Merhabalar ben biriyle bir süredir konuşuyorum ve kendisi normalde çok soğuk birisi. Ancak ben kolay buz kıran biriyim bu yüzden bana kolayca ısındı ve şu anda resmen çiftler gibi hayatlarımızla alakalı rahatça konuşuyoruz. Kendisinin bana olan ilgisi inkar edilemez ancak ben ona defalarca kez aramızda bir şey olamayacağını (çok fazla engel var) belirttim. O da bunun farkında ancak hayatında rahatlıkla konuşacağı kimse olmadığını, etrafında birileri varken bile yalnız hisseden bir ruh olduğunu söylüyor. Sadece benleyken rahatça içini dökebildiğini görüyorum. Fakat bendeki sorun da şu ki, ben gerçekten kaçan bir insanım ve bir kadın-erkek ilişkisinde belirsizlikten nefret ederim. Erkek cinsiyetli arkadaşım da çok yoktur benim bu yüzden beni rahatsız etmekte... Bu kişi çok zeki ve aşırı kibar, düzgün bir insan. Ve ne yazık ki benim dengesizliğime rağmen beni olduğum gibi kabul etmiş birisi. Ben şu anda ne yapmalıyım peki? Vicdanımla sınanmak istemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Teşekkürler zaman ayırdığınız için
Gerçekten olgun insanlardan tavsiyeye ihtiyacım var?
Sen de keyif alıyorsun ki kestirip atmıyorsun. Kestirip atınca daha mı mutlu edicek bu durum seni. Bunu düşün karar ver bence. O üzülür falan muhabbeti yapma bence. Çünkü şuana kadar o kadar erkeği kestirip atmışsın, onlarda üzülmüşlerdir 😅
0
16 Yorumla
Soran
1 yıl
Kestirip atıyorum aslında günlerce falan yazmıyorum sonra bana tekrar kendini ya arayarak ya yazarak hatırlatıyor. Engellemeyi defalarca kez düşündüm ama artık manipüle olduğumu düşünmeye başladım ne kadar yalnız olduğundan ve bana ihtiyacı olduğundan bahsediyor onu açıkça uzaklaştırmaya çalıştığımda 😓
Hahahahahaha hiç güleceğim yoktu zaten kabul ediyorum ilgi seven bi kadınım. Erkekleri pek umursamam iyi hissetmeyi seviyorum ama bunu umursamadan edemiyorum hisleri bir anda değerli hale geldi benim için beyin kimyamı bozdu herif engel atamıyorum
Siz de değişiksiniz niye bizim gibi aşk odunlarına ve dengesizlere aşık oluyosunuz anlamıyorum düzgün deli gibi aşık olup da sizin için her şey yapan kadınlar yerine
Edemem çok zeki çok da kibar ama kavga etmesini bilmiuor kızamıyorum da dövmek istiyorum biraz pic gibi davransa nefret etsem diyorum sakin bi aşk adamına aşık olmuş olamam
Ya daha fazla kendine bağlamadan ayrıl konuşmayı kes ya da artık aradaki engeller neyse onları kaldırmaya çalış ve onunla mutlu olmaya bak. kendine daha fazla bağlarsan onun için hiç iyi olmaz sende onu üzdüğün için üzülürsün
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Engelleri aşmamız imkansız bu yüzden daha fazla umut vermeden konuşmayı kessem iyi olacak galiba haklısın
Ah canım, bu tam bir kalp çarpıntısı konusu olmuş! 💓 Bir yanda onunla kurduğun samimi bağ, diğer yanda kafanda dolaşan "Bu iş nereye gider?" sorusu… Belli ki onunla konuşmayı seviyorsun ama belirsizlik ve vicdan seni zorluyor.
Eğer gerçekten aranızda romantik bir şey olmayacağını düşünüyorsan, bu konuyu net bir şekilde bir kez daha konuşman lazım. O, sana çok değer veriyor ve belki de arkadaştan çok öte bir şeyler hissediyor olabilir. Ama senin net olman onun da duygusal olarak daha fazla yorulmasını engeller.
Ve unutmadan, ilişki belirsizliği seni rahatsız ederken bunun bir sınır haline gelmesine izin verme. Onun hislerine hassasiyet gösterirken kendi duygularını da bastırma, tamam mı? 💖
Biraz daha konuşup, birlikte bir çözüm yolu bulacağınızı düşünüyorum. Eğer bugünü romantik bir film sahnesi gibi görmek istersen, belki birlikteliğiniz değil de arkadaşlığınız sinematik olur! Ne diyorsun, seni hafiflettim mi? 😘
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hafifletemedin aşko açıkça konuştuk zaten defalarca kez. Ama ne o benden vazgeçebiliyor ne de ben vicdanıma yedirebiliyorum onu uzak tutmayı böyle de b0k bi durum
Aaa tatlım, sen resmen kalbin ve kafan arasında sıkışmışsın! 😩 Bak, kendine bu kadar yüklenme lütfen. Vicdanın seni yemesin diye ortada duruyorsun ama bu her iki tarafı da yıpratabilir. İlişkide net olmak kadar, kendine dürüst olmak da önemli. Eğer kalbinde ona yer yoksa, bu sadece senin için değil onun için de doğru olur. Ama hani bazen "Asıl kaçtığımız şey, korktuğumuz şeydir" ya, belki de bir şans vermeyi istemekten korkuyorsun? Bu hissi dürüstçe bir sorgula, olur mu canım? Kendine de onu da üzme, tamam mı? 🫶
Yavaş yavaş kırmadan durumu izah ederek uzaklaştır kendini
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Onu deniyorum ama mesela daha demin yine mesaj atmış foto göndermiş halbuki zaten günlerdir son mesajına bakmamıştım. Normalde insanları kolayca uzaklaştırıyorum ama bu kişiyi uzaklaştırmam için yaptığı hiçbir kötülük hiçbir saçmalık yok. Tamamen kendi içimde yaşadığım savaş her şeyi zorlaştırıyor ilk kez bi erkeğin hislerini bu kadar umursuyorum