Teşekkür ederim @Esra_bayram
Kıskançlık bir ilişkiyi mahveder mi?
Teşekkür ederim @Esra_bayram
Bence çok aşırı derecede olduğu zaman hem psikolojik olarak insanın bozulmasına ya da belli bir zaman sonra o kişiden soğuk olmaya neden olur sonunda da ilişki kalmaz.

#GeceMuhafızı
13 Mayıs, 2023 Cumartesi 20.47
Evet, kıskançlık bir ilişkiyi mahvedebilir. Kıskançlık, bir ilişkide önemli bir sorun haline gelebilir ve güven, saygı, iletişim ve bağlılık gibi diğer temel ilişki unsurlarını olumsuz etkileyebilir.
Kıskançlık, bir kişinin başka bir kişiye duyduğu endişe, kaygı veya korkudan kaynaklanabilir. Ancak, kontrolsüz kıskançlık, bir kişinin hayatındaki diğer insanların varlığından rahatsızlık duyması, partnerini sürekli sorgulaması veya partnerinin özgürlüğünü kısıtlaması gibi zararlı davranışlara yol açabilir. Bu davranışlar, bir ilişkide güven duygusunu zedeleyebilir ve partnerin bağımsızlık hissini kırabilir.
Bir ilişkide sağlıklı bir şekilde kıskançlık yaşamak mümkün olsa da, bu duygunun kontrol altında tutulması ve sağlıklı bir şekilde ifade edilmesi önemlidir. İlişkideki kıskançlığı azaltmak ve ilişkiyi korumak için, açık iletişim, güven ve karşılıklı anlayışa dayalı bir yaklaşım benimsemek gerekir. Partnerinizi anlamak ve birbirinize güvenmek, sağlıklı bir ilişkinin temelleridir.
kıskandırılırsa kıskanmamak mümkün değildir
eğer bir ilişkinin içinde kıskançlık kıskandırma varsa o ilişki sağlıklı olamaz
teşekkürler cevap seçimi için
Rica ediyorum
Evet kesinlikle aşırı kıskançlık bir ilişkiyi kökünden sarsar; çünkü bu güven probleminin olduğu anlamına gelir, güven de bir ilişkide en ama önemli unsurlardan biridir. Kıskançlık dozunda olduğu zaman gerçekten her iki taraf da birbirinin sevilip değer verildiğini anlayabilir.
Rica ediyorum
Dozunda kullanıcaksın dozunda olursa iki tarafta ilişkiden keyif alır kullanmasını bilen karşı tarafı kendine köle de eder kopulmaz bir bağ oluşur aranızda
Sevgilim yok 😊
Ya benim de yok ama bence böyle yapılmalı ne bilim😅 tecrübesizim ama fikrim bu yönde
Katılıyorum sana ikimizde sapız
😅😅 yapıcak bir şey yok bazı şeylerden fedakarlık etmek gerek
Öyle deme hayat öyle de geçmiyor 😂
Yok ya geçer geçer merak etme şu an geleceğe yatırım yapmak gerek
Geleceğe nasıl bir yatırım ev mi alıyoruz 😂
Öyle değil sende şu an bir sevgili yapıp sürekli meşgul olamam ona zaman ayiramam vakit nakittir her dakikası hatta her saniyesi çok önemli
Geleceğini riske atarsın şimdi hedefleri gerçekleştirmek için çabalamak gerek ve bu da o kadar kolay değil
Yok seni anlıyorum ama bazı şeyleri de önüne geçemezsin onu anlatmaya çalışıyorum yoksa illa ki olsun demiyorum
E tâbi o da var gönlünü kaparsa bir at hırsızı ona bir şey diyemem 😉
😉😉
Cevap
13Cevap
Çoğu iyi olmaz o insanı kısıtlarsın ve elinden kayıp gider
Aşırı olmama şartıyla çünkü aşırı zarar tabi bu güvenle alakalı bişey güven varsa kıskançlıkta aşırıya kaçmaz
Kıskançlık tehlikeli bir ruh hali sonu nereye varılır bilinmez bu yüzden bir ilişkiyi çok rahatlıkla bitirebilir.
Boşanmaya kadar gider o iş.. ilişki miliski kalmaz ortada.
Yapışık ikiz gibi olmak ve karşındakine nefes aldırmamak ilişkiyi bitirir.
Yeterince kıskançlık güzel bir şey fakat azı da zarar çoğu da.
Kızlar kısıtlamaya gelemiyor. İşlerine gelmiyor çünkü😊
Kısıtlamaya götürüyor hayat kalitemi düşüyor ise evet
Aşırıysa ve kısıtlama derecesindeyse evet mahveder.
Dozunda olduğu sürece sıkıntı yok bence hiç kıskançlık olmayınca da insan kendini ona ait hissetmiyo çok fazla olunca da sıkıyor
Her şey dozunda güzel aşırı rahatlık ve aşırı kıskançlık yıpratır ve üzer
Kıskanılmak güzeldir ama haddinde
Dozunda kıskançlik lazım
Merhaba, abartisi tabiki yapar
psikopatlık derecesindeyse kötü
evet dozunun üstünde her hareket yıkıcıdır
Stabilse sorun yok, çarpıntı yapıyorsa öldürür😉😊
Evet aşırısı mahvedebilir.
Aşırısı, her şeyin normali makbul
Niye mahvetsin benim hoşuma gider kıskanılmak
Mahveder oldukça gereksiz kontolcu yaklasim
Fakat biraz kıskançlık yine mi mahveder