa alt tarafı flört veya iliski isine geliyorsa istiyorsan olursun, istemiyorsan olmazsin bir erkeği kafesleme düşüncesi var mutlu yuva düşüncesi yok ki hic birinde...
neden cikiyoruz? evlilik degilse? bizim sunduklarimizdan faydalanmak isteyen siz degilmisiniz? kizlarin sizden kazanacagi birsey yok da anlamiyorlar bir anlasalar zaten bittiniz
kizlar evlilik hayalinizi vasat erkeklerin cikari icin inkar etmeyin. evlenmek Allahın emri. ama bu erkekler seni bu emirlere uymadan soymak istiyor. bazi kizlar da evlenmek isteyen kizları aşağlamış sen nesin acaba evlenmek istemeyen kiz? erkeklerin keyfi icin isteginden vaz gecmis ve kullan beni diyen ve aslinda diger kizlar gibi oldugunu yok sayan biri. bu seni ne yapiyor sanıyorsun çekicimi bence basit biri
Aşağılayanlarda da beyin diye bir şey yok ki. Ego tatmini yapıyorlar. Ayrıca 'sen nesin acaba evlenmek istemeyen kız?' Diyerek çok sikko bir cümle kullanmışsın, farkında değilsin. İstemeyen evlenmez, sanane? Sana bu kadar batan ne? Sizin gibi evlilik meraklıları da tarrak tarrak tarrak diye tuttururlar. Bunun için mi geldiniz bu dünyaya? Başka amacınız yok mu sizin?
Bazıları aile evinde kendini özgür göremediği veya istediği hayata sahip olmadığı için bazısı da gerçekten doğru insan olduğunu düşünüp kaçırmama isteği oluyor mesela ben 20 yaşıma yeni girdim akrabamız öncesinde ikimizinde aklında böyle birsey yoktu aileler istedi bizde görüştük ama. ben mantıklı karar vermek istedim kalben yaklaşmadım parası pulu var diye değil zaten durumları mükemmelliyette değil mutlu edebileceğini gerçekten aileme yakıştığını beni incitmeyecek birine benzettiğim için evet dedim boyumuz bir hayat şartlarımız farklı ama olmicak diye bişey yok hayırlısı geldi mi rabbim gönlünü de gözünude kör ediyor meraktan değil yani 😊
Neden mi toplumda kadın ve erkek eşit değil biz her önümüze gelen erkekle her şeyi yaşamıyoruz sözüm bazı kadınlara değil.. o yüzden her şey resmiyette olsun istiyoruz ki kullanilmayalim.
Hele bazıları varki evlenince bir kasılıyor nasada iş başı yapmış hele birde çocuk pırtlattıysa evrenin sırrını çözmüş astronot edasında yürüyor yolda kafa yukarda çene önde göğüsler kalçalar havada sanırsın dünyanın sahabı😅
Hayatta hiçbir amacı olmamış kadın en büyük başarısını bir kocaya ait olmak olarak görür, ve işte erik dalı oynarken altınlarını göstermek hayatta yaptığı en iyi şeydir. Gerçekten anlamıyorum, çalışın ayaklarınızın üzerinde durun, gelişin.
Bana nedense evliliğe meraklı erkekler denk geliyor. Habire evlilik muhabbetleri dönüyor ve bu olduğunda uzaklaşmak istiyorum ortamdan. O derece bunaltıcı.
O kadar haklisinki sebebi su evlerinde mutlu degiller ozgur degiller mesela ben bir kacis yolu evlilik asil sebebi bu bazilarida aska asik onlar salak ama
Tabii ki de her kadın evlenmek ister çünkü her kadının hayalini vardır bir evlilik gelinlik merakı her zaman yalnız yaşamak iyi değildir Çünkü belli bir ideallerini gerçekleştirmek isterler
En İyi Cevaplar