Gerektiği yerde karşıdaki kişiye özür dileyen biri misin?

Gerektiği yerde karşıdaki kişiye özür dileyen biri misin?

Evet özür dilemem gerekiyorsa dilerim ama önce haklılığını görmem lazım, yok öyle yargılamak sonra özür beklemek. Kendini haklı gören insanlar çok, bende onlara istediklerini vermeme konusunda iyiyim
İnsan yeri geldiğinde özür dilemesini hatasını bilecek, bunu bilmeyen insan bana göre bencil düşüncesiz bir insandır özür dilemek bir erdemdir nasıl haklı olunca sonuna kadar kendini savunuyor isen hata isleyince de bilip insan gibi özrünü dilemeyi bilmeli insanlar 😊
Haklısın abla valla aynen öyle :) çok bencil arkadaşım vardı geçmişte hepsini silip attım bir kalemde :)
Özür dilemeyi gerektirecek hareket ve davranışlardan uzak durmak en iyisi tabi ki. Ama eğer bir hatam olur ve özür gerektiren bir olayın içinde bulunursam paşa paşa da özür dilerim. Gönül almasını bilirim.
Hatam var ise ya uzaklaşırım ya da özür dilerim. Yüzüm olmaz
Aynen abim :)
Cevap
14Cevap
Hatalı olduğumu düşündüğüm anda özür dilemekten çekinmem. Gurur yapmam bunu. Hatanı kabul edebilmek güzel bir erdem bence.
Her zaman..
Haksızsam, hiç tereddüt etmedim..
Özür dilememi gerektirecek çok az davranışım olur. Olduğunda da dilerim tabiki.
Özür dilenecek bir şey yaptıysam dilerim özürümü tabii
Gerektiğinde özrümü dilerim fakat sanki ayıp bir şey diyor muşum gibi demeye utanıyorum.
Özür dilemek erdemliktir tabi bu haklı olduğum konuda Özür dilemem
Haklı veya haksız olma durumuna bakmak lazım. Özür dilenecek bisey yaptıysam dilerim. Bu beni küçültmez.
Özür ve teşekkür cümleleri kullanırım bazılarının aksine. Ben bunları haklı olduğum yerde kullanırım.
valla evliysen haklı bile olsan özür diliyorsun mecburen o yüzden evet :D
Evet haksızsın dilerim tabi..
Haksızsam
Özür dilemesini bilmeyen insan,,,,
Hatam varsa herkesten özür diliyorum kız arkadaşım merk ettiğimden saçma sapan görüş paylaşıyorum maksadımda kötü birsey yok sadece kız arkadaşım fake hesaplardan beni işletiyor sanıyorum qma halen öyle sanıyorum öyle degilsede herkesten özür diliyorum attı beni buraya beyin cimlastik yapıyor benimle her neyse öyleyse hakkımı helal etmiyorum öyle değilse ozrumu diledim af ola herkesten iyi günler dilerim herkese saygılar ,,,
evet ki bence herkes boyle olmalı
evet dilerim
Evet, gerekirse özür dilerim.
Haksızsam tereddüt etmeden özür dilerim.
Dilerim.
Özür dilemek erdemliktir.
Yetine göre özür dilerim
Evet
Evet. Gurur yapmam gereken yerde
Elbette..
Evet bilirim
bilirizzz
özür dilerim.
Evet
Evet dilerim 🙂
Tabii ki. Hatalıysam dilerim