Kocamın telefonunda yazışmalarını yakaladım?

7 yıllık evliyim çocuk var. Gece saat 2:30 da telefon kurcalıyordum birine mesaj attım kocamın telefonu bipledi mesaj bildirim sesi geldi. Dedim ona mı attımki? Telefonuna baktım yukarıdan 3 ayrı kadından mesaj vardı şifresini bilmiyodum parmağını okuttum ama açılmadı 1 saat falan üstten baktım sonra aklıma bi sembol şekli geldi yapar yapmaz telefon açıldı Instagram vatsap hepsine girdim en az 7 kadınla aktif yazışma vardı bazılarıyla buluşma planları öpmeli ısırmalı planalr yapılmış flörtöz konuşmalar görüntülü aramalar ses kayıtları iltifatlar fotoğraflar her şey vardı ben evde tek yaşıyorum demiş 25 yaşındaymış güya (30 yaşında) 18 den tu 40 yaşına kadar kızlarla yazışıyormuş. Uyandırdım gözübü açar açmaz yazışmayı yüzüne tuttum dehşetle telefona bakıp hemen elimden alıp kapattı inkar etti dedim hepsini okudum sonra özür diledi çok üzgüb gördüm dedim üzülme bu hale gelmeni istemiyorum kalbim sıkışıyor dedi tamam buna gerek yok kendine dikkat et ama af yok o başka konu dedim. Zangır zangır titriyordum üşüyor musun? Dedi hayır dedim. Kavga çıkarmadım çıkıp işe gidiyordu çayını iç öyle git dedim yok içemem çok fena oldum hepsini silicem bu dünyada en son isteğeceğim şey o mesajları görmendi dedi dedim yo silme yazış devam et artık bi anlamı yok. Sizce ben şimdi napayım?
Kocamın telefonunda yazışmalarını yakaladım?