😍Ben kıskanç erkek severim, ilişkiye hareket katıyor, birazcık maçolik iyidir mi dersin.
Yok bee ne kıskanç erkeği,🤢 ben rahat ve özgür biriyim, sevmem öyle şeyler kimse karışamaz 😎mi diyosun.
🔦Mağarasında büyüyen erkekler mutlu.. 😂

😍Ben kıskanç erkek severim, ilişkiye hareket katıyor, birazcık maçolik iyidir mi dersin.
Yok bee ne kıskanç erkeği,🤢 ben rahat ve özgür biriyim, sevmem öyle şeyler kimse karışamaz 😎mi diyosun.
🔦Mağarasında büyüyen erkekler mutlu.. 😂
Kıskançlık ilişkide her zaman kötü olmaz yani bazen insan kıskançlık yaşayabilir hayatında kişiyi sahiplenmek isteyebilir ama burada kıskançlık yaşarken ya da kıskançlık problemi karşı karşıya kaldığımızda böyle seyredilen tatlı böyle sahilde bir kıskançlık olursa güzel olur ama dakika başı şüphe edecek işte aldatıyor musun kiminle konuşuyorsun nereye gittin nereden geldin bu belli bir zaman sonra çekilmez olur.
Sorular kıyakta… Ama senin flört varsa ya da bi aday dolanıyorsa, ayvayı yedi demektir. Çünkü bu konularda ahh, ben uzmanın daniskasıyım diyorsun😈
Kıskançlık meselesine gelirsek—kişi kendine güvenmiyorsa nettir: maldır. Başka açıklaması yok.
Yok kuzum yaa evliyim ben rahatım yani
Tamam hadi seni gidi torpilli tüm eig'ler sana😂
Eyvallah cansın 👑
Aşırı kıskançlık olursa ilişkide kısıtlamalar başlar ve iyice kötü bir dönene başlanır anlayışlı olup karşımızdakini dinleyip hareket etmek gerekir
şiddete yol açınca
Cevap
14Cevap
Boğulduğunu hissediyorsan, şiddet varsa
Eğer karşısında ki insana zarar veriyorsa onu kısıtlıyorsa sürekli kavga çıkıyorsa o zaman tehlikeli olmaya başlar kıskançlık.
Immm şimdi şöyle herşeyin aşırısı kesinlikle zarardır tadında kalırsa daha güzel olur biraz maço biraz romantik ortaya karıştırmak lasım aka önemli olan bunu karşı tarafın yaşanadı hissetmesi 😂
Kıskançlık olmalı ama dozunda olmalı. Fazlasi bayar.
Aşırıdan fazlası paranoyak olmaya, kafa da senorya kurmaya meyillidir.
Benim olanı kıskanmamak gibi bir durum asla olamaz bende
Kıskançlık onu giyme şunu yapma evden çıkma denildiği zaman tehlikeli olur
Aşırı olursa tehlikedir. Saçma sapan da tehlikelidir
Seven insanı kıskanır ya… kıskanmayan da sevmiyordur bence. Asiri olmadığı derecede tabiiki
Geçmişte abartan çok oluyordu, hersey burnundan geliyor insanın
çok fazla kısıtlama olduğu zaman
Hic Bilmiyorum
Her şeye müdahale edilmeye başlayınca
Aşırı olduğu zaman ben kaçarım m
Kuruntu yapıldığı zaman
Rahat biriyim ama accık kıskansın
Kıskanç hayatı zehir eder. İstemem ben.
Aşırı olmadıktan sonra tehlikeli olmaz
Ben asla kıskanmıyorum desem
Bu güzel bir şey ama azıcık kıskanç iyidir çok çok çok az 🤏
Bana sacma geliyor ya bilmiyorum rahat olmayi daha cok seviyorum