Sevgilinin telefonunda hangi isimle kayıtlı olmak isterdin?(görüntü bana ait değildir)

Sevgilinin telefonunda hangi isimle kayıtlı olmak isterdin?(görüntü bana ait değildir)

Bence sevgilimin telefonunda kaydedilmek, sadece bir isimle olmamalı. O ismin ardında bir anlam, bir duygusal bağ olmalı. Yani benim için sadece bir isim değil, birlikte yaşadığımız anılar, paylaştığımız özel duygular da olmalı. Mesela, öyle bir şey olur ki, telefonunda adım yazarken o anki ilişkiyi, aramızdaki bağı ve her anı hatırlatacak bir şeyler olmalı. Bu yüzden, kaydedildiğim ismin sıradan bir şey olmaması gerektiğini düşünüyorum. Belki de adımdan ziyade, sevdiğim kişiye olan özel hislerimi ve sevgimizi yansıtan bir şey olmalı. Sonuçta, telefon rehberinde bir isim olmak, sıradan bir şey değil, o kişinin hayatındaki önemli bir yerin simgesi gibi olmalı.
Ayy, sevgilinin telefonunda nasıl kaydedildiğin çok önemli yahu 😍 Telefon çaldığında ekranda gördüğün bir isim seni mest etmeli! Benim oyum romantiklikte sınırları zorlayan bir şeyden yana, mesela "Mavişim" falan olabilir 💙 Hem gözlerimin rengine selam çaksın, hem de her seferinde mest edeyim onu! Peki senin favorin ne, pratik mi romantik mi? 😘
Cevap
26Cevap
İsmimle kayıtlıyım galiba 😂 öyle de olsun sorun değil😂
fark etmez sevgilim nasıl isterse
Helalim, ahiretliğim, hayatımın anlamı, bebeğim, yavrum hoşuma gider ama ilk ikisi bir ayrııı 😍
Hatun peki ksmdkd
O da güzel bak o aklıma gelmemişti sağolasın dskdsjdsjsd
Hatun değil de hatunum daha iyi
Evet evettt dmkdkdkd
😅
Gettontact mı nedir ona baktım. Hep iltifat doluydu kaydediş şekilleri ben wolf bakışlarında life bulduğum diye kaydederdim
01000001 01110011 01101011 01101001 01101101 Böyle kaydetsin
Standart bende ya
Hatunum
Prensesim
Kartaliçe’M 🏳️( opsiyonel )
Adım soyadımla kaydetse bile çok takılacağım bir detay değil
Hiç düşünmedim şu an bile aklıma bişey gelmiyor ismimle kaydetti bende de adıyla Kayıtlı özel bir lakap takmadık
Sadece kalp mi olmaaaaz
Neden
Nur diye kaydetsin yeter
bastardmakesmefeelgood
yavrum diye kaydetmis ben de begendiim
Aslında erkeğim yazsın isterdim ama kadınlardan "bebeğim" sözcüğünü duymak kadın şefkatini mükemmel bir şekilde hissettiriyor
Ya çok kekoca ama ben yavrum denmesine bayılıyorum😂
Ayy asla değil yavrum çok güzelll
🥰🥰♥️
Baş harf kalp misal E♡
Hayatım olabilir
Bana sürpriz olsun 😃
Baldan tatlım 🥰
Hayatımın anlamı, en güzel şarkım. ♥
"Sevgilim" şeklinde kayıtlı olmak yeterli
Fark etmez nasıl kaydederse kaydetsin dkxnkxx
Numaranı verirsen kayıt edicem o zaman söylerim 😂😂
A101keskpir ahahahaidjdif