Kocamın beni aldattığından şüpheleniyorum telefon kayıtlarına geçmişe dönük ulaşabilir miyiz?

Eşim öğretmen bir kızla mesajlarını gördüm kız mesajlarda hocam diye hitap ediyor ama silinen mesajlarda var. Mesela haftaya geliyor musun diyor eşime eşimde hayır diyor. Sorduğumda çalışma programı için yazdığını söylüyor ama inanmıyorum. Eşim önce dershane sahibiyle sevgili diyor adamı arıyor ama adam öyle bi şey yok diyor sonra ben isimleri karıştırmışım başka kişiymiş diyor vs vs konuştukça karıştırıyor batırıyor. Ama bana kanıt lazım ben kanıta nasıl ulaşacağım var mı yardımcı olabilecek biri küçük bir oğlum var hiç iyi değilim ailemden uzakta yaşıyorum evden gidemiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Atletinde fondoten lekesi gibi bir leke vardı o saç boyasıdır dedi ve geçiştirdi ama fondoten lekesi bariz belli. Ama hala o yoruldum diyor ya beni ikna etme çabasında bile değil inandırmaya çalışmıyor tek dediği yoruldum. Boşanalım dedi tamam dedim hemen başlat işlemleri onuda yapmadı bi pislik var bu işte. O bahsettiğim kızı arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama içimde bi yerde ya yanılıyosam diye bi ihtimal düşünüyorum :(
Kocamın beni aldattığından şüpheleniyorum telefon kayıtlarına geçmişe dönük ulaşabilir miyiz?