Memurum maaşımın yarısından fazlasıyla telefon aldım.
Kocamın maaşı benimkinin yarısı..
Telefon almadan önce alabilir miyim diye sorup izin almıştım tamam al demişti.. şimdi bağırıyor neden aldın borcum var biliyorsun diye..
Önceden izin almama rağmen bağırıyor ne yapmalıyım.. bu arada deterjan bile alsam izin alıp öyle alıyorum onun hayır dediği hiçbir şeyi alamıyorum izinsiz küçücük bir şey alsam bile dünyayı basıma yıkıyor ne yapmalıyım
Kocamın maaşı benimkinin yarısı..
Telefon almadan önce alabilir miyim diye sorup izin almıştım tamam al demişti.. şimdi bağırıyor neden aldın borcum var biliyorsun diye..
Önceden izin almama rağmen bağırıyor ne yapmalıyım.. bu arada deterjan bile alsam izin alıp öyle alıyorum onun hayır dediği hiçbir şeyi alamıyorum izinsiz küçücük bir şey alsam bile dünyayı basıma yıkıyor ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kiskanclik eziklik rahatsiz olma gibi bir durum olmustur. sen haklisin ama buyukluk gosterip alttan al. o da sana haksiz yere yuklendigini anlayip pisman olacaktir
Pardon? Senin paran o... evet borcu olabilir ama aynı zamanda da istediğin gibi harcayabilirsin. Bir şey yaparken izin almana gerek yok. Bunu yapmayı ya da almayı düşünüyorum sen ne dersin gibisinden görüşünü alabilirsin
Her seferinde bağırıp çağırıyor my bilmiyorum ama parayı alın terinle kazanan sensin o değil. Hep böyleyse böyle bir ömür geçmez benden söylemesi... sanırım maddi anlamda seni sömürüyor... ya da bilemezsin belki borcu olduğuçin öyle davranıyordur. Borcu olmasa böyle davranmaz
Yazdığını okudum boşa gitsin awq böyle bir erkekle ömür mü geçer... her seferinde sana bağırsın çağırsın oldu başka
İşte bu yüzden erkek her zaman kadindan daha fazla kazanmalı su hayatta.
Kocan belliki stresli zor zamanlar geçiriyor. Onun sorunu seninle değildir
Biz d3nk gelemedik izin almayı bırak soran kadına bu adam ne ister daha yani
Sen kendi paranı harciyoken niye izoin aliyonki
Sormadan alınca bağırıyor
Eger o sana tamam dediyse simdi bisey diyemez tabi bu telefonu alman sizi zora sokacakmi bu ay ona gore
İzin ne Alaçam sen kazaniyosun ne ukala insanlar var
Statü farkının sonuçları… başka bişey demiyorum
Kesinlikle katılıyorum. Statü+ eşlerin vizyonu...
Öyle kocanın mk kusura bakma
Çocuğunuz var mı?