Verir
Vermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hoş geldin tekrar Evet, aşırı kıskançlık ilişkiye zarar verebilir ve ilişkinin sağlıklı gelişmesini engelleyebilir. Kıskançlık normal bir duygudur ve herkes zaman zaman kıskanabilir. Ancak, kıskançlık duygusu aşırı derecede kontrol edilemez ve mantıksız hale geldiğinde ilişki üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Aşırı kıskançlık, güvensizlik ve düşük özgüvenin bir işareti olabilir. Bir kişi kendine ve ilişkisine güvenmiyorsa, sürekli olarak partnerini kıskanabilir ve takip edebilir. Bu durumda, ilişki içinde güven eksikliği ve sürekli kontrol arayışı yaşanabilir. Aşırı kıskançlık aynı zamanda partneri baskı altına alabilir ve özgürlüğünü kısıtlayabilir. Partner sürekli olarak kıskançlık sebebiyle arkadaşlarıyla görüşmekten veya sosyal aktivitelere katılmaktan kaçınmaya başlayabilir. Bu durum, ilişkinin olumsuz yönde etkilenmesine ve mutsuzluğa yol açabilir. Aşırı kıskançlık aynı zamanda ilişkideki iletişimi olumsuz etkileyebilir. Kıskançlık sebebiyle sürekli tartışmalar yaşanabilir ve partnerler birbirine güvenmeye başlayabilir. Bu durumda, sağlıklı iletişim kurmak ve duyguları açıkça ifade etmek zorlaşabilir.
Verdiki bosandim hastaydi santaj tehdit paranoyaklik adamda her b. k vardi 2 sene oldu ayrilali ve daha hala senede bi sefer gelir beni sorarmis ablamlara resmime hesaplar acmis filan ruh hastasiydi mal iyi ki kurtuldum 1 sene eve hapis etti beni gün yuzu gormedim Annesinin yaninda beni gezmeler assalamalar cocuk gibi canım aptal iyi ki bitmis
Cok cektim haka pesimde biliyorum
Saolun arkadaslar
Cevap
16Cevap
Herhalde verir hem kendisine zarar hem de karşısındakine böyle bir şey varsa bu işkere girmeyecek uzak duracak
Aynen öyle kendisine zarar verdiği kadar karşısındaki insanada ayni şekilde zarar verir. Kıskanç olsun bu hoş bir şey ama eğer dozunda ise hoş bir şey
İlişkiyi bırak insanın kendisinede zarar verir
Aynen öyle. Kıskançlığın ilişkiye zarar verdiği kadar kişiyede zararı bence çok fazladır diye düşünüyorum ben. O yüzden dozunda olmalı bence.
Herşeyin aşırısı yılgınlık verir bu da bı yerden sonra soğumaya ve kopmaya neden olur
Aşırı kıskançlığın tutsağı olan her ilişki, yok olmaya mahkumdur!
Bence kıskançlığın her türlüsü zarar verir
Aynen öyle. O yüzden dozunda kıskanç olmak iyidir abartmamak şartı ile. Aşırı kıskançlığın hem ilişkiye zararı oldukça büyüktür hemde kişiye zararı oldukça büyüktür.
Veriyor, maalesef.
İçinden geçer ilişkinin
Anasını bile ağlatır..
Neler neler aynn
Aşırı kıskançlık olmaz
fayda verdiğini gören var mı
tabiki zarar verir
Aynen bencede zarar verir. Aşırı kıskançlığın hem ilişkiye aşırı derecede zararı olur hemde kişiye çok fazla zararı olur. Kıskanç olursun ama dozunda olursun.
Tabi ki verir
Aynen bencede verir. Bir süre sonra anlaşamamazlıklar olur. Sürekli kavga olur ve bu ilişki çekilmez bir hale gelir bir müddet sonra o yüzden dozunda olmalı diye düşünüyorum ben...
Verir tabi
Dozunda olmalı ama abartılmamalı
Evet kesinlikle
Evet
İçinden geçer
Verir gerek yok
Zarar vermez öldürür
Aynen bencede. Aşırı kıskançlık bence bir ilişkide hiç çekilmez. Yani ben şahsen aşırı kıskanç biri ile geçinemem. Bir süre sonra ilişkiye zararı olur çünkü.
Ewet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?