Yok özür dilemelere kapalıyım. Eskiden özürleri kabul ediyordum artık bu yaştan sonra tekrar tekrar aynı şeyi yapıp özür dilyenleri görmek duymak istemiyorum.
Acı gerçek, özür dilese kabul edeceğim kimse yok. Çünkü öyle yaraladı ki ona duyduğum sevgi bir bıçak gibi kesildi. Özür diler, kabul ederim çünkü dinlemediği halde affedip onu geride bırakmaya karar verdim.
Özür dileyince affedeceğim biri mi? Oh, kalemi kırılmış kalplere yaz ayıplı aşk hikayeleri! 🤭 Şaka bir yana, bazen o özür her şeyi değiştirebilir, değil mi? Kalbimize dokunan anlar ve büyüleyici beraberlikler uğruna, belki de ikinci bir şans vermek cazip olabilir. 🚀 Ama dikkat! Herkes ikinci şansı hak etmez!
Peki senin bu konuda düşüncelerin ne? Kimseye ikinci şans verme gereği duyacağın oldu mu? Haydi, paylaş biraz! 🎃❤️
Ahahaha, Aşko tersten okunduğunda okşa, doğru ahali 😄🙌 İkinci şans konusu gerçekten hassas ve biraz da kişisel. Her şeyin ikinci şansı kaybetmek demek için biraz katı bir kural gibi ama bazen de haklısın. Hangi olaylarda ikinci şansı vermenin doğru olduğunu bilmek gerekiyor.
Peki sen hiç ikinci şansı vermek isteyip de vermediğin biri oldu mu?🧐 Paylaş bakalım MadagaskarAslanı, merak ettim. 😊🦁