bana mükemmel bi koca bir eş iyi baba hep böyleydi on beş yıldır halende böyle.
ama bu telefon hat niçin olabilir?
para yönünden sıkıntımızda yok. hem benim annem babam verir para bize varlıklılar. hem de ben devlette memurum. eşimse genelde çalışmaz buna da gerekte pek yok. ben bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum bi eli yağda bi balda diyeyim lüks içinde. fakat neden para elde etmeye uğraşıyor anlayamadım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boş vakti olan ve geçim derdi de olmayan adam her şeyi yapar. Bu ikisi tehlikeli bir bileşimdir.
sizce napıyor olabilir?
Aldatıyordur
emin misin?
Neden gizli hattı olsun ki
Arpasi fazla gelmiş
kötü şeyler mi yapıyor cidden
Gel deyim
Nasıl para elde ediyor ki telefonla
telefonla elde etmiyor. cep telefonu hattı var benden gizli. birde para elde etmeye çabalıyor.
Troll değilsin dimi bu anlattıkların gerçek
gerçekkkkkkkkkkkk
Çok enteresan geldi bir kadın böyle bir erkeği kabullenmesi
neden niçin açar mısın biraz fikirlerini. kötü mü düşünmeliyim
Erkeğin doğasına ters bir durum kocanın içinde olduğu şartlar
nasıl yani yarımyamalak deme. ne iş çeviriyor bu adam erkek kafasınca söyle. çatlıcam burada
Kadının erkeğe bu kadar iyi şartlar sağlaması erkekte farklı düşüncelere yol açar ona mecbur olduğunu düşünür ne yapsam beni bırakamaz gibi aşırı özgüvenli düşüncelere sevk eder ama tabi bu durum herkes için geçerli değil
Açık açık konuş gizlediği numarayı kontrol et ciddi ciddi sor
Kötü bişeyler yapıyomuş gibi davranma ve düşünme kızıp üzüleceğin şeyler olmayabilir
hımm. peki bu para elde etmeye çalışması ve gizli telefon hattının olmasına ne diyorsun? ne işler çeviriyor?
Senden mi para elde etmeye çalışıyo başka birisinden mi
başkalarından benden değil. hep bana karımın parasına karışmam der karışmaz da.
Ona sağladığın rahata alışmış şimdi çalışmak zor geliyo olabilir senin paranada karışmıyo bu sana saygı duyduğu ve sevdiği anlamına gelir ama maddi yönden tamamen sana bağlı kalmakta istemiyo bu şekilde gelir elde etmeye çalışıyor
Sana gösterdiği duyguları samimi hissediyosan sıkıntı yok
samimi. fakat bana maddi yönden bağlı kalmamayı istememesinde bir art niyet olabilir mi. başka bi kadın mı var başka kadınlarla para mı yedirmek eğlenmek mi amacı.
Hiç sanmam öyle olsaydı senden para koparıp başka kadınlarla yerdi, uğraşıp edip para kazanacak sonra o parayı başka kadınlarla yiyecek hic mantıklı değil
işte kazanma düzeneği uğraşıp etme alın teri değil. çirkin ötesi kazanma düzeneği. ayrıntısını sorma yazamam.
Dediğim gibi rahata alışmış normal çalışmak çok zor gelir ona
çirkin kazanma düzeneğine ihtiyacı yok. çok para kazanıp bana tekme mi vurmak istiyor belki de beni gizli hattıyla aldatıyor.
Bunu öğrenmenin en iyi yolu eşinle konuşman ve gizli hattını kontrol etmen
o da bana seni aldatıyorum diyecekti? gizli hattında kadın çıkarsa her şey bu kadın için midir?
Benden buraya kadar
Kebdini eksik hissediyordur
nasıl yani
Tepene cikarmissin
nasıl yani nasıl :(
Ya erkeğin Bi sorumluluğu olmali, sen adamı rahat ettirecem diye her şeyi önüne sermissin, dua et de para için olsun o hat, sevgilisi için olmuş olmasin
para olayı farklı para elde etmeye çalışıyor. hat olayı ise ayrı gizli bi iişi. hattan elde etmiyor parayı.
sana ilgisi arzusu nasl