Bana yardimci olabilirmisiniz? olgun dusunce yapisinda olan insanlardan tavsiyeye ihtiyacım var? daha gercekci yasamam icin?

20 yaşındayim üniversitede okuyorum (2sene kaldim ama birdaha kalmicam)

Hep ailevi sorunlarla yaşadım ve bu beni kendi kimliğimi erkeksi hisetmeme neden oluyor ben bu konuda ne yapabilirim?

Annem özellikle psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum babamdan boşandı (babamın da hataları var tabi) başkasıyla evlendi ondan da boşandı babama saygısı yoktu bize de yok evin içinde hep çıplak gezebiliyordu kadin bu onun umrunda değildi bosanmadan önce yanlış arkadaş çevresine girdi ve bunu biz de goruyorduk ve sonra boşandı 2. evliligini yapti bunlar hepsi bende travma yaratmış şu an üzülmüyorum o zamanlar 13 17 yaşlarım vardı diye çok kötü hisediyordum.

ailem böyle diye ve üstelik baskı da yaptıklarından sosyal olamadım inek bir öğrenci oldum daha sonra uniye geçtim 2. senesinde

1 2 senelik sanaldan konuşup sevdiğim biri oldu ama bulusamadan ayrıldım ayrı kaldığımız süreyi saymazsak 6 ay oldu konuşmamız toplam

Daha gerçek olmak gerçek hayatı yaşamak ve aynı zamanda da feminen kalmam için ne yapmalıyım ben (amacım erkekleri etkileyip ilgi odağı olmak değil aynı zamanda güçlü ve yalnız feminist kadın da olmak istemiyorum)

Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben ilişki yapmaktan kacmamin bir nedenim daha var kimle istiyorsam annem kendini o kişiye begendirmeye çalışıyor ve bunu bana kiz kardeşim ve annemin teyzesi de demişti bizi uyarmıştı demekki bitek ben değilim bunu farkeden
Bana yardimci olabilirmisiniz? olgun dusunce yapisinda olan insanlardan tavsiyeye ihtiyacım var? daha gercekci yasamam icin?