Kokun çok güzel dedi sarılınca kokunu aldım dedi evlilik düşünen biri yeni tanıştık..
Ne yapmalıyım nasıl davranayim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kokun çok güzel dedi sarılınca kokunu aldım dedi evlilik düşünen biri yeni tanıştık..
Ne yapmalıyım nasıl davranayim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk haftalar hep öyle olur zaten. Hemen güvenme. Yavaştan al.
Beklemedeyim cabalasin biraz benim için bakalım neler yapabilecek ona göre adım atarım..
En doğrusu. :)
Yeni tanıştınız , hemen sarıldınız , evlilik düşünüyorsunuz 😅😅
Karşı taraf daha çok s e x düşünüyor gibi
Hayır ya konunun onunla alakası yok.. ben artık evleneceğim kişiye yonelirim onun disinda vakit harcamak istemiyorum dedi
Kank çocuk Başak burcuymuş bende Başak burucuyum. Her denene inanacaksak vay babam bay 😏
Babamda basakti jsjdjd
Babana selam 👋
Hemen yarın evlen
Bence de hahahshsh
Yaşlarınız kaç çok iyiymiş.
O 29 ben 23
Yaslari cok kucuk henuz
@Mertcan3404 ideal yaş anlaşırsan evlenirsin
@Mertcan3404 yok be ne küçüğü
Ins anlaşırız ya
:) saka yaptim ya hayirlisi
Ağırdan sat
inanma.
Çok netti...
bak tanımadan yorum yapmak doğru olmaz ama böyle başlayan bi ilişkim çok kısa sürdü çünkü asıl niyetinin evlilik olmadığını anladım. Kısa süre önce bitti ve neyse ki geç olmadan fark ettim iyi ki de bitmiş diyorum. Başta çok güzel iltifatlar söylüyodu vaatler veriyodu. Sen erkenden bi şey yaşamamaya bak.
Ben sadece kendimden örnek verdim belki seninki öyle değildir ama soru karşıma çıktı ben de söyleme gereği duydum ve şu an erkeklerin çoğuna karşı güven duygusu oluşturamıyorum artık...
Soruyu vakit geçsin diye sordum bende yakın zamanda büyük bir kriz atlattım hiç birine güven olmaz kız erkek fark etmiyor su devirde çok zor zamanlardan geçiyorum birine kanıp kalkıp gidecek değilim insanların algısı çok değişmiş istedikleri şeyler çok farklı şeyler.. ama umarım düzgündür ben uğraşmam bu kez karşı taraf çabalar
Daha yeni tanıştık?
Yani 1 hafta 2 hafta falan oldu
Gelinlik seçççç ne duruyorsunnnnn ah ulu tanrım
Cidden miiiii
Evet evettttt
Ben artık evleneceğim kişiye yonelirim dedi onun dışında kimseyle vakit harcamak istemiyorum dedi...
Lütfen sakin ol ve sakın bu lafa tav olma terli bi şekilde karşısına çık eğer yine aynı şeyi söylerse gelinlik bakarsın 😂😂
Sakin olun gaz vermeyin
😂😂😂😂😂😂 ulan bere iyiydi bu
Eeee yaniii ahahaha
Bişey yapmana gerek yok koku almis henüz
Napam
Beklemede kal
Osurma sakin
Allah cezanı vermesin kahkaha attım
😂😂😂
Osurdun mu ki
Allah ndfjdjdjjdjfnf hayır beeeee