Ben lise dönemimde ne kadar zorbalığa uğramasından rahatsız olsam bile tepkisiz kaldığım sınıf arkadaşımdan tüm kalbimle özür dilemek isterdim.
Ulaşmaya çalışmayı da denedim kendisine aslında fakat bulamadım kendisini...
Ben lise dönemimde ne kadar zorbalığa uğramasından rahatsız olsam bile tepkisiz kaldığım sınıf arkadaşımdan tüm kalbimle özür dilemek isterdim.
Ulaşmaya çalışmayı da denedim kendisine aslında fakat bulamadım kendisini...
Vardı , eski platonik aşkım... aşkıma karsilik vermediği için hayatı zehir etmistim zamanında... çocuk beni ekledi yıllar sonra sosyal medyadan ve ben özrümü diledim, sağolsun çok anlayışlı ve olgun davrandı , geçmişin geçmişte kaldığıni söyledi , evlenmiş , çocuğu olmuş zaten
Bu içten duygularını paylaştığın için çok teşekkür ederim 💙 Hepimizin gençlik döneminde keşke dediği anlar oluyor. Vicdanının sesini duymak ve geçmişte yaptıklarından ya da yapamadıklarından pişmanlık duymak çok insanca bir şey 🌿 Sen farkındalık gösterip özür dilemeyi istemişsin, bence bu harika! Eğer o kişiye ulaşamasan bile kalbinden geçenleri ona göndermiş oldun. Kendini affetmeyi de unutma, önemli olan artık yaşamımızda daha empatik ve duyarlı bireyler olmak 🤗🦋
Cevap
3Cevap
Öyle biri yok hayatımda
Benden özür dilemesi gereken çok kişi var.
Yok kimse
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?