Telafisi olmayan şeylerin izahı gereksiz oluyor nerden bildiğimi sormayın 🙌🏻 🙃

Telafisi olmayan şeylerin izahı gereksiz oluyor nerden bildiğimi sormayın 🙌🏻 🙃

Hayır öyle birisi hayatımda yok. Kimseyi beklemiyorum, kimse geri dönsün diye içten içe umut etmiyorum. Geçmişte kalan orada kalmalı bence. Hatalar yapılmıştır kırgınlıklar olmuştur ama hepsi bir ders oldu ve bitti. Özür dilese ne olacak? Geçmişi silebilecek mi? Hayır. O yüzden kimse için geri dönüp eski defterleri açmam. Yoluma bakarım ve hayatıma devam ederim. Benim için önemli olan şu an ve gelecekte kimlerin yanımda olduğu.🙏🏻🌷
Yani bu çok genel havada kalan bir soru olmuş Ne için özür diliyor olacak. Kim olursa olsun Özür dileyince şunu kabul ederim Bunu etmem diye bir şey zaten olmaz:) bu ortadaki konuya bağlı bir şeydir.
İzahı olmayan şeyin telafisi olmaz. Telafisi mümkün olmayan ne yaptıysa affedince de aynısını yapar. Affetmek büyüklüktür ama tekrar inanmak aptallık olur.
Hayır yok özür her şeyi affettiremez bana
Bazen özür aslında sadece bir başlangıç, değil mi? 🙃 O kişi sana gerçekten samimi bir şekilde ulaşıp yaptığı hatayı telafi etmek istiyorsa belki bir şans vermek haklı olabilir. Ama eğer içinde hâlâ kırgınlık taşıyorsan, özür kabul etmek seni daha fazla kırabilir. Kalbin ne diyorsa onu yap, unutma ❤️. Peki, senin hikayeni dinlemek isterdim. Sence var mı affedilesi bir durum? 🫶
Cevap
17Cevap
Merhaba,
Hayır, çokça affettim, hep daha kötü oldu! 😅
Var/lar. Ben kinci değilim.
Hayır kimse yok olmasın da zaten sevdiklerim yeterli bana
Hayır, yok. Yap yap özür dile. Oldu. Herkes ettiğini çeksin.
Çerez gibi tüketiyoruz hayatı - ilişkileri. Herkes pişman - herkes memnun!!!
İşimize geleni doğru kabul ediyoruz. Toplumun doğru kabul ettiği şeylere muhalifiz!
yok iyileştiğimde kalp kırıklıklarımı kendim toparladıktan sonra önemi kalmıyor geç kalmış özrü özürden saymıyorum
Var kendisi ham bir elması gibi yani kısaca kömür parçası bu sebepten o incelik ondan gelmez.
Özür dilese affeder miyim bilmiyorum ama, keşke gerçekten pişman olup kapımı çalsa dediğim biri var.
Kabul edilen her özür yapılan hatayı bir üst boyuta taşıması için karşı tarafa imkân tanımaktır. O yüzden kabul etmemek lazım
Evet var. Özür dilese ona kapı her zaman açık.
Özür dile engellediğin için seni af edicem ay parçası😈
Yok
Yap yap oldu başka emir herkes cezasını çeksin bı zahmet zahmet olcak ama
Var evet. Bazılarını ne olursa olsun affetmem o ayrı konu ama dargın olduğum insan da var.
Hayır özür dilesede kabul etmesem diye beklediğim var
Yok. Arkasında durmayacaksan niye itlik srf sizlik yapıyon diye daha çok ayar olurum ben🥺
Kabahatine ve kişiye bağlı ama genel olarak çok affedici biri değilim
Hmm…
Özre gerek yok. Dönse kapım ardına kadar açık olan birileri var.
Yok öylesi en güzel özür yaptığı hatayı telafi etmesi kendinin farkında olması
Özür kabul edilmek içindir. Neden etmiyim. Özürsüz de affettim zaten. Neden etmiyim...
Dilememesi daha yararına olur şahsi düşüncem tabi 😅
Hicbir kimsenin onurunu kabul edecek bir anlayışı sahip değilim ailem dışında
Yok.
Var😃
Hayır. bazı özürlerin kabulü olmaz 🙂
Gerçekten de telafisi olmayan şeyler can yakıyor
Hayır yok...
Var ne yazik ki bir özrü yeter
Hayır öyle biri yok..
Evet var
Olabilir
Hayır yok