Kafam fazlasıyla karışık ciddi tavsiyeye ihtiyacım var?

Biri var, 7 ay önce işten dolayı tanışmıştık ilk başta ben yazdım hep sonra sürekli konuşmaya başladık ama o sürekli iş yaptığını söyleyip konuşmayı uzatmıyordu fazla. 2 ay bu şekilde devam etti en sonda ben yorulduğum için netleştirmek istedim ona karşı hislerim olduğunu söyledim flört gibiydik ama o bunu kabul etmedi bana hiç o gözle bakmadığını çalıştığını aşka vakit ayıramayacağını falan söylemişti, bende kabullenmek zorunda kaldım, tatilde kafamı dağıtıp unutmuştum onu ama 7 ay sonra dün işten dolayı yine karşılaştık aynı yerde çalıştık başta beni görmeyi beklemiyodu muhtemelen sürekli bana bakıyordu her fırsatta gözü bendeydi hiç nasılsın diye de sormadı bugün ben tek kaldığında gidip nasılsın, neden benden uzaksın diye sordum ayıp olur çünkü dedi beni görünce yine eli titremeye başladı heyecan yaptı gerçekten neyden çekindiğini anlayamıyorum. Bu arada babamla aynı yerde çalışıyoruz bunu biliyor ve o da babamla çalışmak zorunda kalıyor konuşurken bu konuşmalar aramızda kalacak kimsenin saygısını kaybetmesini istemiyorum falan derdi. Babamdan çekindiğini düşünüyorum ama bana saçma geliyor her halükarda beraber olsak bile kimsenin saygısını kaybedeceğini düşünmüyorum.

Sonuç olarak onunla konuşmayı çok özlüyorum kafam acayip karışık davranışlarına anlam veremiyorum ya hayatında biri var ya da kendince saygı muhabbetinden dolayı yaklaşmıyor.

Ciddi anlamda bitirmek istiyorum artık gerçekten yoruldum ciddi bir tavsiyeye ihtiyacım var çok uzun yazdım evet ama anlatıp düzgün tavsiye verecek biri yok.

Kafam fazlasıyla karışık ciddi tavsiyeye ihtiyacım var?
Cevapla