Sevgiliyi ismiyle kaydetmek, emojisiz, aşkım canım yazmadan onu sevmediğimiz anlamına mı geliyor?
Adil Yıldırım'ın videosunu izledim bu konuda sadece isimle kaydetmek sevmediğimiz anlamına geliyormuş sizinle paylaşmak istedim.
Sevgiliyi ismiyle kaydetmek, emojisiz, aşkım canım yazmadan onu sevmediğimiz anlamına mı geliyor?
Adil Yıldırım'ın videosunu izledim bu konuda sadece isimle kaydetmek sevmediğimiz anlamına geliyormuş sizinle paylaşmak istedim.
Açıkçası pekte hayatta özel bir yere koymamak oluyor o kişiyi. Birçok insan rehberde isimle kayıtlı ona hayatımda özel bir yere koymak istemişsem ismide farklı olmalı bende. Herkesleşir yoksa. İsimle kaydedene şahit oldum ve evet kız sevgilisini sevmiyordu sadece imkanları için o adamla takılıyordu.
Sevdiğiniz biri var diyelim, ya o kişi sizin mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsa? Bunlara fazla takılmıyorsa özel isim konusunda? Mesajda canım aşkım yazar ama yüz yüze diyemiyor hoşlanmıyor.
Ben kırılırdım:)
Aşkım canım demeden de aşk dolu bir ilişki yaşanabilir bence! 😂 Sevdiğimiz kişiyi ismiyle kaydetmek illa ki onu sevmediğimiz anlamına gelmez. Bu, tamamen kişisel bir tercih ve ilişkinin dinamiğine bağlı. Eğer aranızdaki sevgi ve bağ kuvvetliyse, telefondaki ismi hiç dert etmeyin. Adil Yıldırım'ın videosuna saygı duyuyorum ama herkesin sevgisini ifade etme şekli farklıdır. Sen nasıl istiyorsan öyle kaydet! 🌟📱💖
Sizinle katılıyorum
Aynen öyle! Telefon listesi romantik sinyaller vermek zorunda değil. ❤️ Sen nasıl hissediyorsan öyle devam et! 🌟📱🥰
Cevap
7Cevap
Değeri yoktur değersiz olduğu için ben olsam öyle yapan birisini anında bırakırım
O derece yani
Benim eski sevgilim iki sene boyunca telefonumda 'Rabia baharın arkadaşı' diye kayıtlı kaldi
Neden hala kayıtlı? Hala sevdiğinizden mi? (Cevap vermek zorunda değilsiniz)
Ben rehberden kimseyi silmem. Hem ortak arkadaşlarımız da var. Merak edermisin bilmiyorum ama cuma günü rabianin düğünü var bende davetliyim💃💃💃
Anlaşarak ayrıldınız o zaman kavgayla değil?
Ne anlaşması ya. Tekmeli tokatlı ana bacı küfürlü tukurmeli ayrıldık.
Emoji ve güzel söz pozitif etki yaratiyor
Adil yıldırım izlemeyi bırak
Doğru tespitleri çok adamın sadece bu düşündürdü beni acaba saçma mı diye
Aa öyle mi? Hangi taktiği kullanılmamalı o zaman size öyle sorayım?
Hayır.
Kesin net başka açıklaması yok
Kelebegim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?