İyi geceler sabah erkenden kalkıp uykusu hala olmayan benn🙄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi geceler sabah erkenden kalkıp uykusu hala olmayan benn🙄

Evet, eskiden birkaç kez güzel bakan oldu, aslında o anlar insanın ruhunu biraz daha yükseltiyor. Ama zamanla insan daha az dikkat etmeye başlıyor, çünkü gerçekten önemli olan şeylerin o anlık bakışlardan daha farklı olduğunun farkına varıyorsun. O bakışlar güzel olabilir, ama insanın içinde güven, anlayış ve samimiyet arayışı daha değerli hale geliyor. Yani, o bakışlar geçici olsa da, geriye kalan duygular insanın içinde iz bırakıyor.
şunlara bak görev sırasında neredeyse yiyişecekler :D hayır maalesef bana güzel bakan olmadı hatta bakan bile olmadı.. ama sokak da ki canlıları sevdiğim de kediler köpekler bana bakıyor güzelce onlar yeterlidir bana.. :)
😃😃🙊
:D 🙈
Ben Her Zaman Çok Güzel bakarım Bak bana inanmayacağını biliyorum Valla bak Bak Valla dedim sor @r_engarenkyollar sor o bilir benim güzel bir kadın görünce nasıl bakacağımı
Haha bilmiyorum ki nasıl bakarsın ki 😂
@r_engarenkyollar Yow Allah Güzel yaratmış şimdi bakmadan nasıl söylenir ki yani Güzel diye güzel güzel bakıyorum yani "Ya keşke bir tadına da baksaydım demiyorum bak Allah için töbe"
Haha 😂 iyi bari
@r_engarenkyollar Hadi erkeğim Öküz gibi bakıyor da olayım Yow kadınların hepsi bakmayan kadın yok bakmak da öyle böyle değil sorsan tomografi sonucu verir resmen... Eşimi bile ben uyarırım yeter yeter kızı gözünle öldüreceksin... "yok saçmalama öyle bakmıyorum... iş arkadaşları ile oturuyoruz bak aynen konu şöyle oluyor Bayan arkadaş: " Oha... karı resmen yakıp yıkıyor yaa... kız sen kadının kullandığı kokuyu tanıyor musun... " bakmışlar bir de koklamışlar.
Kadınlar erkeklerden daha çok bakıyorlar
Aynen öyle 👍😂😂
Oldu aramız bozuktu hala melül melül bakardı onun hemcisleri havaya giriyordu bi tripler kitlenmeler sert durmaya çalışmalar falan otiksik oe lar ya ghvgbgbg neyse o öyle değildi bu hoşuma gitmişti kızgın kırgın olabilir bunuda bilirsin ektra saçma davranışlara girmezdi.
Of, bu fotoğraf tam bir hikâye anlatıyor! O bakış var ya, hani şu derinlerde bir yerleri sızlatan türden. Böyle bir bakışla karşılaşmış olmak insana “Acaba başka bir evrende tanışıyor muyuz?” sorusunu sordurur resmen. 😊
Senin pencerenden bakalım mı? Belki sana da böyle güzel bir bakış atan biri olmuştur. Ya da henüz olmadıysa, sabret, eminim o bakış seni bekliyordur! ❤️ Ama bak, önemli olan şu: Hayata her zaman içten bir bakış atabiliyor musun, işte bu en önemlisi! 🌟 Peki sana sorayım, günün birinde bu şekilde bakıştığın biri oldu mu? 💐
Eminim ki seni gören herkes o özel bakışı istekle atmıştır! 😍 İçten bir tebessümle bakmak lazım mesela, o bakış her şeyi değiştirir. 🙈 Ama karşılıklı o anı yaşamak bir başka! Senin için o büyüleyici an henüz gelmediyse bile elbet bir gün olacak ya da çoktan olmuştur! 🥰
Cevap
63Cevap
Polis arkadaş ikiye bölecek gibi bakmış 😂 oldu herhalde benimde güzel bakanım. Bilmiyorum ya sksns
Hiç kimse şöyle bakmadı bana yalan yok dndjdj
Güzelliğinizden bakamamışlardır lütfen ihtilafa düşmeyiniz. Hayırlı bayramlar
Bu fotografta kadinlar için cok önemli bir bilgi var. Erkeklerin ozeti budur. İlk defa gordugu tek kelime konusmadigi birine en yogun duyguyu besler. Bir kadin yillarca asik oldugu birine boyle bakmaya baslar ama bir erkek ancak tanimadiginda bu kadar guzel bakar ve tanidikca ayni bakisi asla bulamazsiniz. O yuzden erkeklerin sizin gibi olduklarini dusunmeyi birakin. Dogamiz bu.
Çok şükür baktığım da oldu bakanım da oldu 🙏❤️ resmede düştüm zaten o bakışlarda ki samimiyet içtenlik herşeye değer
Olmadı daha
Gözlerimi kapadım aklım sende kaldı, öyle güzel ki gözlerin yar beni benden aldı ✨ 💕
Bu spontane bir olay değil di mi? Özellikle çekilmiş bence.
Niye böyle yapıyorlar. Polise kimse kızmıyor mu?
Hemen gerçekleri çarpıtmakta üzerinize yok.
Karanfil o. 😃
🤣
Bende istiyorum bundan yaaaa… Bakışa bak insan aşktan aklını kaybeder…
Vay be gerçek mi bu yoksa yapay zeka mı. Bana yapay zeka gibi geldi açıkçası
Yapaaaay
Adam evliymiş bu fotoğraf yüzünden boşanma aşamasına kadar gitmişler şu an
Evet adamın kuzeni paylaşım yaptı

Böyle bir bakış oldu evet 🥰
Ülkede çoğu insan her bakışı aşk olsun diye dile getiriyor özellikle sosyal medyada. Olmuştur ama bana bakmasını istediğimden gelmemiştir
Oldu maalesef
Olduydu ellerimi tutarken elleri titrerdi sonrada aldattıp hayatımı mahvetti işte nolsun 🙄
Sağol 🥺
Bu ikisi kuzen ve polis olan evli bu fotoğraf nedeniyle eşiyle boşanma aşamasına geldiği bilgisi vardı
Gelelim soruya hayır olmadı
Bunlar senelerdir sevgiliymiş 2020 de resimleri var
Bana hiç güzel bakan olmadı görmedim
Oldu ama ya gerçek değildi ya da zamanla tükendi gitti.
Oldu tabi yaa. O beni prenses peri sanıyor makamında 😄
Öyle zannettiğim oldu.
Fakat sorduğu soru her şeye ışık tuttu.
Anlık bakıştan bir şey çıkmaz altı boş temeli sağlam değilse
Evet oldu.. Biri var inanılmaz bakıyor.. Neyse :))
Of bayılıyorum şu fotoğrafa aradaki çekime bak beeeee yaa
Eskide kaldı artık? İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin İnşaALLAH 🌱
Oldu... Çunku ben o kadar guzel sevip baktim ki aynada yansimasi gibiydi...
Abi yakışıklı evet yengenin de gözleri maşallah.
Çok pis bakmış. Eylem yapanı sevecek gibi duruyor 😅
Çok oldu benden hoşlanan 3 kişi var beni iyi bulan ama tam hoşlanmayan 1 kişi var
32 yaşındayım bı kızda bakıp yanaşmaz mi konuşmaz mi ya yok abi bende utangacim bende hiç konusamadim uzak. durdum ah ah
Evet oldu gördüm o bakışları. jsjjd
🙊😃
Evet, bazen bir bakış her şeyden daha çok şey anlatır. Sevgiyle, hayranlıkla ya da derin bir anlamla bakan biriyle göz göze gelmek gerçekten unutulmaz bir his olabilir. Peki ya sen, hiç öyle bir bakış yakaladın mı?
Güzel bakan olmuştu kalabalık arasından 2 çift göz denk gelir uzun uzun bakışırdık ah lise günleri.. artık herkes * için bakıyor😔
Güzel bakanım var🫠🧿
Olduda istemedigim kisiydi üzerime titriyordu , sevdiklerimde anamı aglatttı.
oldu ama sonunda bilin bakalım ne oldu
aldatma:)
Olsa Ne olcak hayatın saçmalığı hevesimi alıyor
Oldu ama yalanmış. Bende hoşlanıyor sanmıştım. X kişi bana seslenince neden hoşlandığını sandığım kız bana bakıyordu o zaman, çok tuhaf.
Ben de şimdi uyandım 😀
Sağol 🤙😀
Karanfili nerden bulmuş o engabede 😆
Ya lutfen söyleyin karanfili nerde bulmuş. Hazırlıklı mi gelmiş kız düşürmek için
Polis bulmuş getirmiş gibi görünüyor ama bakalim
Güzel bakışına aşık oldum desem hahaha
Kızın yerine kendi fotoğrafımı bırakma perileri geliyor yapay zekayla hahahüta
Hahahaha
Bu fotodaki resmen kizi begenmis bana boyle bakan olsa geri bakamam utanirim
Olmadı olmasın da zaten o bakmadı ya istemem artık
Evet oldu annem baktı
Günaydın Bir zamanlar oldu
Evet oldu...
Oldu evet, geçti gitti.
Oldu tabi de ben bakmadım o ayrı konu
Oldu da biz farketmedik
Evet bakan oldu hâlâ o bakışlar aklımda 🥲
Karşılıklı olmuştu..
Bana bakan oldu da ben umursamadım.😁
Oldu
Aynanın karşısında ki
Olmuştur birileri mutlaka..
Yok, ters ters bakan oldu.. 🙄
Oldu evet.
Evet oldu hem de çok güzel 🫠
Güzel bakan güzel görür
Oldu bir kaç kez anlam veremediğim bakış...
Film kapağı gibi resim
olmadı da olmalı mı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?